Hirdetés
- Kormányos topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gamepad
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Abszolút nem bántam meg, pláne, hogy használtan még nem is volt vészes.
A gunplay állat, a kampány felén vagyok túl eddig az is tetszik.
Annyi, hogy már kezdem elengedni, hogy BR-t bármikor is nyerek, egyedül elég esélytelen.
A multival is lassan "végzek", a főbb meta fegyverek maxon, camo pedig teljesen hidegen hagy, úgyhogy már csak a battlepass-t nyúzom ha már befizettem rá "ingyen"
(a májusi PsPlus-hoz ugye eleinte tévesen nem a sima WWII-t adták, hanem a Gold verziót, így volt benne 1000 CP)
Do you see the white shadow?
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #21009 üzenetére
Csaxólok, hogy a vonaton 90%-ban mindig van Red Card
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #21010 üzenetére
Kösz az infót.
Kellett ma egy revive a squadtárstól, mondtam nekik angolul, visszaszólt az egyik vmi űr nyelven, másik oroszul, mondom jól indulMondjuk összejött végül 1 kör alatt minden.
Este leszek, ha gondolod, mehet. Kell még 7 BP szint azt lerakom kicsit a gémet.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
lacy86
addikt
Melyik az a shoti amit legtobben a multiba hasznalnak?
Kettot lő egymas utan. Ennyit lattam belole 😅😅 -
Plag
nagyúr
Duplaxp elindult ma este?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kicsit korán derült ki, de streamerek megint kaptak csomagokat Activisiontől. Ezúttal Nuke eventre van utalás bennük. Egyik törölt posztban egy launch code-okat tartalmazó kártya volt látható.
Live-Die-Respawn
-
csuzda
aktív tag
válasz
Laraxior #20980 üzenetére
Szoktam videókat felvenni arról ahogy játszok és egyszer majdnem megtelt az a merevlemez amelyiken a játék van. Elindítottam arról a HDD-ről egy másikra a videók áthelyezését és utána nekem ilyen lett a kép. Az 5. szezon előtti napokban játszottam ki a single-t és azt sem tudtam kivinni, mert nem töltötte be a textúrákat és kidobott.
Mindezt egy lemeztöredezettségmentesítés oldotta meg. Auslogics Disk Defrag programot ajánlom. [Itt egy videó] ,hogy miképp nézett ki nálam a játék (7:37). Ha SSD-n van a játék, akkor nem tudom mi lehet a gond.
-
prokxy
veterán
Volt a 3-as 2xp, de nekem a BP alig ment jobban, mintha nem is lett volna event. Egyébként sem értem miként számolja, előző seasonok-ben simán megvolt a BP100-as szint 155-ös ranknál, most meg voltam 83.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
shotika
őstag
A kampány továbbra is kifagy
Először dev error 6070, most 6068... Mind a multi, mind a wz tökéletesen fut, ez meg szétesik.
Shotiii#2629 GTX 3060TI, 32Gb DDR4, i5-13600KF, B660
-
Dtomka
addikt
[link] Tud valaki az említett problémára megoldást?
Köszönöm előre is! -
Vitee
aktív tag
Imádom amikor levadásznak a kedves cheaterek
Ennek a gyereknek a neve legalább kreatív volt...
[Sajnos megnyerte]
[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Srácok, létezik olyan hogy valaki bekapcsol egy olyan opciót ami azt eredményezi az ellenfél csapatában, hogy csak fejlövéssel lehessen lelőni?? Ma találkoztunk olyannal, hogy elkezdődött a meccs (HC-TDM, oaljfúrós pálya) és kisvártatva azt vettük észre, hogy hiába lövünk az ellenfelekre, nem sebződnek, nem "pattog" a sebzésindikátor a szokásos módon. Aztán az egyikkel szembekerültem, kilógtam félig a fal mellől, és egy fél tárat kihúzott rám, de nem talált. Mondom havernak, ez egy bot. Aztán persze lelőttek, közben mondja haver hogy csak a fejes öli meg őket. Odaértem az egyik mögé, és kipróbáltam én is, hát tényleg!! Én most nem tudom hogy ez most egy létező dolog és/vagy valaki bekapcsolt egy opciót, vagy cheat, vagy botozás, de mindenesetre ilyennel még nem találkoztam sima multiban, legalábbis ennyire látványosan nem. Az ellenfél csapatából szinte mindenki ez a botszerű félig balfék, csak fejesre megdöglő játékos volt. Egymás után reportoltam őket mert annyian voltak. Amúgy a többi meccsen nem volt ilyen.
-
KaitouP
veterán
-
Vitee
aktív tag
Srácok!
Nem játszottam vagy 3 napja, leszedett a játék egy párszáz megás patchet, amit kétnaponta megtesz, és konkrétan a 140fps helyett van 80... Már mindent próbaltam, de semmi... Ez a frissítés baja, vagy mit kezdhetnék ezzel?
Ja ez a Warzone része, a multinak nincs baja.[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Acheron
őstag
Nos, ezzel a .357 -el jól megszenvedtem, úgy tűnik nekem is megvan a "mumus" fegyver a játékban (egyedül a launcherek tetszenek ennél kevésbé, bár ott csak a PILA -val ismerkedtem eddig). A .357 erős és messzire is pontos, de közelharcban nem tudja felvenni a versenyt a sorozatlövőkkel, a távoli célzás pedig nehézkes (nekem) vele, így ha elsőre nem talál, sokszor kiszednek, mire egy távoli célpontra újra lőni tudnék. Van még 10 hármas kill sorozat a goldhoz, remélem az este meglesz, azután elteszem ad acta.
Az M19 remélem sokkal jobb lesz (a félautomata pisztolyok sokkal jobban használhatók voltak számomra). Ez a .357 kaland odavert rendesen a KD -nek
Btw, az új részt előrendeltem valamelyik este (2 - 3 single malt után sikerült az Ultimate editiont berendelni), mivel úgy tűnik, a dobozos verziót most már konzekvensen hanyagolni fogják PC -re.
Ha nem lesz benne SBMM, akkor azt hiszem át kell mennem oda - nem tudok békülni ezzel a... hm... újítással. Pedig az MW sorozat nálam előkelő helyen van a teljes COD repertoárban. Ámbár a jelenlegi rész is jónak ígérkezik, az eredeti BO nagyon tetszett.
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #21045 üzenetére
Köszi a tippet!
2 meccs alatt 8 (!) hármas szériát sikerült lehozni a Snake Shot -al. A maredék kettőért viszont vért izzadtamHárom meccsen keresztül minden dupla kill után levadásztak, bármit is csináltam - dolgozott SBMM kartárs
De a negyediken csak beadta
Jöhet az M19 és a platina
Bár az akimbo Renettit várom nagyon, hasonlít -e valamennyire a G18 -ra -
oriic
HÁZIGAZDA
A playlist update is rolling out now across all platforms! This update temporarily removes all vehicles from #Warzone.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai androidos okosórák
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kormányos topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- DIGI Mobil
- Renault, Dacia topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest