- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 12VHPWR-rel érkezik a kilowattos határra a SilverStone kompakt tápegysége
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Enermax Revolution tápegységek 12VHPWR csatlakozóval
- OLED TV topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
veterán
A játék eheti eseményei: [link]
[ Szerkesztve ]
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
BusinessGuy
senior tag
Dee miért a upc modem (ami router is) van bridge módban? A rádugott routert tedd bridge-be és a upc routerén állíts portokat.
Igaz nekem Digi van, de nálam így működik.Ghostpetya: Domination TDM amiben a kill és a feladatok is jutalmazva vannak...? Ennek mi a fene értelme van, a domination jelenleg is elbaszott mert a killeket többre tartja mint a foglalást, és mindenki azzal villog mennyi killje van - csak közben a feladatot látványosan leszarták... Ulrragáz alapból is hogy epénisz Sanyi 80 killel és 2 foglalással első miközben aki a feladatra koncentrál és megnyeri a meccset a csapatnak feleannyi killel de 10 foglalással az sokadik a toplistában.... Az egész dominationból ki kéne venni a kill számlálást illetve tizedelni a killért kapható pontokat...Szóval eddig is tdm dom volt,...
[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
Hát nekem jobban tetszik a régi Vacant,mint az új
["Vacant" Map Comparison]don't CRY
-
ates2
senior tag
válasz
BusinessGuy #8202 üzenetére
Azért mert a UPC modemét használom mint egy "tégla" mert egy fos a saját meg kezeljen mindent (Asus) csak a portporward valamiért nem akar menni.
Ezért érdekelne egy UPC-s hogy nála is moderate a NAT type vagy meg tudta oldani,hogy Open legyen. -
Dave567
addikt
válasz
BusinessGuy #8202 üzenetére
Csak akkor van értelme, ha mindenki a ponton van, de erre kicsi az esély, ezért lenne jó ha egy csapatban magyarok lennének, úgy simán le lehetne verni mindenkit.
Marha nehéz olyan játékosokat találni, akik csinálnak is valamit. Én se fogom beáldozni már magam, senki miatt.
Kétszer megyek én is a pontra, ha látom nem csinál senki semmit akkor én is csak killt szedek.Nem elég megnyerni a háborút, jó is kell legyél benne..
-
redingitell
senior tag
[Ez] vót má?
-
KaitouP
veterán
Ha valakinek beakadt és endless loop-ba került a Special Ops Pack frissítés, próbálja meg a következőket: [link]
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
craftsman01
senior tag
Csak tudnám mi változott frissítés óta, olyan béna lettem hogy az valami felháboríto, mindegy mit tolok szinte mindig a legutólsó vagyok.Meg a legtöbb szembetalálkozáskor én halok azért előtte sokkal jobban ment.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Corpuscle
őstag
válasz
craftsman01 #8214 üzenetére
Ismerős. Valószínűleg semmi sem változott, csak erősebbek közé rakott. Nekem volt, hogy ~20 körön keresztül ez ment, mire újra a saját szintemnek megfelelőekkel játszhattam. Vasárnap is átestem egy ilyenen, kb. 5 körig szívatott. Utóbbi időben kiegyensúlyozottabb, mint a kezdetben.
„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
nepszter1
őstag
dev error 6065 valami megoldás létezik ?
-
WaterWave
veterán
válasz
redingitell #8210 üzenetére
Sajnos nem derül ki belőle, hogy mikor jön, ha jön egyáltalán...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
ates2
senior tag
válasz
craftsman01 #8224 üzenetére
már megoldva,nyugi.
Csak nyilván azokat is megkérdem akik játszanak is vele.
De problem solved. -
WaterWave
veterán
válasz
redingitell #8220 üzenetére
OKé, de melyik hónap?
Már az is előrelépés lenne mert én pl nagyon várom.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
craftsman01
senior tag
válasz
redingitell #8220 üzenetére
Valamikor suliba tanultam talán, hogy az 1 után a 2 jön de nem biztos.
Viccet félretéve lessz itt nagyon sok season ameddig látják hogy lehet fejni a jónépet./már akit lehet/
-
Csokishurka
őstag
válasz
nepszter1 #8219 üzenetére
Ilyen vgam van igaz nekem nem irt dev errorokat csak meccs kozben kidobott hibauzi nelkul.
amik nalam megoldasok voltak:
battlenet es a cod rendszergazdakent futtatasa
minden jatekinditasnal shader reinstall"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
craftsman01
senior tag
válasz
Dragon3000 #8229 üzenetére
Rx 470 2560p full low/szerintem egyáltalán nem csúnya így/ fix 75 fps.Persze néha kis röccenések de fps nem megy le, ezt betudom a procnak.
-
soo277
őstag
válasz
craftsman01 #8227 üzenetére
Hát amíg ilyen jön ,hogy skinek ,meg csilli villi baromságok,addig várhatnak a fejésre
[ Szerkesztve ]
don't CRY
-
soo277
őstag
válasz
craftsman01 #8232 üzenetére
Ezt tudom ,mindenki maga szívügye mire költi a pénzét,mondjuk ez egy pozitivum szerintem ,hogy nem belevisznek a prémiumok megvételére,mint pl WOT ba,hogy prém tank nélkül nem mész már semmire,hanem tényleg ilyen értelmetlen baromságokkal árasztanak el minket
[ Szerkesztve ]
don't CRY
-
Bobcat35
csendes tag
Szeva!
Battle.neten megvettem az alap játékot, multin azt írja hogy vegyem meg a battle pass-t, pass resets : 13 day...
Ez most mit jelent? -
válasz
boogie84 #8240 üzenetére
Énköszi
Legalább elsirattam a jó kis Firing range-t megint,nem igaz,hogy azt kell kivenni...
Jó nap volt,kellett letolni sok LMG killt,megcsináltam 3 operátor küldisort végig,még du sikerült a firingen jókat JOKR-ezni,este meg lett némi klasszik gém is,jól kiestem a mapokból.De azért vittem a 2 final mozit
Durva kör volt,amikor learattam a full enemy teamet 2 RPG-vel...majdnem vesztettünk volna,de jól összeszakadtakPap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
boogie84
veterán
válasz
LorenzoHUN #8241 üzenetére
Őszintén szólva fel sem néztem az eredményjelzőre, csak mentem foglalni/védeni. Brutál kör volt!
Akinek lenne kedve csatlakozni csak HC-t játszani vegyen fel ismerősnek. Bár szelektálom a ph-sokat is, mert az elején felvettek olyanok akikkel még nem is játszottam...
Ma volt még egy durva kör. HC HQ. Védő csapatként mindegyikünk elhullott. Spectate módban ugye látom, hogy mit csinál az ellen. Nagyon durva, azt sem tudták mit játszanak. Kerestek minket, kempeltek, várták h valaki jöjjön. 1, azaz 1 ember foglalta tőlök a HQ-t.
Másik sráccal csak nevettünk, h WTF, ilyet még nem láttam.Ennél már csak az a durvább, ha a csapatodban te vagy az egyetlen aki HQ-ra megy.
-
válasz
boogie84 #8242 üzenetére
Én azt szeretem,amikor már szedik ezerrel a HQ-t,erre a map másik végén kolbászolnak,közben mindenki a ponton van...
Bár tegnap volt profi meglepi,4 ellenfél bontja a HQ-t,erre közéjük a Cruise missile csapattárstól,pedig már rég le lettünk lőve...
Én mondjuk sok ilyet nézek,szokásom elfoglalni a pontot,de ugye az általában nem rálátós pont a gránátesőben,szóval hamar kampec,de inkább előtte takarítok rakétával,utána meg fegyóval bosszulás
DOM dettó.Kevés killel is top 1 tegnapról:Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
dudu5130
őstag
Tényleg nerfelték az M4-et meg az MP5-t?
-
Nah gondoltam 2 hét után játszok egyet, erre itt a fent említett 50gigás peccs, szóval majd holnap reggel , meló után
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
huby80
senior tag
Srácok melyik játék móddal lehet leggyorsasabban fejlődni a battlespass ba?
-
Segal
veterán
A Tier vásárlási móddal
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Proxmox VE
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multiversus: Június végén leáll a nyílt béta, a teljes kiadás jövőre várható
- 12VHPWR-rel érkezik a kilowattos határra a SilverStone kompakt tápegysége
- További aktív témák...
- Yaesu VX-8DE háromsávos vízálló kézi adó-vevő
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Piros 64GB. !! ÚJ ÁLLAPOTÚ !! K0144
- Bontatlan, SZÁMLÁS, Garanciális Samsung Galaxy S23 Fekete 128GB. K0145
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone Xr Sárga 64GB. !! ÚJ ÁLLAPOTÚ !! K0146
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Fekete 64GB. K067
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest