- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Erwinke #17642 üzenetére
Én nem tudok olyan eszközröl amit manapság gyártanak van benne CD és a hangminősége is jó. Főleg 40E körül ez a 3 együtt nem jár, a CD 20 éve elment ezt el kell engedni.
Esetleg valami lejátszót rákötsz és Jack-en keresztül játszod a zenét. Diskman is volt dívatba az is tud Jack-en keresztül lejátszani kicsi és kompakt is biztos találsz használtan elérhető áron.(Legjobb opció egy jó bluetooth hangszóró+3,5mm Jack egy Diskman) Ettől jobb nincs a te ársávodra.)
Nővérem pár hete vásárolt netten ilyen kazettás/Cd-s magnót Sencor a márka 2X2 watt volt és 30E forint. Én mondtam neki ez a év rossz üzlete volt....A TOZO PA1 600 gramm és az Audiofil hangszóró volt a Sencor mellet.
Teljesítmény, hangminőség basszus minden téren más Dimenzió a Tozo.
#17635Wolfskin
Igen, én is azt mondom a Dockin egész zenei, én is szeretek rajta zenét hallgatni. És számomra zeneibb volt Mint a Motion Boom.Jól és nézz ki elegáns stb.
Lehet nem mai darab, 8 éve lassan piacon van de a hangja mai napig jónak számít. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Erwinke #17642 üzenetére
Jobban jársz, ha le-rippeled a CD-ket MP3-ba, és felteszed édesapád telefonjára, majd veszel neki egy "hagyományos" bluetooth hangszórót.
Ahogy Sys85 is írta, ezekre a bluetooth-os, CD-s cuccokra nincs nagy kereslet. Ilyen erősen kérdéses minőségű lejátszók vannak: link1, link2. Valamilyen nagy elektronikai áruházban nézz szét, hátha.
-
válasz
Erwinke #17642 üzenetére
Cd-s rádiókra keress rá neten, nagyrészükben van BT-is, cserébe nem nagyon van beépített akkus, elemről mennek (nem túl sokáig), tehát ezekhez érdemes tölthető elemeket és töltőt venni, ez viszont plusz kiadás, vagy marad a 230V.
Viszont mivel ezek már nem annyira népszerűek mint anno, így a választék sem túl nagy.Tapasztalat ezekkel kb 0.
A BT hangszórókat azért veszi a nagytöbbség hogy a telefonról menjen rajta a zene (sokszor streaming), a többség CD-t évek óta nem használ.
Ha klasszik értelemben vett akkus könnyen hordozható BT hangszóró kell amibe megy CD is, olyat nem nagyon fogsz találni. -
Breki
veterán
válasz
Erwinke #6220 üzenetére
Szia
Gyere a fórumába majd.
Igen az app a gyenge pontja, azt mondják az Iphone-s app nagyon jó.
Én találtam a google play-ben két app-ot az egyiket telepítettem.Esetleg innen próbáld meg.
Szerencsére nekem semmi ilyen gondom nincs.
Én spotify-al használom abból a prémium simán kezeli mindkettőt.
De felrakott zenéket az app nekem se találta meg csak a csengőhangokat, mondjuk nekem a többsége mp4 amit a bgplayer szed le videóval együtt, magyarán amit azzal megnézek azt a youtube videót reklám nélkül letölti.
A fórumában ajánlottak más zenelejátszót is hozzá.
Nekem ez az eldobálás kb egy két naponta van egy pár másodpercig.
Ott többen gondolkozunk azon, hogy tv-hez is használjuk és digitális átalakítóval összekötjük. LÉehet ez megoldás lenne neked is. Részletek a fórumban.
-
carl18
addikt
válasz
Erwinke #6199 üzenetére
Sajnos azóta nem sok dolog változott. A Piac nem igazán frissült, talán egy pár év múlva végre javulhat a kínálat. Esetleg 300 dolcsiért van Aiwa Exos 9D ez 6 kg kicsit nagyobb kategória, nem igazán változott a dolog nyár óta. Vagy van az új GGMM amit egyik forumtárs ajánlott, GGMM M3 akku nélkül, GGMM M4 akkuval szerelt model.
-
rhunseeker
tag
válasz
Erwinke #5056 üzenetére
1. Sony xb30. Pont van itthon euronicsban ahogy láttam.
2. Dockin D Fine, ettől 60k-ig biztos nincs jobb
3. Erre most nem tudok neked mit mondani, ha nem adsz meg felső határt, mert mondhatok én neked 300k-s hangszórót, de valszeg úgy sem veszed meg. De hogy mondjak is valamit, szerintem Harman Kardon Go+Play.
Én jelenleg rendelkezem mind a HK-nal és a Dockinnal is, szerintem árkategóriájukban talán a legjobbak.
Xb30-am is volt, azt is szerettem, jól szólt, most viszont már barátnőm bitorolja 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest