Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
-
Xbox Game Pass [2024] - Az extra szeptemberi lista
gp Az elkövetkező időszakban többek között a Frostpunk 2-t kapjuk meg.
-
Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
ma Ha el tudunk tekinteni a külső hasonlóságoktól, egy jó Samsung fülhallgatót ismerhetünk meg a Buds3 Pro képében.
-
Zuckerberg hisz benne, hogy hamarosan okosszemüveget hordunk
it A Meta és az EssilorLuxottica kiterjesztették az együttműködésüket, Mark Zuckerberg hisz benne, hogy az okosszemüveg lehet a következő nagy szenzáció.
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
Hali! A6 4G (2016) Audiban milyen extrákat lehet/érdemes feloldani? (Start/Stop OFF, hátsó DRL, olajhőmérséklet, stb.) Van ezekről valahol valami lista?
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
newmoonlight
senior tag
válasz newmoonlight #27002 üzenetére
Ez mintha egy kicsit félrement volna...
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
juve600
nagyúr
-
Kígyó
senior tag
válasz Acheron #26997 üzenetére
Légszi mond, hogy félreértem amit írsz! Mellesleg az sbmm-et azért nem méltatja senki, mert gyakorlatilag nincs. Engem is, és haverjaimat is random dobál be különböző erősségű lobbikba, simán jön velem szembe 0.2-es és 10-as k/d-s player is. Tehát a te gondolatmeneted szerint a tehetséges és tapasztalt játékosok közé kell bedobálni a kezdőket, mert megérdemlik a sikerélményt?? WTF??
-
Acheron
őstag
Teljesen félreértetted, egyáltalán nem ezt, és főleg nem erről írtam.
Az SBMM tisztje szerint a megfelelő párosításról kellene gondoskodjon, de ez ennél jóval továbbmegy, ahogy azt már sokan, sokszor leírtuk, és leírták más fórumokon. Így egy kezdő is lehet győzhetetlen félisten néhány játékban, de sajnos a tapasztaltabbak gyakran megsínylik ezt a ténykedést. Ez egyáltalán nem arról szól, amit felemlítesz.[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Roxbury #27012 üzenetére
Az Activison mindent csinál, csak épp nem bekeményít. Minden évben ugyanaz a nóta. Most olvastam egy cikket, amelyben azt fejtegetik, mennyire komoly és mélységeibe hatoló munka egy újabb rész fejlesztése. Oda ne rohanjak.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Laraxior
titán
Kicsit megörültem, hogy dobtak be még egy automata shotit. A Streetsweepert.
Amíg ki nem ürült a tár... Elég komoly időbe telik visszatölteni, főleg ha 18-as."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Szellem.
nagyúr
válasz Laraxior #27015 üzenetére
Ja, jó shoti, de a töltése az szánalom. Nem is használom, mert ha tölteni kell 10-szer megölnek.
Nálam az R-9 shot meg a JAK a kedvenc. Korábban a 725 is kedvenc volt, egész addig amig szét nem nerfelték.Eladó Metapanda P1 Nearlink Gamer Egér : https://hardverapro.hu/apro/elado_metapanda_p1_nearlink_feher_gamer_eger/hsz_1-50.html
-
Szellem.
nagyúr
válasz Glaz-dozfhut #27016 üzenetére
Elszívhatsz addig egy cigit? Komplett fejátültetést is meg lehet lehet megcsinálni.
Eladó Metapanda P1 Nearlink Gamer Egér : https://hardverapro.hu/apro/elado_metapanda_p1_nearlink_feher_gamer_eger/hsz_1-50.html
-
nitro16
senior tag
Sikerült megint jól kiadni ezt a frissítést. HDR beállítást jól elkúrta, és multi alatt ha van a fegyvereden valamilyen optic és változtatni akarsz a célkereszten akkor ha a rectile-ra mész nem lehet választani mert kidob a főmenübe....
-
ridiculous
aktív tag
Valakivel történt már olyan MW-ben hogy ha Customize - on belül rákattintott a Reticle menüpontra akkor visszadobta a főmenübe? (Scan and Repair megvolt de változás nincs)
Tegnap még jó volt..
szerk.: jó már látom másnak is.. akkor a frissités[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Acheron
őstag
válasz ridiculous #27022 üzenetére
A frissítés óta ilyen, sajnos. Reméljük hamarosan javítják egy gyors bugfix -el.
Ámbár vannak kétségeim, a cruise missile boost funkciója sem működik normálisan már kb egy hónapja - hang van, gyorsulás nincs, legalábbis a korábbihoz hasonló nincs. -
csibe1
addikt
válasz Acheron #27023 üzenetére
"hang van, gyorsulás nincs, legalábbis a korábbihoz hasonló nincs"
Akkor most csak a hangbooost van egyelőre.
A boost hiba csak átmeneti, kérjük szíves türelmüket a javításig.
Acti közlemény is lehetne a Patch notesben.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Acheron
őstag
válasz csibe1 #27024 üzenetére
Igaz, 06.18 -as hiba, valóban átmeneti, átment egyik hónapból a másikba
Köszi, ezt nem láttam még, ezek szerint legalább tudnak róla.
A reticle hiba sem zavarna, ha nem épp most akartam volna kimaxolni a holo irányzékokat, az utolsó feloldása van hátra - 3 kill holo irányzékkal 150 meccsben - remélem, a hiba alatt is számolja... -
Acheron
őstag
-
Acheron
őstag
válasz ridiculous #27027 üzenetére
Thanks!
Nyugodtabban alszok .
Mintha ezen múlna, de azért tényleg köszi! . -
Mappa
addikt
Sziasztok!
Battlepassban volt free watch amit meg is adott de ha Watch select-nél rá megyek, és kiválasztanám nincs ott, pedig a zöld kis négyzet indikátor jelzi, hogy van új óra. Ez bug? Van valami megoldás rá ?
nem kötelező megadni
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Tudjátok esetleg miért nem bírok XBOX-on Ground War-t tolni, minden indítádnál egy hosszabb töktés után Transmission error - vigorous hibát dob?
TDM-nél néhány pályánál, Ground War-nál eddig 20-ból 20x ez a hiba már jó ideje (hetek kb.).[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz gjung44 #27030 üzenetére
Biztos egy letunt kor szulotte vagyok mar de en ezt az egesz csalas baromsagot nem ertem. Mi ebben a jo annak aki csinalja?
Biztos van itt is olyan aki csinal ilyet tenyleg leirhatna megis miert csinalja. Mi elvezet van abban hogy tudod igy ersz el akarmit. Mert erteke biztos nincs.Nekem ez kb olyan mintha Baseball utovel mennel a ringbe Mike Tyson ellen igy hogy neki ossze van kotve hatul a keze es laba.
Aztan meg verned a melled hogy te lenyomtad Tysont. -
nagyúr
válasz hitchins #27033 üzenetére
Sok ilyen ember van manapság, nem az eszköz számít, csak a cél, és a kicsinyes érzése, hogy most kicseszik másokkal, és ő lövi le őket, tökmind1, hogy milyen módon. Neki ebből is sikerélménye származik, csak épp a rossz nevelés miatt ez fals.
Az ilyenek szoktak csoportba-bandákba verődve balhékat keresni, mert egyedül nyuszik hozzá.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nutella1
őstag
Az ilyenek lelki sérült emberek, a való életben semmilyen eredményt nem tudnak felmutatni. Társas kapcsolataik érzelemmentesek, minden cselekedetük pusztán önzés. Kb. ez játékban és az életben való csalás lélektana. Rengeteg ilyen élőlény van.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
hitchins
őstag
Ennek az oldalnak a velemnyet ismerem. Csak tenyleg kivancsi lennek hogy a masik oldalon allo mit mond.
Megvaltozni nem fog de szivesen meghallgatnam. -
nincsnév007
őstag
ez a On-demand texture streaming az mi?
-
GAbre
veterán
válasz nincsnév007 #27038 üzenetére
Valaki tudja a megoldást a laggra [link] ?
Mostanában megint előjött.Hiába van VideoMemoryScale belőve.Avatar
-
gjung44
tag
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz hitchins #27037 üzenetére
Máshol egy hozzászólásban olvastam, ahol is vállalta az ürge és azt monda, hogy lépés tudjon tartani a profibb csapattársaival, mert neki nincs ideje annyit játszani.
Magamban én is filozofáltam rajta. Most elsőre az lett volna a válaszom, hogy szereti a hangeffekteket.- Glaz-doz-fhut -
-
NY_A
őstag
Én csak az unokaöcséimből tudok kiindulni, akik nem tudnak veszíteni. Bármilyen játéknál, legyen az számítógép vagy társasjáték ha nem úgy megy ahogy ők gondolják vagy ne adj ég veszítenek akkor hiszti van. Gondolom az ilyenek fognak később csaláshoz folyamodni, mert a módszer mindegy, csak ők nyerjenek. Ráadásul ebből kesőbb sem szabadulnak mivel önerőből nem tudnak teljesíteni mert nem fektetnek bele annyit, hogy tudást és rutint szerezzenek.
-
csibe1
addikt
válasz Szellem. #27045 üzenetére
Igen, én azért is maradtam a JAK-12-esnél.
Azzal még az Ingramos csókákat is ki lehet szedni.
A 32-es tár meg a 3-4 fős csapatra is elég.
Amikor bejött az Ingram-DMR14 kombó; szanaszét lőttem jópár ilyen összeállítással futkározó emberkét, esélyük sem volt közelről." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Liem
kezdő
válasz hitchins #27037 üzenetére
Az ilyen segfejek sunyognak kevesett találsz.most felyeztem be egy meccset a végén egy 31kill-es csaló nyert, úgy derült ki hogy magyarok hogy gratuláltak egymásnak "szép volt srácok" . Megkérdeztem tőlük ,hogy mi volt a szép mi volt amit ők hozzá tettek a meccshez? Az egyikük röhögött egyett azt leléptek. Szóval beszélgetni nem nagyon lehet velük, és mivel gratulálnak egy másnak gondolom elhiszik magukról ,hogy jó jatékosok! Ügyesek voltak!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Zuckerberg hisz benne, hogy hamarosan okosszemüveget hordunk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Finn kísérlet: kijelző helyett könyvet a diákoknak
- Metal topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímemet)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen