Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Rendeltettem 2 ilyet rokonoknak, és egyikhez se volt se kábel se töltő, ezekhez nem adnak egy kábelt se, vagy kimaradt a dobozból?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Egy gyors kérdés, itthon kapható ~10 ezer forintig mit érdemes venni? Xiaomi Pocket?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Leonardo91 #467 üzenetére
Szerintem oprendszeres topikban kérdezd.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dexter-2000 #425 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Boborján9 #395 üzenetére
Mind2 szépen szól, talán a AM10 kicsit tisztább (ebbe 2 hangszóró van), de a fekete Xiaomi hangosabb (ez 1 hangszórós). Nekünk AM10-es van, asszony használja, csak apple eszközeink vannak, ezekre gyorsan kapcsolódik, és egy 50nm-es lakásban még sose szakadt meg sehol.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csaszi72 #377 üzenetére
Itt olcsóbb, illetve kb mindig ennyi amennyi most is, de van hogy olcsóbb. Illetve sok a hamisítvány, de banggood-ról minden Xiaomi termék garantáltan eredeti.
-
B-L-A-C-K
titán
Most próbálod elsőnek használni, vagy eddig ment csak elromlott? Ha most próbálod elsőnek, akkor nézd meg youtube-on hogy kell párosítani, vagy ha megvan a leírása. Ha viszont már használtad, és nem megy úgy ahogy kell akkor gondolom elromlott, itt meg senki se fogja neked tudni megjavítani online...
-
B-L-A-C-K
titán
Került hozzám beszámítással egy ilyen, elég bitangul szól...
-
B-L-A-C-K
titán
Media Markt-ban hihetetlen ajánlatokkal kecsegtetnek...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyet ajándékba, de nem jött meg 1,5 hónap alatt, így most kénytelen vagyok valami mást venni. Max 10 ezerért amit most is meglehet venni (akár apróról bontatlanul), mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diabetes - Cukorbetegség
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest