- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- HP notebook topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico45
őstag
Overgrown-t szeretném! Szerintetek lesz?
-
-
lacus83
senior tag
válasz
mcwolf79 #9193 üzenetére
Miért is nem? Azért mert van a pálya közepén egy torony ahonnan kempelve mind a 4 sarokba lehet lőni? Mesélj még.
A legutóbbi patch óta kB fél órát nem tudtam tolni,mivel össze fagy,ledob a server, kidob a játék stb. Részemről instant shift del lesz a cucc,ha nem csinálnak valamit ezzel.
Ha pedig jön a BR hiába is nevezik War Zonenak, az pedig egy időzített bomba bug lesz.Pedig eddig elég jól elvoltam a játékkal. Kár érte.
-
mcwolf79
veterán
Ez a Rust nagyon adja. Nem olyan agyatlan és random , mint Shipment.
-
Acheron
őstag
Nos, családi okok miatt kissé elmaradtam az olvasással - most értem a végére a felszaporodott kommenteknek (thanks season 2
) Megvettem a Pass -t, de sajnos úgy néz ki, a fenti ok miatt csak hétvégenként lesz egy - két órám játszani a következő hetekben
Remélem, ki tudom majd tolni, mire véget ér.
Amennyire látom, részben bejött a jóslatom (pl Rust), a Terminal pályát még hiányolom. De úgy olvastam, van Scrapyard (azt is szerettem, sok Chopper gunnert hívtam ott anno az MW2 -ben), de ezt nem nagyon látom a normál játék pályák között. Tényleg csak a GW -ba került be?
Ellenben üdvözlendő, hogy a HC módban megjelentek új (a normál módban régi) pályák, mint pl az Euphrates Bridge és az Aniyah Pallace. Jó az irány, remélem előbb - utóbb minden pálya átjön HC -ba is (tartom, hogy ebben a játékban a HC mód a normál mód, a "normál" módok élhetetlenül le vannak gyengítve fegyverügyileg, számomra játszhatatlan, sajnos)
Yah, és persze az a tipp is bejött, hogy most mindenki Ghost...5 -ből három csapatárs...
Szellemes... -
pulffy
őstag
Mire jó ez a regiment clanosdi?
-
-
rol33
aktív tag
üdv, valaki nem olvasott róla esetleg, vagy nem tapasztalta hogy az új update óta, bármit állítok a grafikán 100fps fölé nem megy, ráadásul picit darabosan is megy a játék, sajna így jóformán élvezhetetlen...előtte semmi gondom nem volt a játékkal...
-
venom8888
őstag
Nem tom mi van,de megint kb 30-80 fps kozott van a jatek. Full Low on minden. Nem vagom, minden Update utan az fps befosik. Atlag fps em 30-60
-
hirannor
csendes újonc
Sziasztok!
Embereket keresek, akikkel néha játsztogatni lehetne
BattleTag: HIRANNOR#21922 -
Land
veterán
válasz
Dragon3000 #9155 üzenetére
Folyamatosan kidobál utolsó patch óta.
-
ates2
senior tag
válasz
nincsnév007 #9158 üzenetére
ja ja,de meg van a "friends with benefits" az nem tudom minek irták át...
-
soo277
őstag
Na holnap délután ütközet?
-
Land
veterán
Mostanában kidob a játék BLZBNTBGS000003F8 hibával. Mi a megoldás?
-
ates2
senior tag
kiszedték a basic GW-t ? :p
Vagy én vagyok vak,hogy nem találom... -
stuka20
senior tag
Aki holnap, azaz vasárnap jön/jönne shield camo partizni, legyen szíves írjon nekem privátban vagy Decknek vagy a ph discord szerverére, hogy tudjuk mennyien leszünk végül. Ilketve, hogy mikor érne rá időben. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest