- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
Sziasztok!
Apumnak kelle olyan bluetoothos hangszoro amibe CDt is lehet rakni.
Otlet? 40e kornyeke.
Koszonom
Tisztelettel Ervin -
Erwinke
aktív tag
Szia.
Megrendeltem a 2db hangszórót(GGMM-M4), ma jöttek meg. Viszont nagyon szenvedek velük. Bluethooton illetve AUXon gyönyörűen szólnak, de ugye úgy csak egyszerre egyet tudok használni.
Viszont ha wi-fi-t akarok ahhoz kell az app. Mindjárt itt elakadtam mivel a füzet azt irja, h töltsem le a GGMM-M series appot de ilyen nincs is az áruházban. Viszont a kereső a barátunk ugyebár találtam egy oldalt ahová fel van töltve(Kemény 2 csillagja van az 5ből, de meg is értem x D)
Elsősorban eldobálja a wifit hol az egyik hol a másik. Ha leteszem a telefonom és nem nyúlok hozzá mig elsötétedik akkor automatikusan megáll a zene is. Hátterben amúgy csinálhatok akármi mást simán szól tovább a zene, de ha lecsukódik egyből off. A zenetár katasztrofális, fel se ismeri az összeset ami van a telefonomon. Van amit elkezd játszani azt odébrak
V el sem inditja és odébb kell raknom, h játsza tovább a zenét. Meg ilyen hülyeségek.
Valószinű az appal lesz a gond, nem? Te mit használsz hozzá?
Köszi!
Ervin -
Erwinke
aktív tag
Üdv!
200 - 250€ ért még mindig a Harman Kardon go + play a legjobb választás? Nyáron olvastam aktivan a fórumot akkor, az volt agyon dicsérve. Vagy van azóta más alternativa?
Illetve ahogy nézem az árát most eléggé elszállt, 270€ körül van nálunk(Szlovákia). Amazonon is 240€.Köszi, szép napot!
Ervin -
Erwinke
aktív tag
Sziasztok.
Vennek valami bts hangszorot kb akkora meretut mint az srs xb 31 vagy jbl extreme, de akar lehet nagyobb is.
Lenyeg,h szepen szoljon nem fontos az extrem basszus(jbl extremet hallottam) szerintem kicsit sok es a dal tobbi reszletet nem is igazan lehetett hallani, bar kezhez nem kaptam,h EQt alligassak.
Jo volna tobb kategoriaban is best buy ar erteket ha volnatok szivesek.
1. 30e ft alatt
2. 30e - 60eft
3. 60e +
Ha van kinai(gearbestes v hasonlo) az is johet, nem odzkodom onnan rendelni.Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest