Hirdetés
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Computex 2023: futurisztikus köntösben tér vissza az ASUS Matrix VGA szériája
- Computex 2023: monitorok és mesh rendszer is előkerültek az MSI kalapjából
- Computex 2023: előre és hátra is lép a Kingston
- Computex 2023: az Acernél középpontban a fenntarthatóság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Tripla hűtéssel: MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Trio videokártya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
Ez a halloweeni tökfej effekt baromira szétcseszi a jatekot.
Legalábbis SD-ben nagyon nem jó. Sokkal jobban láthatóak a karakterek és hiaba van olyan perked, hogy thermal optic ne lásson a tökfej gyönyörűen világít ott is... -
Laraxior
titán
válasz
prokxy #22980 üzenetére
Milyen az új telo? Ma este elvileg jövök kicsit.
Nem mellesleg nekem is kell új telefon, úgy elmosta az óceán, mint a huzat"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Acheron #22993 üzenetére
De ez végtelenül frusztrál, az elején érthetően azt se tudtam hol vagyok a mappokon egyedül Crash-t ismertem fel régebbről meg Rust-ot és Scrapyardot a többin estem keltem így beálltam 1.0-ra kb (eddig ~600k - 600d) és most ha véletlenül felkúszok 1.1-köré azonnal jön a gyorsvonatos szívás.
Konkrétan büntet a program azért ha próbálsz tanulni és fejlődni.
Mondjuk ettől jobban zavar, hogy nem konzekvens a játék mert nem tudom, hogy pl a fa fal/láda felületeket mikor lehet átlőni és mikor nem.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt. -- Sapphire Pulse RX6700 10Gb Eladó, 105k, 35hó garancia
-
Laraxior
titán
válasz
Micsurin #23006 üzenetére
Csak be kell állni egy sarokba az AA-12-vel.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Laraxior #23007 üzenetére
...én általában az a gyökér vagyok inkább aki ha látja, hogy van kialakult arcvonal ahol 2-3 fél / oldal lövi egymást akkor kerül egyet és beszúr oldalról.
edit.: pont ezért nem élveztem annyira az új részt ott valahogy Miami kivételével nem igazán volt mód megkerülni a népet.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt. -- Sapphire Pulse RX6700 10Gb Eladó, 105k, 35hó garancia
-
Laraxior
titán
válasz
csibe1 #23009 üzenetére
Van 32-es automata is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
csibe1
addikt
válasz
Laraxior #23010 üzenetére
Az jó cucc lehet.
Iiiigen, de ahhoz még meg kellene szereznem az automatát.
Elég nehezen akar összejönni a 3 hipfire kills 7 különböző meccsen Plunderben.
Valamiért már messzebbről is lődöznek rám a genyák, nem várják meg, hogy shoti távba érjek.
Most az originnel megyek, de kipróbáltam a 680-ast is az R09-es után." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csibe1 #23011 üzenetére
Ha látom, hogy shotival rohannak felém én is kivégzem őket még a safezoneon kívül Warzoneban.
-
Laraxior
titán
JAK-12, hivatalos neve AA-12.
De van hozzá 8-as robbanólövedék is, az nagyon messzire elvisz, meg 8-as tüzes lőszer is.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Laraxior #23014 üzenetére
Ezek vannak szimpla multiban is? Akkor nem káprázott a szemem a tüzes lőszer láttán tegnapelőtt.
-
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #23012 üzenetére
Éppen ezért jön össze nehezen, mert messzebbről az AN-94-est használom, csak közelre váltok shotira; ha épp el nem felejtem.
Tegnap a TV Stationon mászkáltam, és egyszer csak megpördültem, a csóka meg ott volt mögöttem. Bele is küldtem a tárat az AN-ből, nem volt idő váltani.
Utána törpöltem rajta, hogy vagy rafkós volt, és megállt amikor én is; vagy Dead Silence volt nála, de nem hallottam, hogy jönne." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Laraxior
titán
Ez alapból automata, nem is tudod átállítani egyes lövésre.
#23016 Micsurin: Némelyikhez meg kell csinálni pár ezt azt, és akkor benne lesz.
-
csibe1
addikt
Meglett az AN-94-esre a cső alá tehető shoti.
Azt honnan szedi a lőszert? Egyszer 8 lőszerrel volt utána hattal, de aztán vett fel menet közben, mert 8 lett a tárban, de plusz lőszer nem volt hozzá." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Van egy olyan napi feladat, hogy "6 kill Legendary weapons".
Gondoltam ne kelljen keresgélni viszem a Halloween-es Pumpkin Punishert.
Épp a végén lőttem ki vele a csávót a quadról, de nem adta meg.
Azt hiszem hagyom is a francba az ilyen fegyveres feladatokat, mert semmi értelme nincs." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csibe1 #23021 üzenetére
Pedig marha könnyű legendaryt találni a mappon.
BR Soloban könnyen meg lesz.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt. -- Sapphire Pulse RX6700 10Gb Eladó, 105k, 35hó garancia
-
-
csibe1
addikt
Igen, találok is általában.
A sajáttal meg nem működik, pedig ugyanúgy Legendary.
Nem tudom miért nem mindegy.
Szopjanak szöget, most ez ugrott be erről.Micsurin
Tudom, majd minden ládában van, főleg nagyobb épületekben.Tsebacsi
Tegnap nekem is kifagyott egyszer, lehet azért, mert nem vártam meg a shaderpack betöltését, és mászkáltam a menüben. Utána nem volt gond.Azt tudja valaki, hogy miért töltögeti a shadereket minden indulásnál?
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
jegesfater
csendes tag
válasz
Tsebacsi #23024 üzenetére
Szia!
Nálam is volt ilyesmi, de ami a nagyobb baj, hogy nem talál lobbyt a játék...Kereséskor a pingek 15 sec alatt eljutnak 350-ig, de nem talál semmit. Erre tud valaki megoldást? Reinstall, a NAT openen van, router újraindítás már meg volt.. Nekem reinstallnál megoldódott az a probléma, amit kérdeztél! -
Dave567
addikt
Mi az már, hogy az a szét esős golyó, meg a villám nagyobbat sebez, el se talál vele és halott vagyok, mi ez a szánalmas játék ami lett...
MEg, hogy rám spawolnak, hát komolyan viccc..[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
Hetek óta nem játszom. Most volt pár órám és nekimentem ennek a halloween eventnek. Kész is van. Erre pumpkin punisher blueprint meg kiderül, hogy bugos...
Majd egyszer talán megkapom... vannak dolgok amik nem változnak
D-day 2002-01-04 01:54
-
Micsurin
nagyúr
Buggos ha nem mész utána nem fogod megkapni. Menj végig minden területen és nyiss egy ládát. Ahol dob konfettit a láda ott nem számolta el a megszerzett cuccot, meg kell keresd ott újra. Jellemzően 1-1 terület szokott mindenkinek így beragadni ha beragad.
-
Micsurin
nagyúr
Nem nagy cucc szerintem az a Grau ami azt illeti. Mondjuk én eleve nem vagyok a Grautól hasra esve, Ak - M4 - AUG556 kiváltják számomra.
-
Micsurin
nagyúr
Azt hiszem elintéztem, hogy a következő órában a sarokba legyek ültetve egyedül és játek nélkül.
1 perc vagy 2 volt hátra mikor bedobott:
Igazából minden is beadta hipből, zoomolva, rakéta is majd volt pofám erre ráhívni a VTOL-t.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
M13-at valahogy nagyon nem érzem kezdek ráérezni a SCAR-ra is most már, hogy rendesen kioldottam GhostPetya
kisebb nagyobb módosításokkal de bejövős a build. De az M13 valahogy olyan semmilyen nekem.
csibe1 Nyugi a következő 2 meccsben olyan szép és reális dolgok voltak, hogy ma kivételesen már 02:30-kor letettem a kontrollert a megszokott 03:00-03:15 helyett.
-
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #23037 üzenetére
Jól van, megnyugodtam akkor, hogy nem átkoznak ki mégsem a szerókról.
Tegnap megint olyan misztikus volt a játék; előfordult néha, hogy az első 2-3 lövés eltűnt az éterben, csak a shoti csattogott.
Ez elég kellemetlen ha ott vagy pár méterre az ellenféltől, és épp kezd megfordulni, hogy mi a fax van. Aztán meglettek a skulók, ledaráltam a csávót, de addigra meg odaértek a haverjai.
Utána már igyekeztem biztosra menni, és ha lehetett akkor közvetlen közelről lőttem shotival.
Szerintem pár sniperes emberke sűrűn és cifrán emlegette a családfámat." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
CptAdamica
veterán
Annyira vicc ez a játék.
1. kör: 2 embert is játszi könnyedséggel ledarálok sima uzi-val
2. kör: garuval 20-25 golyó sem elég az emberbe, simán meghalok
3. kör: csávó fejét lövöm, úgy hogy a létra tetején vagyok, de ő simán kapcsol és kidarál, killcamet megnézve nagyon szépen ragadt rám a célkereszt
4. kör: fos ak-val simán ledarálom a 3 fő csapat 2 tagját, úgy hogy kb mindegyik lőttPedig minden esetben ugyan úgy lövök, de nagyon látszik, hogy nem mindig ugyan úgy sebeznek a fegyverek.
Megyen!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
CptAdamica #23041 üzenetére
Az AK nem fos, nekem az M4-AN94 mellett a harmadik nagy kedvencem, ha tudod kezelni akkor nagyon szépen csapdos. Főleg HC-n ha a csipásnak csipás maradt a szeme és nem lőtt el elsőre.
-
Dave567
addikt
válasz
CptAdamica #23041 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
CptAdamica #23044 üzenetére
...ne tessen fejre célozni vele és nem lesznek ilyen gondok.
M4-el, AUG-al nem kell annyira célozni tudni és recoilt kezelni mint Ak-val ezzel együtt szerintem az Ak nagyon is jó.
-
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #23042 üzenetére
Lost connection to host!
Na ilyet se láttam még, épp egy fél perccel a vége előtt dobott ki.Az AN-94 jó kis fegyver, még ha nincs is meg minden hozzá.
Nem kell ész nélkül lőni - nyomni neki, hanem szépen kattintgatni, és akkor hármas sorozatokkal messzebbre is pontos.
Most a játék előtti bohóckodásban így szedtem le három embert, headshot-longshot kombóval.CptAdamica
Épp előtted írtam a játék "misztikumáról"" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
pulffy
őstag
Jaj de jó, holnap végre eltünnekna jumpscare-rek, már kezdett teli leni a hócipőm velük.
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
csibe1
addikt
Ehh, mai újdonság: "Kicked for inactivity"
Elmennek ám a csába, de hamar gyorsan.
Anno ezt utáltam meg a CoD4-es szerókon is, hogy rohangászni kellett, mert kinyírt a játék, mert akkor majd nem kempelsz.
Most meg itt is, pfff....
Látom alakul a színvonal" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csibe1 #23049 üzenetére
Ez buggos eléggé nyugi engem araszolás miatt kickelt egyik nap BR-ben... marhára örültem neki top 20 soloban. Ez a játék komolyabb rage-eket vált ki belőlem mint a Dark Souls 3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robot fűnyírók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Docker konténerizálás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- Iphone 13 128Gb Midnight BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ 5G 256GB Fantomfekete
- Újszerű Dell XPS 13 9305 - 13"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 512GB SSD - Win 11 + 2 töltő + Dokkoló
- Lenovo Legion y520, teljesen hibamentes, szép állapotban.
- GARANCIÁLIS! Asus TUF Gaming A15 Ryzen 7 4800H / GTX1660Ti 6GB / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Asus Rog Strix RX 5700 Gaming OC 8 GB, Gar. 2024.03.09-ig videokartya elado
- Macbook Pro Retina 13" 2017 - i5 2.3 GHz - 8 GB RAM - 256 GB SSD
- Siemens IQ800 prémiumkategóriás szép mosógép eladó 8 kg, 1.400 rpm A+++
- Apple iphone 13Mini
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest