Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huby80
senior tag
Sziasztok a betat csak ugy tudom kiprobálni ha elörendelem a a Battle.neten?
-
Acheron
őstag
Battle.net -en bejelentkezve a játék mellett méretes Install gomb fogadott - nosza.
41,6 GB csorog lefelé. -
-
BerserkGuts
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #995 üzenetére
PS4 usereknek megmaradnak a statjai az előző hétvégéről. (Teljes játékba nem lesz majd átvihető a bétában elért eredmény)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
voodoo98
őstag
Szereztem béta kulcsot pár napja, regeltem és le is tudtam tölteni a Battle.net kliensre 41gb-os csomagot.
Viszont reggelre egy béta kulcs fogadott email-ben!
Ez miért van? Jelentkezhettem korábban closed bétára és kisorsoltak?Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
őstag
válasz
KaitouP #1008 üzenetére
Szerintem is. Viszont a sweetfx miatt kérdeztem, de közben rájöttem, hogy a BO4 bétában még működött, de utána a véglegesben már nem. 1 perc után kidobott.
(valszeg itt sem fog mukodni a véglegesben)(#1020) oriic
Közben meg van:
You have already redeemed a code for Battle.net.
Your Battle.net code: SCBP-LDSV-KQ9K4-4PH4-****
és ez jött mail-ben is.
Szóval semmi teendő.
megj.: ilyen kulcsot még nem láttam PC-s pályafutásom alatt, a középső számsor, 5 számjegyű.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Csokishurka
őstag
Tyuhuuu végre már vártam. De igen a Tecent belerak annyira mikrotranzakciót hogy sejehuj. Már a pubg mobileból kiindulva. (Amúgy ahogy tudom a mobilos mikrotranzakciókból jóval több della jön be mint akrámelyik PC-s gémből)
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Đusty
őstag
semmi megtaláltam :-)
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
őstag
A bétában story mód is lesz vagy csak online?
-
zzola
félisten
Akkor ma este 19 órától lehet indítani a multiplayert?
-
KaitouP
veterán
válasz
Csokishurka #1022 üzenetére
Úgy önmagában elég sok pénzt beszed a mikrotranzakciókból az Activision, szóval igen, nem kell őket félteni se a mobiljáték, se az új MW esetében.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
KaitouP
veterán
Jó pár hibajavítást eszközöltek a második beta hétvégére: [link]
-
bigbadforty
tag
Hello,
Van esetleg valakinek elfekvőben egy PC-s béta kód? Ha nem használja fel, vagy extra van neki, megköszönném
Pont holnap tudnám kipróbálni az early access idején.
-
Con Troll
senior tag
válasz
bigbadforty #1033 üzenetére
Ment PÜ.
-
Đusty
őstag
Én is szívesen fogadnék egyet ha valakinek van felesleges.
-
Z0zo
csendes tag
Sziasztok!
Előrendeltem a játékot Xbox-ra 2 webshopból, ahol írták, hogy adnak béta hozzáférést is. Nem kellett volna ezeket a kulcsokat már kiküdeniük? Este 7-ig jó lenne letölteni a gamét, de amíg nincs kulcs... Van erről valami infó?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
én is csatlakozom
-
KaitouP
veterán
Kaptam választ a Magnew-től az itthon forgalmazott példányokat illetően, íme:
"Kedves Péter,
Magyarországon a standard változat mellett egy ún. Amazon változat (extra játékon belüli tartalmakkal) és a CE változat (Dark Edition) lesz elérhető.
Az Amazon kiadás PS4 és XB1 platformon, a CE PC és PS4 platformon.
Üdvözlettel:
Magnew Kft."Ezek szerint a Precision Edition nem elérhető itthon, de én még Dark Edition-t sem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
veterán
Bő fél órán belül kezdődik a Beta Weekend 2!
Emlékeztetőül mutatom újra a hétvége menetrendjét:Korai hozzáférés (Xbox + PC): Szeptember 19. 19:00 órától - Szeptember 20. 3:00 óráig!
Eközben a PS4 tulajok NYÍLT bétát játszanak már!Nyílt béta (MINDEN platformon): Szeptember 20. 3.00 órától - Szeptember 23. 19:00 óráig!
Mindenkinek jó játékot kívánok!
A tapasztalatokat továbbra is várjuk a topikban![ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
én is elfogadnám, ha kallódna valakinél egy, előre is örök hála
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
láttam 2€-ért, de ha valakinek nyomja a zsebét egy kód, hát én befogadó vagyok...
(lehet az lesz, hogy megveszem tényleg inkább)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Imilenni
addikt
válasz
gyuribácsi88 #1046 üzenetére
Hát, falun a 20-as paradicsomos kijön belőle
Hát, remélem fél 8 körül már minden probléma mentes lesz
Press "F" to pay respects.
-
KaitouP
veterán
válasz
gyuribácsi88 #1046 üzenetére
Múltkor PS4 alatt zökkenőmentesen indultak a szerverek, igaz, itt már 3 platform játszik.
-
KaitouP
veterán
Élnek a szerverek!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2023 Apple Mac Mini M2 8/10 8GB/256GB SSD - Bontatlan! ÚJ! Átvehető!
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Üzleti Laptop 14" -50% AMD Ryzen 5 PRO 4650U 16Gb 256GB SSD FHD IPS HUNBILL
- Nintendo Switch V2 CFW 2568GB okosított + Atmosphere + PixelShop
- Új Dell Inspiron 15 "Kis Gamer" Laptop -35% Bivaly i5-1135G7 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3050Ti 4GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen