Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós kamerák
- Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bemutatkoztak a v-color DDR5-ös O CUDIMM memóriái
Hirdetés
-
Kena: Bridge of Spirits teszt
gp Némi késéssel, de végre Xboxra is befutott a Kena, egy animációs stúdió első, és ennek megfelelően igen látványos videojátéka – szellemekkel, fagólemekkel és durva főellenfelekkel.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Van ma este valami leállás a szervereken?
Több, mint fél órája próbálok bejelentkezni egy - most már bármilyen - meccsbe, nulla eredménnyel. Megy a zene, lépked a katona, de semelyik mód nem ad be egy meccset sem...
Ennyi volt a játéknak?Nos, ilyen még sohasem volt korábban, ma azért nem sikerült játszani (működő gigabites hálózat mellett), mert a játék egyetlen meccset nem adott be egy teljes órás várakozás után a lobby -ban. Gyönyörű. Most slkor az MW 2019 -et kivezették a piacról?
[ Szerkesztve ]
-
Mentolka
senior tag
Hello,
ÉS? Hogyan kell ezt megugrani? Játszanék, de ezen az ellenőrzésen nem jutok túl, mert nem kapom meg sz SMS-t...
-
Acheron
őstag
Ma volt egy köröm a ShootHouse pályán, ahol bármelyik loadout -om másodlagos fegyvere helyett egy pisztolyt adott... Korábban ilyennel talán egyszer találkoztam a játék megjelenése óta.
Ez normális, esetleg hiba vagy valami hack? -
F.Attila88
csendes tag
Sziasztok. Megvettem a játékot, tudok multizni vele tökéletesen. Viszont a Warzone vagy a kampány egyszerűen egy hibaüzenet hanggal kifagy. Driverek a legfrissebbek. Konfig: Ryzen 5 2600, GTX 1660, 16GB Ram. Ötlet esetleg valakinek? Köszönöm, ha válaszoltok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz F.Attila88 #28013 üzenetére
A hibaüzenet pontos szövege segíthet a válaszban. Enélkül nem sok mindent tudunk tanácsolni.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz F.Attila88 #28017 üzenetére
Az olyan jellegű kifagyás az hardverhibára vagy instabil tuningra utal.
Várd meg mások válaszát is, nekem ennyi ötletem volt.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Atish19
őstag
válasz F.Attila88 #28019 üzenetére
Zárj be minden futó alkalmazást. Lehet összeakad valamelyikkel. Nekem például az EVGA X1 OSD ugyan ezt a hibát okozza. Kikapcsolt OSD mellet indul egyből. Ahogy eddig tapasztaltam nincs jóban a játék a fedvényekkel.
-
Atish19
őstag
válasz F.Attila88 #28021 üzenetére
Kapcsold ki a játékon belüli átfedést és futhat tovább
-
Bubaaa
aktív tag
Sziasztok!
Mennyi CP kell a Battlepass aktíváláshoz warzone-ban? Most aktív,de nem emlékszem utoljára mennyit vont le. És ugye jövő héten jön az új szezon,ezért kérdezem.
-
Shadowfax
addikt
43.152 GB update... (PS4) Klassz, mikor egy órám lenne játszani, erre ez a közel három éves játék elkezd letölteni és kopizgatni órákig egy brutál adatmennyiséget.
-
jdoe
csendes tag
Sziasztok. Esetleg tudna valaki segíteni abban, hogy miért nem nyitható meg a Mastery challenge platinum és damascus skin. A gold és az obsidian nyitva van. Minden kihívást megcsináltam.Két fegyvernél is ezt történt.
-
GAbre
veterán
válasz Dave567 #28034 üzenetére
Komolyan ez normál,hogy min. 10 perce nem talált sehol 1 szervert 3 újraindítás után?
Még 3 perc volt a belépés?És ujabb 3 perc után sincs szerver
Mondjuk legalább amíg vártam youtube-oztam kicsit,de ilyen szánalmasnak kell lennie?
Tegnap folyamatosan cold warban újra kellett indítanom,általában többször mert meccskeresés után rögtön kidobott host hibával.
Ez a normál most már,mikor már vanguard van,ami annyira népszerű,hogy a szervereket kell elvenni a többitől vagy mi?Avatar
-
Dave567
addikt
Igen, mivel évente van új Cod, ez normális, bár szerintem ezzel többen játszanak mint a többivel, de így is várakozni kell.
Letöltöttem a frissítést, de nem voltam fent kb 3 hónapja, nekem ez a HITREG ami a mostani Codokban van, annyira nem jön be, ezért is csak kimondottan Mw Codot veszem meg.
Most várom a kettőt, addig meg megy a BF3. -
k-adi
nagyúr
-
GAbre
veterán
válasz Dave567 #28037 üzenetére
Majd minden season-t végigtoltam eddig.Szval nem keveset raktam már bele,de ha neked ez normális....
k-adi:
"Szarkazmus volt."
Se ingyenes warzone-ban nem ment,se modern warfare-ben.
Talán,de csak talán 1ikben is több játékos van,de ha összeadjuk,akkor is min. 3x többen nyomják,mint a "népszerű" vanguardban.Avatar
-
csibe1
addikt
válasz radi8tor #28036 üzenetére
Azt azért mégsem írhatták az éves pénzügyi jelentésbe, hogy béna balfaszok vagyunk, és rendesen elbaltáztuk a játékot, azért nem játszik vele senki.
A fejlesztésre szánt lóvét meg elkokóztuk, elittuk, elkurváztuk stb.; és azért vannak elcseszve az új peccsek is, mert kiadtuk indiai bérmunkába." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Dave567
addikt
válasz lowzor #28041 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy CODOT még csak ők raktak le az asztalra.
A két selejt céget el is lehetne törölni, szerintem a köcsög sbmm rendszert is ők erőltették.
#28042GAbre: 3 év telt el, szerintem bőven normális, hogy többet kell várni a belépésre.
#28043csibe1: Képzeld el mi lett volna belőle.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Dave567 #28045 üzenetére
Megnéztem volna a fejesek meg a részvényesek arcát!
#28046 k-adi
Hajajj, nem annyi mani lenne pár embernek a zsebében, mint szokott; és a végén még rosszul lennének, hogy zsíroskenyérre se futja majd a saját kis szigetükön.A gépigényre kíváncsi leszek, mert mostanában nem terveztem fejlesztést.
Találtam egy érdekes cikket:
Közel normális szinte csökkent a videókártyák ára" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480 üzeti utrabook, Lenovo garancia, i5/16RAM/512SSD/FHDIPS/4G modem magyar bill.
- Magyar! ThinkPad L380 fém fedlap - 13.3", I5-8350, 16 ddr4/ 512 NVMe, ujjl.olvasó, type-c +SZLA +GAR
- Üzletből,DELL garanciával, Dell XPS 9310 2in1 ultrabook, i7-1165G7/16RAM/512SSD/13,4"FULLHD IPS TOCH
- Kedvező ár! Lenovo T440s laptop (14HD+/i5-G4/4GB/128SSD/MagyarVil) - 1 év garancia
- Whell stand pro Logitech
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen