Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
Dave567 #6002 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy ha ennyire szar szerinted a játék akkor minek játszol vele????
Minek jársz ide fikázni és próbálni meggyőzni mindenkit, hogy márpedig szar a játék mert szerinted az és aki nem így gondolja az hülye? Komolyan nem értem, hogy ez mire jó, mi értelme van....
3 napja csak a sírókáról szól a topik meg a lúzerezésedről, rohadt unalmas már! -
Segal
veterán
Nézz át a pubg témába. Az egész téma 90%-a a sírás hogy így lecsaltak, úgy szar a játék, megint csak skint jött és érdemi frissítés nem, de mégis mindenki aki oda ír napi szinten indítja a játékot...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
adakiller
senior tag
válasz
Dave567 #6002 üzenetére
attól hogy nem érted amit írok még nincs igazad... ha méred a netet akkor mérd meg azt is mennyi adatot tölt fel másodpercenként... kbyte-okról beszélünk. szerinted van értelme több száz megás uploadnak játék esetén? meg a cat7 kábelnek?
nem marad más neked, csak az egyéb más játék. hidd el mindenkinek jobb lesz
-
BusinessGuy
senior tag
válasz
Dave567 #6002 üzenetére
Azért amiért a többi részben is ha nem HC-zel,pláne a Cod4 (és tréács féle 5) utáni p2p szarokban ahol a netkód mellett a hitreg is katasztrófa volt?... Egyre inkább igazolódik hogy sok közöd nem volt a régiekhez csak az mw2 és az utáni p2p szarokhoz...De ahogy nézem a netes dolgokhoz sem.
Milyen pinged van egyáltalán a játékban? Framerate nem ingadozik? Szolgáltatódnál egy sebességteszten a pinged? Stbstb...
Ahogy írtam 60-70 körüli ping a plafon amit eddig láttam általában 40-60 között az átlag, amik kifejezetten jobbak mint az eddigi dedikált szerver mentes részek pingjei, alig rosszabbak mint amit Cod4-ben mikor bérelt szerverre mentél.
Hányan írjuk még le neked...Ha ennyire fáj hogy végre nem szemét a COD mint az előző részek a Cod4 után, hagyd a fenébe. De próbálkozni meggyőzni hogy ez szar miközben nem véletlenül brutális siker és a népek java elégedett vele kivéve azokat a gyerkőcöket akik eddig a rohangálós 5 méterről lekéselős agyrémet imádták...Nos enyhén szólva is nevetséges. Nem tetszik?Skip. De butaságokat ne terjesszünk róla...[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz
BusinessGuy #6007 üzenetére
Megnézem este, de 6ms, 700/300 szokott lenni, pontosan most nem tudom.
Amúgy a k/D -D milyen a játékban, mármint neked? -
Pro!Petya
addikt
válasz
shotika #5993 üzenetére
Ha a hiba a játékban lenne akkor az nem csak pár embernél jelentkezne, nem de?!
Nálam egyszer sem lép ki , fagy le vagy crashel stb stb és szerintem ezzel 99% -a így van a usereknek.
Különben elképzelheted hogy néznének ki a fórumok....
Szval a hiba nálad van , meg kell keresni.LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *
-
válasz
Pro!Petya #6009 üzenetére
Szerintem is valami egyedi hiba lehet...nekem egyszer lépett ki,az első nagyobb frissítéskor,amikor a blizzard is várósan léptette be az embereket,más semmi.Pedig több,mint 3 nap játékidőt ír a számláló,a gépem se über,a win is 1 éves,és teljes gépcsere is volt alatta újrarakás nélkül,stb.Igaz tuningom nincs,csak a vidkari gyári OC-je.
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
Acheron
őstag
A fórumokon javarészt nem a problémamentes játékosok írnak a működési gondokról, én sem írom le mindennap, hogy a játék remekül megy, az indulás óta összesen két alkalommal tapasztaltam fagyást (az első két hétben, azóta semmi). Nem eszi meg sem a rendszer-, sem a video memóriát, nem hajtja százon a processzort, stb. Igaz, beállítottam az fps limoteket, ahol kellett, igazítva a monitor sebességhez (feleslegesen ne akarjon ingame 144 fps -nél többet kitolni, menüben pedig a 60 is bőven elég). Én semmit nem látok abból, hogy a rendszer akadna, laggolna, kifagyna, ezért nem gondolom, hogy ez a játék hibája, sokkal inkább kliens oldalon kell megkeresni a hiba okát. Jah, a sok golyó kell az enemybe engem is zavart: remek megoldás a HC mód, max két skuló, és kész. No persze akit zavar, hogy ő is fekszik egy - két golyótól...
Ha valakinek gondja van a játékkal, az jó helyre jön ide, mert sokan próbálnak segíteni, és egyre több a tapasztalat. De a céltalan fikázásnak semmi értelmét nem látom, sem az egyént, sem a topikot nem viszi előre. -
KaitouP
veterán
válasz
Acheron #6011 üzenetére
Éppen ezért szeretném újra felszólítani az érintetteket (kinek nem inge...) , hogy a céltalan, eszetlen, obszcén megnyilvánulásokat mind a topik témája, mind egymás felé fejezzük be, ellenkező esetben ezek a kommenteket törlésre kerülnek, ha ez sem elég, akkor majd kérek moderátori segítséget. Köszöntem!
[ Szerkesztve ]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
Bennyboy
őstag
Tudom nem nagy segítség de nálam sincs semmilyen para pc-n. Nem dobál és fagy ki. Sztem sokat számít, h friss driverek legyenek a gépen meg lehetőleg eredeti win stb.
WTS: Yama1 Gamer szék
-
-
spanglee001
addikt
a 100on pörgő procira és akadó játékra, megtaláltam a megoldást. kidobtam az i5 öt és rályzen re cseréltem olcsóbb és 40en pörög, nem akad a játék több az fps
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
RazoR
veterán
válasz
spanglee001 #6017 üzenetére
Ez az egyik, ha nem a legjobb megoldás az ilyen problémára!
Milyen i5 volt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
spanglee001 #6019 üzenetére
Grat hozza.
Amugy 3600 nem OP kicsit?
Betat probaltam PC-n a 2600 is boven eleg volt hozza. VGA volt keves 1440p-re nalam. (1060)
Live-Die-Respawn
-
ProEvoFan
nagyúr
De felkurtam magam....elkezdem a kivégzést és a folyamat felénél lelönek...ilyen még nem volt eddig.
A másik meg a belelövök hármat (hallom fülesen ahogy megkapja) megfordul és kinyír.Nem, ne gyertek nekem a "menjek HCra" mert ez nem normális dolog.Folyamat >25 ping meccsekben vagyok.Ez nagyon idegesítő.... Ez miatt megy el a kedvem az egésztől...[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
válasz
ProEvoFan #6022 üzenetére
Ebbe én is beleszaladok sűrűn, szó szerint, megküldöm, loccs, kapja, elveszem tüzet, de pont nem nyiffan meg aztán ledarál
Mondjuk ez az én fakkságom inkább, nem tom miért sporolok azon a +1,2 lovedékenasus rog strix z390 f-gaming * 9700k * noctua nh-d15 * 32gb gskill tridentz rgb 3600 * msi rtx3080 gaming x trio * samsung evo plus 970 * evga supernova 750 g3 * fractal design meshify s2 tgd * aoc q27g2u/bk
-
Corpuscle
őstag
válasz
Az sem sokkal jobb, ha a pácienst szedik le. Én így tettem, a csapattárs szaladt utánam és puskatussal ütlegelt. Gondolom kellett volna az acsihoz neki.
Legutóbb Oric kezdte a kivégzést, nem szedtem le, csak egy lövést küldtem az ellenbe. Legalább egy assist legyen belőle.„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
Corpuscle
őstag
Szerintem ilyen nincs, más szedte ki. Arra nem emlékszel mit írt ki a halálra (ki által, mivel)? A killt megkaptad rá?
[ Szerkesztve ]
„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
Acheron
őstag
válasz
Én úgy vettem észre, hogy amikor elkezdi, akkor már be is adja a killt, csak az animáció nem megy végig. Engem többször is félbeszakítottak gyilok közben, mégis gyorsan összejöttekezek a pontok.
Egy ismerős játékostárs szerint neki azt is beszámolta a rendszer, amikor rajta követték el a kivégzést (nekem is gyanús volt, hogy talán nem végeztem el annyiszor a finishing move - ot, mint amennyit számolt) Érdemes követni a számlálón (ha a finishing move küldetést csinálod, vagy épp Krueger -t akarod unlockolni.)
Ellenben én eléggé belejöttem, a minap hátulról kivégzett egy ellenfél, majd őt is lelőtték. Respawn után nem messze előttem futott be egy romos épületbe, nosza, utána, sikerült futtában elkapnom hátulról ugyanúgy egy kivégzéssel. Ennyiben maradtunk a továbbiakban[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
válasz
spanglee001 #6017 üzenetére
A több mag miatt nem mert Ryzen. 6magos I5 el sem akad.
Sajnos a 4 magos CPU már jó ideje kevés a multikhoz.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Megahalems Cooler,LIANLI Lancool III,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,LC Power 600W,MSI 2060S Gaming X,LG 27GL850B
-
Redcaster
őstag
Van esetleg PH-s klán? Csatlakoznék ha lehetséges
-
shotika
őstag
válasz
Pro!Petya #6009 üzenetére
Redditen tobb ezer hsz szolt arrol, hogy kilepked a jatek. Es itt is minden heten megjelenik valaki, akinek ezzel van gondja.
Mindenesetre egyelore megoldottam, a dokumentumok kozott kitoroltem a jatek mappajat, ujrabeallitotta magat, es azota nem fagyott ki.
Masik forumozonak: foloslegesnek tartom megosztani a gepem infojat, megfelel a hivatalos AJANLOTT kovetelmenyeknek (de ha beirnam, az elso az lenne, hogy ez meg ez nem jo) - 1 honapos win10, driverek es minden a legfrisebb, de ezekre altalaban ugyelek is.
A jatek szetfagy minden update utan, es nekem kell torolgetnem meg allitgatnom, ugy gondolom, ez nem az en gepem hibaja, ha HANGSULYOZOM minden mas jatek tokeletesen mukodik. De a legnonszenszebb az egeszben, hogy utana helyrejon egy dokumentum mappa torlessel. (Hirtelen jo lesz neki a konfigom?:D)Shotiii#2629 GTX 3060TI, 32Gb DDR4, i5-13600KF, B660
-
dombi81
senior tag
válasz
shotika #6033 üzenetére
Ha jobban belegondolsz, az "ajánlott"' követelményekhez nem írhatják oda, hogy ezen és ezen a hardveren nem fut normálisan, akkor hová lenne business faktor? Személy szerint én már belefutottam hasonló problémákba, egyéb más játékok terén. Teljesen mindegy volt milyen frissítés, milyen driver volt telepítve, stb..
Sajnos ez van, majd megoldódik. -
mcwolf79
veterán
Ha be van rakva 2 field upgrade akkor melyiket mutatja a csìk, amelyik a töltöttsèget jelzi? Ha mondjuk az egyik gyorsabban tölt mint a másik akkor melyiket mutatja?
Xbox Series X ; GT: Mcwolf79xy
-
BusinessGuy
senior tag
válasz
shotika #6033 üzenetére
Redditen minden játéknál ezer hsz erről szól minden játéknál,és általában a színe java valamilyen olyan error amit hw esetleg valamilyen sw okoz. Ha a játéknak baja lenne mindenkinél jelentkezne.Ehhez képest elenyésző számú embernek van gondja.
Próbálkozni kell mi a probléma. Az egyik ismerősnek például az egere software-ében egy opció az egeret felrántotta random időközönként a játék. Semmi másban nem volt neki még ilyen, itt valamivel akadt. Egérprofilt váltott,azóta nem jelentkezett a hiba.
Ez van. Kismillió hw kismillió sw kombinációval. Egy szaros alaplapi hangkártya driver is okozhat galibát,volt már rá példa.... -
BusinessGuy
senior tag
válasz
lacus83 #6031 üzenetére
A 4 magos sem akad ott más error volt....Egyik öreg klántársunk gyakorlatilag 3570k-val tolja a 1080ti-vel 1080p highon 100 fps limittel probléma nélkül...
MÁS : Akinek ilyen rálövök de megfordul és lelő meg sokat kell belelőni baja van csináljon már egy videót hogy lássuk mi is ez hogyan is történik. A mai világban nem egy was ist das a videórögzítés nvidia és amd kártyákon ugye... Ping kiiratással. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
veterán
A Call of Duty: Modern Warfare a legnépszerűbb Call of Duty játék ebben a konzol generációban, (500 millió órát öltek bele a játékosok az elmúlt 50 napban), az elmúlt 6 évre való tekintettel az abszolút #1 rész: [link]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
boogie84
veterán
válasz
BusinessGuy #6036 üzenetére
Már hogy ne lehetne a játékkal probléma? Pár hete én is szoptam az egyik patch után. Dev Error... Következő patch-csel javították és elismerték h szar volt a játék!
[ Szerkesztve ]
-
Corpuscle
őstag
Itt a patch. Xbox-on 14 GB.
„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
Imádom,amikor az ember korrekt utólagos fizetést kér,vesz 1 kódot,és visszadobják a megrendelést az 5. megerősítés után.
Valakinek kell cod játék 8k-ba ma?The Last of Us Part I/Saints row/Dead Island 2 is van :)
-
mcwolf79
veterán
A Shipment a WWII-ben működött, itt eleg trágya lett. Kár hogy nem lehet ignorálni. Káosz, és itt a nagyon rossz èrtelemben. Piszok kicsi lett ennyi emberhez.
Xbox Series X ; GT: Mcwolf79xy
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 2023 Apple Mac Mini M2 8/10 8GB/256GB SSD - Bontatlan! ÚJ! Átvehető!
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Üzleti Laptop 14" -50% AMD Ryzen 5 PRO 4650U 16Gb 256GB SSD FHD IPS HUNBILL
- Nintendo Switch V2 CFW 2568GB okosított + Atmosphere + PixelShop
- Új Dell Inspiron 15 "Kis Gamer" Laptop -35% Bivaly i5-1135G7 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3050Ti 4GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Streamnet Zrt.
Város: Budapest