Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
prime_adam #5218 üzenetére
Szerintem alacsony hangerőn van olyan jó a denon. ( sőt van rajta egy jó kis mélykiemelés alacsonyabb hangerőre, így lett hangolva)
Ha nagyobb party hangfalat akarsz akkor inkább a hk.(#5217) SylwerStone
Szerintem sem. Érdemes elmenni 65k ig, hogy igazán jót kapj. Sajnos.
(#5216) gyuri104
Pont ezt kérdezten én is kb 1-2 héttel ezelőtt. Szóval én is ezen agyalok.
Neten néztem pár videót róla ezekből a következőket szűrtem le:Ultra hordozhatóban messze a legjobb. Semmi sincs a közelében. A bose soundlink micro-t alaposan helybenhagyja, a beoplay p2 valamennyire közel van hozzá, de annak sincs esélye.
Ha kettőt szereoba kötsz akkor az már a denon szintje, kivétel a basszus. Ott elvérzik. 2 plus sub, már szépen helybenhagyja a denont. Mondjuk úgy már az ára is jóval magasabb. Ez 3 mas összeállítás körberöhögte a beoplay p6 ot ami 400 dollár tehát kb azon a szinten van árban.Kéne egyet venni először, az jó lenne ultra hordozhatónak.
Egyébként a mini és minirig 2.0 között alig van különbség. Pár külföldi tesztet is elolvastam kb. mindenki el van szállva a hangjától.
-
Ati1979
veterán
válasz
prime_adam #5194 üzenetére
Vedd meg bt hangszórót és majd megszokja. Jóhogynem már kazettát. Ezek a CD s rádiók drágák és nem is hordozhatóak. Pénzkidobás.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
prime_adam #5194 üzenetére
elbeszélgetnék vele és megmutatnám a naptárat hogy 2018 van
-
LanyUs
őstag
válasz
prime_adam #4602 üzenetére
Nálam még szépen működik 1 éves. Arra lennék kíváncsi, hogy akiknél kaputtolt frissítgették-e a szoftvert, töltöttek-e róla használat közben eszközöket, magyarán gyepálták-e ezerrel vagy "érintetlenül" csak arra használták amire hivatott.
Amúgy valóban szuper, hogy csak a hátamra akasztom, fel a bringára és oda zúzok vele, ahová szeretnék
Persze, amíg működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged