Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombi81
senior tag
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #10003 üzenetére
De az se jobb ha pl 144 hz monitor 167 fps fút , ott is lehetnek akadások nem biztos de előfordulhat , ezért javaslót általában a hz a megfelelő fps , de szó mi szó azért a
144 hz a stabil 144 fps az ideális„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Dave567
addikt
Tudjátok a chooper mennyit sebez?
-
dombi81
senior tag
válasz
Tomko78 #10005 üzenetére
Az az ideális, de én semmi különbséget nem veszek észre a 144 hz és a 60 hz között sem, legalábbis ezzel a monitorral. Nincsenek semmilyen laggjaim, sem fps ingadozásaim. Monitor, vga és cpu függő ez a jelenség. Ha a játékkal volna probléma, itt is laggolna de nem teszi. Kapcsolja be az a vsync-et, akinek nem képes a vga-ja fixen 60 (minimum) képkockánál többet megjeleníteni. Ha folyamatosan 60 alá ugrál, persze, hogy be kell kapcsolni az embernek a vsync-et.
[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #10007 üzenetére
Én észre vettem Cod Mw alatt ha 144 hz 100 fps alá mentem szörnyű volt akadt mint az állat , de néztem 100hz 100 fps 120hz 120 fps vaj simán mentek , de már 144 hz 167 fps mellet is voltak kis döccenések , nem tudom miért de 144 hz 90 fps mellet borzasztó volt
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
dombi81
senior tag
válasz
Tomko78 #10008 üzenetére
Ez is előfordulhat, de szerintem ott a vga volt a ludas, össze kell hangolni a rendszert. Nem mindegy mennyi egy adott vga-val, adott monitoron, adott cpu-val a minimum fps. Ugyanezt tettem volna amit te, ugyanabban az esetben. Hozzáteszem, nálam csak AMD vga-kal voltak gondjaim hasonló esetekben, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #10009 üzenetére
Csak azt akartam mondani szerintem egy 144 hz monitornál nagyon is jól jön a vsync , minek menjen feleslegesen a vga annyira , amikor a monitornak is a leg ideálisabb pl a 144 fps , meg nekem pl a MW nem tudja egyszerűen 144 fix fps tartani , beállítok neki 144 fps-t és 167 fixálja , egyedül a vsync tudja tartani a 144 fpst
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #10011 üzenetére
Az az érdekes hogy a játék nem képes tartani azt az fpst amit beállítok , ha most fixálom a menüben a 144 fpst akkor miért 167 fps fixálja ? tudom ez egy Cod de akkor is 2020 van , mint a season pass 2 megjelent a kedves fejlesztők kinyírták , hogy chillel vagy riva tunerel szabályozzam az fpst , így csak a vsync az egyedüli amivel az fpst tudom fixálni
-
pulffy
őstag
Megnövelték a TDM kill limitet 100-ra?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
-
Tomko78
őstag
válasz
LorenzoHUN #10018 üzenetére
Ezt a Shoot houset de nem kedvelem már , a rust most a nagy kedvenc nem olyan pici mint a shipment de nem is egy nagy map , pont az ideális map
most bele is futottam egy 100 tdm meccsbe
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Lemaradtam valamiről vagy a V-Sync nem fix 60 fps? Vagy milyen V-Sync 144 fps-ről beszéltek?
Oneplus 9 Pro 8/128 Gb Silver & Motorola Moto G 2015 16/2 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
TommyS_27
senior tag
Azért a vsync is tud akadást eredményezni ha tegyük fel 144hz-en bekapcsolod és csak 100fpst tud produkálni a géped. Ez képkocka duplázást eredményez ami érzetre olyan mintha akadna. Tehát ideálisan arra érdemes bekapcsolni a vsyncet ha a megjelenítő hz-hez közeli(alacsonyabb vagy magasabb) fpst tud a gép. Vagy vsync on és a hz-t veszed le annyira amennyire képes a géped. Vagy pedig fps korlátot beállitani.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
nincsnév007
senior tag
valahogy be lehet állítani hogy éjszakai pályákra dobjon be?
BMW E46 | Series S
-
venom8888
őstag
A legjobb fps-t ezzel a beallitassal eritek el. Bar nekem most csokkent,es duplan is latok.
-
-
-
Tomko78
őstag
De azért normálón is tud nagyon szép lenni a grafika , sokszor vakartam a golyszlikat , hogy vajon tényleg e szebb érezhetően a high , főleg annak fényében hogy normálon max 5 gb vga ramot zabál highon meg határ a csillagos ég
-
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz
ßrainiac #10035 üzenetére
Régóta megvan a kártyám. Sosem volt ilyen gondom. [link] itt meg nem engedi letölteni,telepíteni. Vicc! Ki érti ezt? Holnap újra rakom az egész rendszert. Nagyon felbaszott.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
válasz
Casanova* #10036 üzenetére
De a Control Panel az a driver full telepítésével kellene, hogy felkerüljön a rendszeredre. Pár napja jött friss verzió, szedd le és frissítsd expressz telepítéssel és felteszi a Control Panelt meg az Experience-t is. (Legalábbis kellene)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
ßrainiac
addikt
válasz
Casanova* #10036 üzenetére
Vagy tolts le DDU-t, latest NV drivert (ha jol remlik, olyan jo 4-500MB), reboot safe mode-ba, DDU elindit, NV driver torol, reboot, majd installalod az ujat. Hatha..
Mas: aki erintett (Gsync / Freesync) es erdekli reszletekbe menoen a dolog, ezt erdemes atolvasni:
[ Szerkesztve ]
-
Deck
félisten
Ez a packet loss micsoda?
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
-
Casanova*
veterán
válasz
wjbhbdux #10041 üzenetére
442.50-desktop-win10-64bit-international-dch-whql ezt szedtem le és ddu-val pucoltam le a régi drivert. Így sincs control panel.
Most raktam újra az egész rendszert. Szintén nincs control panel. Ez a büdös életbe nem lesz. Szarok bele.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz
wjbhbdux #10043 üzenetére
Más nincs. Ez az ami új. Pls, mutasd már meg melyiket szedjem le! Ez mind dch-s.
Másik fajta ez. 442.19-desktop-win10-64bit-international-nsd-dch-whql Ez is dch-s
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
A Grau előlépett az egyik új kedvencemmé, a Striker meg nem nagyon adja.
CODMW MP Montage #5 a nagyja mai termés volt.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Videó stream letöltése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ford topik
- További aktív témák...
- Új Gamer PC R5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb /2X8Gb 5600Mhz DDR5/500Gb M2 SSD/1TbHDD/750W Gold
- ASRock H81M-ITX LGA1150 alaplap
- Gamer PC R5 5600X/RX 6700 XT 12Gb OC/500Gb M2 4.0/1Tb HDD/2x8Gb 3200Mhz/7000W 80+
- Playstation 3 Super Slim Kontrollerrel + Játékokkal
- Új Gamer Pc i7-10700F/RX 6800 16Gb OC/2x8 Gb 3200Mhz DDr4/ 500Gb Nvme SSD/1Tb HDD/ 700W
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest