- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
válasz
nagylaci6417 #7197 üzenetére
Jó lenne mert szerintem videójáték szinten a vietnami háború nagyon nincs kiaknázva. Én csípném nagyon.
-
Hunter2
addikt
Meg tudja valaki mondani hogy mi a fa**ért fut le a shaóder optimalizálás minden driver frissítéskor?
Rohadt lassú és rohadt idegesítő is. -
ProEvoFan
nagyúr
Fura ez a meccskereső' rendszer.Két körön át kurvajó voltam.Harmadik, negyedik körben szarrá daráltak, majd a kövi pár meccsen egálban volt a k/dm, aztán megint hirtelen király lettem kb két partin keresztül...ésígytovább'...ésígytovább'.........
-
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #7186 üzenetére
4-5 hónap alatt a spawn rendszert se tudták megcsinálni....Nem hinném hogy érdekelné őket ,ki hogyan játszik..
-
-
nyinya
tag
válasz
bulikavagyok #7181 üzenetére
Az összes játékmódot TDM-re használják, mert ott könnyebb ölni. Ahol mindenki TDM-ezik, ott nem olyan jó nekik, ezért elmennek másik játékmódokhoz és ott TDM-eznek. Az egyik legnagyobb hátránya a játéknak, hogy nincsenek dedikált szerverek. Ott lehetne kialakítani szabályokat, és aki nem követi azokat, akkor azok repülnének, mint régen is...
-
-
Laby
őstag
Fú én nagyon nem. Én is csak néha megyek rá, amikor 0 attachment-es fegyvert kell húzni az aranyhoz. WW2-ben nagyon szerettem, de itt valahogy túl kicsi lett és a spawn rendszere az óriási tré. Kifejezetten fel tud idegesíteni amikor zsinorban 5-6. éledésem is abból áll hogy mire leéledek és fegyvert kapok a kezembe addigra már rég kilőttek mert belerak egy tűzharc közepébe, vagy épp 1 méterre spawn-ok le a sarokba ülő ember elé... Ha értelmes lenne a spawn rendszer, és csak egy picit is de nagyobb lenne a pálya, akkor WW2-höz hasonló sikere lenne, így inkább csak....
-
ZeN973
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem egy cpu-vga combot multiplayerhez , közepes grafikájú full-hd hez?
-
Pro!Petya
addikt
Farmland pálya mindenkinek bugos? Olyan droppjaim vannak ott hogy kiesik a szemem
~110fps -ről esik be ilyen 40-50 környékére de csak a pálya bizonyos szakaszain utána meg vissza áll egyből. (ground war)
Csak ezen az egy pályán van így, a többi az megy szépen.Ma raktam még csak fel az új 441.87-es Nv drivert az FPS cap miatt hogy a töltések közben ne legyen 2-3000 fps-em ........ , szval nem csodálkoznék ha amiatt lenne.
Előző driverrel nem emlékszem hogy lett volna ilyen brutál dropp, bár eddig nem is nagyon Farmland-on. -
Segal
veterán
Nekem edig sem volt vele bajom mert rohangálós, darálós tipus vagyok de mióta tegnap este sikerült megcsinálni rajta a 15 kill-t azóta most ez a kedvenc. Pedig shoot house is imádnivaló szintén a kempermentesség végett. A többi pálya elmegy kivéve a barlangoss na azt nagyon nem szeretem. Ott a sötét barlangba kempel minden második játékos...
-
nepszter1
addikt
Lemaradtam az akciórol.... Esetleg valahol még meg tudom venni jó áron?
-
Corpuscle
őstag
Overkill perk-kel az a bajom, hogy az EOD-t nehezen áldozom be. Sok a robbanás (rpg, gránát, akna, claymore). Nekem a másodlagos az rpg. Pontfoglaláskor szeretek vele érdeklődni, kemper ablak/sarok tisztításra is jó.
M4A1 socom tárral, 3x scope-pal nekem bevált távolra. Max 2 lövés. Snipert simán kiszeded vele. A 10 lőszer ami kevés, pötyögtetni kell.ui.: Aki eddig hanyagolta (másra gyúrt) az aim stabilty-t (mint én), javaslom próbálja ki. Kevésbé "himbál be" a fegyver forduláskor.
-
Deck
titán
válasz
Corpuscle #7170 üzenetére
Tökéletes? Az jól hangzik
Én is csak az Assault, SMG, Pisztolyok-ra értettem. Mást nem szoktam használni úgysem.Overkell perk-en gondolkodom hogy használni kéne. MP5 mellé mit rakjak be szerinted? Jó az M4A1 valami nagyobb scope-al? Nagyobb távra, sniperek ellen is akár. Fura amúgy nagyon még nekem ez a felfele is kell néznem az ablakokba stb dolog a BO4 után..
Amúgy egy dolog hiányzik a BO4-ből. A Gung-Ho.
-
Deck
titán
-
Corpuscle
őstag
Én kerülöm. Mióta bekerült, elkalandozni sem tudok annyira a beállításokban (loadout, mission), mert figyelnem kell, nehogy azt a pályát dobja be. Nem vagyunk egyformák. Igaz, én nem is farmolok semmit, amit használok fegyvert az maxos az aranyozás nem izgat (M4A1, Mp5 az csak).
-
Deck
titán
Van only Shipment! Csak érjek haza! Kedvencem
Más is szereti?
-
nyinya
tag
válasz
laragirl83 #7153 üzenetére
Én nem csak shipment-en szenvedek ilyenekkel. Tegnap este 5 ből 3 meccsen a 6 ellenfélből 3-4 TDM-et játszó emberke volt. Nem értem, miért jön valaki Hardpoint-ra ha TDM-ezik?...
-
soo277
őstag
válasz
Szerintef ki fogja a feladatát csinálni Shipmenten
mindenki KD re megy,köztük én is
megvárom míg berak Dom ba,3 4 kör azt ki lehet maxolni 1 fegyyot
-
BandiHUN
veterán
válasz
Van ilyen,igazi káosz.Csak bekerülni nehéz volt ma is DOM-ba,csak sorban a KC-TDM-et dobálta.Mondjuk az jó,hogy ha elkapja,akkor tartja az adott módot,be is toltam egy 15 perces dupla xp-t,1 kör 1 szint
De a Shipment már csak 5v5,és a spawnon is bütykölhettek,mert egyszerűen nem adta a multikillt RPG-vel már,ilyen A-C 1-1 killeket sikerült elcsípni csak.Viszont hátbaspawn az volt.Nem is tolt be senki nagyon streaket,egy airstrike-vel totál kiszámolva is 2 kill,igaz az ellenfélnél lett egy wheelson,de az szét lett kapva 10 méteren.Szépen sebzi a thermit,kettővel kicsinálható,és ha sikerül rátapasztani,viszi magával,jött úgy egy potyakill
A shoothouse jobb volt,ott lehetett streakelni különösebb kemp nélkül is.Meg 6v6.Már nem pörög úgy a shipment 5v5-tel.Ha meglesz a 155,le is állok róla.Nekem tierben is többet hozott a shoothouse,mintha sokat jelentene a foglalás is ahhoz,60 killre nem jött annyi,mint a 25 kill 10 foglalásra.Elég szemét dolog ez a tier.Úgy kellene,hogy 100 szint 100 tier,nem trükközni.Meg nagyon kéne láda.Semmi ritkábbat nem lehet szerezni,és fixen ugyanaz jön.BO4-ben ládákból jöttek fegyók és ruhák,pénzesek is néha,ritkán,de VOLT esély.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest