- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Kormányos topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Valaki RTX aktiválásban tudna segíteni ? Jöhet privátban is köszönöm .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Csokishurka
őstag
Az miért van hogy tegnap többször is levettem a grafikát minimumra, de következő belépésnél mindig visszaállítja arra amit a legelső belépésnél adtam meg?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Csak egy gyors kérdés :single playerben egész játék alatt igy fog ugrálni a helyszínek között, vagy csak az eleje ilyen? Köszi előre is. -
d3tox1c
senior tag
válasz
spanglee001 #3006 üzenetére
Köszönöm :/
-
Wans
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #3003 üzenetére
En anno a metro-nal akartam bekapcsolni a ray tracinget, de nem engedte. A megoldas vegul az lett, hogy frissiteni kellett a windowst manualisan, de azt most igy fejbol nem tudom mar, hogy hogyan kellett.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Highground
aktív tag
Bocs srácok, de dolgozom 😕 Ezért nem folytattam a Nat type témát. 😌 Nekem ahogy mondtam csak ki kellett lőnöm az Avast tűzfalat (mert nekem fizetős az Avast). És a windows tűzfalon csináltam az Activision-ös leírás szerint új szabályokat (4et) a kimenő és bejövő, TCP és UDP portoknak. Ezt megcsináltam és nekem moderate-ről open lett. DIGI-s FTTH netem van! DIGI saját Huawei routerével (DHCP bekapcsolva). De a routeren nem kellett állítanom semmit. Mondjuk én ott nem is találtam port forwarding részt...
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Erre valakinek valami ötlet?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Wans
aktív tag
válasz
regener #3009 üzenetére
Az egyszeru. Options > Graphics> "Shadow&Lightning menu pont alatt ott van a DirectX Raytracing. En azt hittem az az eset van, amikor a jatek nem engedelyezi, pedig Rtx kartyam van. Nekem ez volt a bajom anno es akkor a windowst kellet frissitenem.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Exon
tag
válasz
Ra's al Ghul #3011 üzenetére
Szia!
Ezeket végig csinátam: [link]. Nálam a game reinstall segített, azóta nem lépett ki az asztalra.
-
KRoy19
őstag
válasz
jozefgucci1 #3015 üzenetére
Szerintem ez nem kártyához kötött, hogy mennyit lehet aktiválni, hanem Nvidia Accounthoz, de hogy egy accounthoz mennyit lehet az passz.
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Nekem így voltak a kifagyások:
Elején befagy a kép majd kilép --> megszűnt
Volt valamelyik dev erro de már ez is megszűnt.
Most ami nekem is van a csak csak szimplán kilép és kidob asztalra.
Próbáltam reinstall, prioritást belőni normalra, low graphon, scan and repair, és reinstall shaders ez utóbbi után több meccsen keresztül tök jó volt, de utána megint kilépett."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Kanczy
veterán
Kegyetlenül érezhető valamilyen különbség meccsek között. Van, amikor soha senkit nem tudok lelőni, nem adja a fejeseket, stb; és van, amikor minden összejön. Nem tudom, hogy ez connection kérdés-e, de nagyon idegesítő...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
minimumgame
tag
Sziasztok! Ha RTX kártyával aktiválják nekem a játékot az accountomra akkor utána tudok vele játszani úgy, hogy nekem nem RTX kártyám van?
-
Tomko78
őstag
Pontosan , mikor meg lenne egy jó lobby , de ez meg állandóan minden egyes kör útán kilép és új lobbyt keres
Béta jobb volt mint ez , lehet csak beetetés volt a béta teszt , de elég idegesítő , haver nem tudd játszani mert 2 percenként kifagy neki , és a béta meg simán futott neki
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
KRoy19
őstag
válasz
minimumgame #3020 üzenetére
Igen
-
ForRedGlory
nagyúr
Mekkora vicc ez a szar. Már a kampányt sem tudom betölteni, mert kifagy közben.
-
regener
veterán
Ground War mode minden egyes meccsen kifagy, csak nálam ilyen?
Elkezdek laggolni, ping pedig 45 körül csak, majd egyszer megáll a játék és kidob a menübe egy perc után Connection Lost-al.[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3011 üzenetére
Hali, korábban írta valaki, hogy újratelepítette. Utána is csinálta neki h egyszerűen csak kilépett a játék, aztán egyszer csak jó lett.
Ma délelőtt hiba nélkül futott neki a játék.(#3020) minimumgame
persze, én is így játszom, meg sokan mások még rajtunk kívül[ Szerkesztve ]
-
-
WaterWave
veterán
Holnap ps4-re én is megveszem aztán mehet a ground war
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Csokishurka
őstag
Nah most lett kurvára elegem, egy tetves 5 percet nem tudok játszani se multi se a single playerrel. Így elbaszni egy játékot...
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
dombi81
senior tag
válasz
Csokishurka #3033 üzenetére
Nem elfogy a vram?
-
lowzor
veterán
válasz
Csokishurka #3033 üzenetére
OC vagy alulfesz nincs a VGA-n, vagy valamelyik másik periférián?
MSI Afterburner vagy hasonló nem fut a háttérben?
Grafikát vedd le full lowra, ha még nem próbáltad úgy.[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
őstag
A kampányban azt nem vette be a gyomrom, hogy :
gyerekkel kellet ölni. -
Csokishurka
őstag
válasz
dombi81 #3034 üzenetére
Ne haragudj kicsit fogalomzavarban vagyok most.
Vram alatt a vga memóriát érted vagy a winben beállítóható virtuláis memóriát?
A VGA ramnak kevesebb mint a felét használom. 4gb-ból kb 1,8at
Virtuális ramnak meg belőttem hogy rendszer állítsa be, de van 42gb szabad helyem az ssd-n.Lowzor
Ha az OC a húzás lenne nem nincs felhúzva deazt sem tudom hol tudom megnézni hogy kevés e neki faszkó.
Nem fut semmi ilyen, multkor teszteltem hogy minden kikapcsoltam de úgysem volt jó."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
boogie84
veterán
-
Laby
senior tag
Na én PC-ről 2 haverom meg PS-ről nyomta és kipróbáltuk közösen a crossplay részt. Igazából ment zökkenőmentesen az egész, szóval frankón tudunk játszani most már együtt.
Egy dolog viszont elég fapados, de lehet hogy valamelyikőtök tud rá megoldást?!
PC-n van Teamspeaker, meg Discord amiken lehet elég jó minőségben beszélgetni, ezek viszont PS4-re nincsenek. Csak úgy tudtuk összehozni, hogy CoD játékon belül a voice chat-et only party-ra állítottuk és azon belül beszéltünk. Ez viszont ultra gagyi hangminőségű, halk és késik is elég sokat.
Nincs más megoldás esetleg, hogy lehessen dumálni PC-ről konzolosokkal? -
Csokishurka
őstag
válasz
boogie84 #3039 üzenetére
Persze meg volt, első percben kidobott. Eddig legtovább shader reinstallel húzta, vagy 4-5 meccs ment minden gond nélkül, de most már az sem segít.
amúgy tolja még valaki ilyen viszonylag gyengább configgal mint az enyém neki is csinálja?
(adatlapomon ott van)"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
regener
veterán
Mobillal Discordozva viszont kiesik a játékhang a fülesből
Esetleg böngészőben megnyitni a Discrodot a PS4-en és onnan bejelentkezve csatlakozni a hanghoz, egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz
Csokishurka #3042 üzenetére
Ezzel a konfiggal vígan kéne futnia.
Nálam is minden baja volt, aztán valami csoda folytán megjavult.
Igaz a textúrát nem tudom high-ra feltolni, mert azonnal kifagy, pedig simán benne lennék az általa kiírt VRAM keretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- PlayStation 5
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Redmi 9T - ha nem akarsz a töltőhöz ragadni
- További aktív témák...
- Heco Ascada 2.0 aktív hangfal (fehér)
- Numark iDJ Live II Digital DJ Controller
- Dell Latitude E7240, 12,5" HD, I5-4300U CPU, 4GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10
- LG 56cm IPS LED FullHD TV 22MT48DF-PZ HDMI USB SCART
- Dell Precision 5520, 15,6" FHD, i7-7820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB VGA, WIN 10, Számla, Garanc
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest