Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD FX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
hááát első körben eléggé félsiker...a jó hir az,hogy újra kifosztottam a raktárat helyetted
tehát az én célom kezd alakulni,hogy vissza lehessen járni ládázni...de eléggé megkattant a rendszer,mert a másik küldi is majdnem ugyanaz,felrobbant a raktár,mégis beengedett...de a bummot nem pipálta ki,viszont Athena-nál az alapsztori rendeződött,le is adtam a küldit,maradt Marcus,de most ugye ki kellett lépnem azt külön kinullázni,mert mindkettőben van steal loot és bumm is,ezért van neked ugye zavar.most megnézem,hogy a Marcusét kinullázva,emennél ugye helyreállt a rend,meg lehet-e csinálni már a hibás küldidet...remélem...kijavitottam,a save-t kimentem( a 100 ládából azért eltettem a jobb cuccokat...
),és próba-cseresznye.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tehát az én célom kezd alakulni,hogy vissza lehessen járni ládázni...de eléggé megkattant a rendszer,mert a másik küldi is majdnem ugyanaz,felrobbant a raktár,mégis beengedett...de a bummot nem pipálta ki,viszont Athena-nál az alapsztori rendeződött,le is adtam a küldit,maradt Marcus,de most ugye ki kellett lépnem azt külön kinullázni,mert mindkettőben van steal loot és bumm is,ezért van neked ugye zavar.most megnézem,hogy a Marcusét kinullázva,emennél ugye helyreállt a rend,meg lehet-e csinálni már a hibás küldidet...remélem...kijavitottam,a save-t kimentem( a 100 ládából azért eltettem a jobb cuccokat...