Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
Gondolkodtam, és látom, hogy a JBL-ek halnak le... Dockin D Fine elvileg feleannyiba kerül mint az Xtreme/Xtreme 2. Basszusa és hangzása mennyivel másabb/jobb? Szeretem a nagy basszust, de a közép, magas is kell, mivel sok olyan zenét hallgatok. Amazonon kívül van más beszerzési hely? Onnan nem tudok rendelni(sajna csak maestro+paypal van) de remélem júliusig meg lehet oldani.. Sajna amazonos dolgokhoz nagyon nem értek, szóval garancia és társai se tiszták nekem.
-
carl18
addikt
Hehe
Megmagyarázza miért drágább egy GTX 480 mint egy GTX 1080
Érdekes volna
Mind kettő csúcskártya csak más korszakbólDe ha az árukereső ezt írja nincs miről vitázni
Bírom valaki úgy kezeli ezt az oldal mint valami szentírást.
bírtam valaki árulta a gépét, és mindenhol belinkelte mennyibe mentek az alkatrészek árukeresőn és mutatta új ára és ott volt a link. A gépét meg szinte dupla áron árulta mint amennyit valójában ért"De léptek mert itt a tisza-tó mellet hatalmas Zivatar várható" Lehet ki kell húzni minden az áramból
-
haris
őstag
-
carl18
addikt
Na most itt hardapron hirdet valaki egy első szériás Harman Kardon Onyx Hangszórót elég rossz állapotba 60E+ forintért
hát na az árukeresőn így fagyott ki az árazás évek óta és a sok idióta azt hiszi ér is ennyit.
Onyx studio 3 40E forint zsír újanta bontatlanul, akkor a régi hogy romhalmaz állapotba 50%-al többet. ?
Komolyan, az ilyen emberektől felfordul a gyomrom, mikor a saját szarját is eladni mert ö a business man
Próbáltam magamba tartani, de ez tényleg olyan szánalmas. -
carl18
addikt
Hát azért ha valamit a Dockin vs Extreme példája, azért ha szinte ugyan azt megkapja az ember szinte féláron már nem gondolkozok az ember, Amazon ingyen szállít házhoz németből szóval ez se tartja vissza az embert.
D fine nagyobb akcióba 35E forint, amiért még a JBL-nél egy Flip 3-at vagy 4-et kap az ember ilyenkor szerintem nem is gondolkoznák
Jó nem mondom nincs rossz hangja az extrémnek, csak ára az egyik gond, a másik hogy hát mennyire is strapabíró. Elméletileg a JBL nagy márka stb, akkor a cuccaik is legyenek már azzal egy szín vonalon.
Én azért ha valamit veszek nem 2-3 hónapra hanem hosszú távra. Az SRS 300 3 évig volt nálam, és nem tönkre ment csak nem használtam + ráuntam. Túl nagy volt és nehezen hordozható. -
LanyUs
senior tag
Dehogy védem! Multi cégek nem a barátaim, nincs semmi érdekem hozzájuk, csak nyerészkednek rajtam. Nem vagyok fanja se, de ha beszarik megint ott leszek majd, hogy nincs egyetlen értelmes nyakba akasztható hordozható hangszóró sem, főleg olyan, amit Magyarországon megvehetek. Nincsenek extra igényeim, de a fenti kettő feltétel igencsak leszűkíti a kört. És akkor még nem beszéltem arról, hogy leesik
Nem szeretek háti/oldaltáskát és nem szeretnék külföldről sem rendelgetni. Röviden ennyi. A 100%-os hajtásról csak ugyanazt tudom mondani, ha nem elég 80%, akkor veszek nagyobbat.
-
carl18
addikt
Oké rendeltetés szerű használat?
Veszek egy videókártyát, de nem hajtók ki 100%-ra
Figyelj kezdjük ott olyan sokat eleve nem vettek itt extremet az ára miatt, főleg ami régen volt 90E Hufért elég drága. Annak meg mi értelme hogy az ember fél hangerőn használja, de haveromnak a Charge 2+ is kifingott, én a Sony SRS 300-at elég sokat használtan teljes hangerőn, és annyira tartós hogy még el is tudtam adni.
Következő tulaja se kíméli, és le is ejtette azóta ( ami nálam egyszer se történt meg) És még így is működik.Azért megnézném a Extreme ezek után működne-e még
De bármelyik JBL bluetooth hangszórónak megkérdőjelezném az élet tartalmát. Nagy részük szemétként végzi, max azon maradnak meg amiket a vevőnem is használt.
De majd egyszer beszerzek valami JBL-t aztán meglátjuk mennyire tartós
Jó lehet védeni, meg kifogásokat találni hogy több terméknél több a hiba, de könyörgöm azért magyarba tuti nem fogyott több millió az Extrémből, és én csak abból indultam ki amit magyar vélemények írtak róla.
Aki meg Volt D D FINE az írta is hogy a töltővel volt az egyetlen gond, nem adott neki elég áramot.
Rendelt még egyet és a következő generáció töltöje már kétszer olyan erős és azzal tölt is rendesen.Nem is akarom lemenni a Fanboy vitába, de nem értem miért nem lehet elfogadni a JBL is csak a haszon hajtja.
Ha az élettartalmat nézni az ember, szerintem a Sonyk sokkal jobban bírják.+ Itt van nálam a Tronsmart T6, elég olcsón vettem volt kétszer le ejtve és nem egyszer ment csutka hangerőn még se fingott még ki. Azért csak mert kínai elég tartósnak tűnik, nyilván van hibája de ezért az árért nem kap jobbat az ember.
-
LanyUs
senior tag
válasz
Krill77 #4661 üzenetére
Mutass legalább ekkora számban eladott példányt más típusból azzal a feltétellel, hogy tapasztalat is minimum ugyanennyi van belőle. Plusz Magyarországon megvásárolható. Azonnal megvettem volna, DE nem jött más nyakba/vállra akasztós hordozható megoldás. Miért is lenne ez igény? Valójában a hordozhatóság nem is szempont egy ilyen eszköznél
Én sem azért döntöttem mellette, mert van belőle elektronikai hibás
. Igen rizikós volt megvenni, de véleményem szerint rendeltetésszerű használattal nem lesz vele gondom.
pn199: természetesen ez garis ok, mert 8-10 órát terhelve üzemel és a jelet sosem dobja. Esetleg nincs rajta factory reset? Félek, hogy esetleg firmware update történt rajta és attól kergült meg
Passz, csak ötletelek...
-
Jarod1
veterán
ehhh megjelent az extrem 2 118 euért..,,csak tudnám mi a különbség mert árban csak 2 euro
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok! Olyan gondom akadt ( Remélem nem gond,hogy ideírom)
-2 hónapos JBL xtrme
- akkuja kb 2 órát bír, és néha elveszti a BL jelet akkor megszakadt és pár mp múlva összepárosodik ismét.Egy mobilboltból vásároltam, ahonnan persze kaptam gyári garjegyet. Számlám is megvan róla. Esetleg garanciáztatta már ezt a típust innen valaki? Cseréli vagy javítja a szerviz?
-
joergie
őstag
Kollega érdeklődésére megkérdeztem, a hét második felében újra lesz tribit xsound Go német amazonon, ha minden jól megy rendel is belőle, és lehet lesz végre egy értékelésünk
-
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2 #4653 üzenetére
Szerintem egyikkel se jársz rosszul
Na de a kedvedért átmentem a teszten megcsináltam. A nagy Prémium hifimel de így is jól érződött a különbség.
Szóval A Blic SK-S1 kilőve, annak volt a legrosszabb hangja. Nekem az Aukey tetszett legjobban, nagyon jó a basszus és hangerő is jó. Blitzwolf BW AS1 ez még hangosabbnak tünt mint a Aukey de a basszus kicsivel gyengébbnek érződött. De ettől függetlenül ott is volt rendesen.
Szóval az Aukey Elcipse és a BW AS1 közül válasz, AZ SK-S1 kilőve annak nem volt jó a hangképe.Többi rádbízom
-
Vbazsi2
tag
Sziasztok ismét!
Még mindig nem sikerült döntenem... Megtenné nekem valaki, hogy kaszibat kolléga linkjén meghallgatna nekem 3 hangszórót? Sajnos nincs jó fülesem, amivel megtehetném. A kiválasztottjaim: Aukey eclipse, Aukey SK-S1, Blitzwolf BW AS1. Hangzás / basszus / és a hangerö tekintetében szeretném, ha valaki tudna nekem segíteni. Hatalmas köszönet bárkinek aki segít! Köszönöm
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Nagy teljesítményű, erős mélyekkel rendelkező bluetooth hangszórót keresek, zajos helyre, 10-12e körül (ha ennyiért van értelmes darab).
Van mostanában valami jó ajánlat? -
ngergo0831
csendes tag
Megvettem végül az srs-xb31et. Összességében elégedett vagyok vele.
Előnyök:
-Akkumulátor. Maximális hangerőn olyan 6-8 órát bír, normál használattal 18-20.
-Tiszta hangzás. A JBL charge 3-hoz képest sokkal szebben kijönnek egy-egy zene részletei. Főleg rock számoknál volt érezhető, hogy mennyire jó.
-A Live Sound beállítás nem rossz, koncertfelvételekhez ideális.
-Akku zabáló dolog, és tök fölösleges, de nagyon jól megoldották a led világítást rajta, hangulatos.
-Vízálló (már akinek ez szempont)
-Hangerő.Hátrányok:
-Sony music center app. Ezzel tudsz minden apróságot állítgatni, a villogástól kezdve a hangszínig mindent.. Viszont tele van hibákkal még.
-A basszus érdekes. Igazából rossznak semmiképp nem mondanám, de nekem kicsit kevés. Ez inkább dinamikus, a charge 3 erős basszusaihoz képest (én inkább azt preferálom).
-Ha 20% alá megy a töltöttségi szint, akkor korlátozza a max hangerőt.34000Ft-ért sikerült hozzájutni a media marktban, ennél biztosan lesz még olcsóbb is. Ár-érték arányban szerintem megéri, ugyanennyiért flip 4 van, ami azért érezhetően gyengébb (magyar kínálatot tekintve persze).
-
törölt tag
Erről van valakinek van tapasztalata?
[link] -
Stevan87
tag
Sziasztok,
Egy JBL típusú, bár teljesen mindegy hogy milyen, tehát egy bluetoothos fejhallgatót hogyan tudok számítógépre csatlakoztatni,párosítani?Itt szenvedek vele,de nem igazán sikerül.
-
laskr99
addikt
-
carl18
addikt
-
joergie
őstag
válasz
Vbazsi2 #4635 üzenetére
Már egy ideje próbálok valaki vájtfülűt rábeszélni szűk pénztárcával, hogy próbálja ki ezt, szerintem jóvásár
Tribit Xsound GoNekem is halálom ha torzít és túlvezérelt a mély. Ez úgy tűnik szépen szól.
-
carl18
addikt
válasz
laskr99 #4632 üzenetére
Hát keresgélj rá néha google-n, esetleg figyeld az árukeresőt hátha felkerül. Írj rá pár webáruházra akik forgalmaznak JBL bluetooth speakereket.
Német amazonon megnéztem, és ott se jelent még meg. Lehetséges europába később jelenik meg mind amerikába? Esetleg írj magának a JBL-nek mikorra várható az Eu megjelenés. -
laskr99
addikt
Sziasztok!
Kb mennyi idő szokott lenni megjelenéstől számítva,hogy megjelenjen egy hangszóró a magyar boltokban? Kinéztem a JBL Xtreme 2-őt ami ugyan annyi mint az 1, de most a héten kezdték árulni az oldalukon, ami már sold out. Júliusban tervezek venni egyet, csak nem tudom elérhető lesz-e
-
kaszibat
tag
válasz
Vbazsi2 #4616 üzenetére
Nekem az egyes szám alatt linkelt sl-1000s típusú hangszóróm volt, most pedig az általad másodikként linkelt hangszóró egyik ikertestvérét az Eivotor nevűt használom. Az sl-1000s-t nagyon szerettem, mert brutális mélye volt, de hangerőben már nem volt olyan kimagasló, voltak nála hangosabbak. Nekem beltérre kellett, arra teljesen jó volt, de kültéren zajos környezetben nem tudtam kipróbálni, hogy mennyire állta volna meg a helyét.
Most, mint mondtam, az Eivotor nevűt használom, amiben kicsit több a magas, kevesebb a mély, de megfelelő hangerőn a mélyek is jól "megjönnek" és mivel van rajta kültéri mód, elég hangos is. Ilyen kialakítású, szerintem ezzel mindenben megegyező hangszórót az eustock-on most Tronsmart T6 néven kapsz. Mivel az sl-1000s-t már nagyon sokan utánozzák és az utánzatok nem igazán érnek fel az eredetivel, javaslom inkább a Tronsmart vásárlását. -
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2 #4628 üzenetére
A második henger amit néztél, már több néven is volt Forgalomba. Enusonic, kisebb átalakításon esett át és utána Tronsmart T6 néven dobták piacra. Nekem ilyen van, és 12,400 volt szállítással. Szerintem ennyiért egész jó vétel, teljes hangerőn van egy kis basszus torzítás valamelyik zenénél. Én telefonon az Equalizer beállításával el múlik a basszus torzítása.
Eustockon 11,400 + 1000 Rupia a szállításAmúgy nővéremék akartak egy bluetooth hangszórót, valami jót akartam nekik ajánlani ami tartós is és lehet használni hálozatról. Sony SRS XB30- Sony SRS 40 és a Harman Onyx studio 3-at ajánlottam nekik.
A három közül végül az Onyxra esett a választás, meg lett rendelve jövőhéten hozza a futár.
Majd komolyabban le tudom tesztelni és írhatok róla egy komolyabb elemzést!Amúgy egyik weboldalon le volt ma délután Akciózva 34,000 Ft-ra az Onyx 3-as, az lett megrendelve. Egy Pirosas Lillás Színű volt
Szerintem annyiért ajándék. Sajnos az akkuja nem a legnagyobb, de úgy is a boltba kell nekik. Ott meg van hálózat, és elég sokat menne.
Olvastam itt hogy egyik Onyx tulajdonos írta, éjszakai műszakba használja naponta 8 órát teljes hangerőn és nem ment tönkre tőle
Akkor még is csak tartós ez a harman
-
carl18
addikt
válasz
ngergo0831 #4622 üzenetére
Hát ha neked megéri a +4E forintot és hozz újdonságot a XB31 vedd azt. Amúgy nekem is jobban tetszik az új széria kinézete. Ha keret is van rá akkor nincs ami vissza tartson
-
djnice
veterán
válasz
Vagy megvársz egy Dockin D Fine akciót.
-
mcs
veterán
válasz
Vedd meg az XB31et.
-
ngergo0831
csendes tag
SOS holnapig ha tudtok, kérlek segítsetek egy véleménnyel.
Az SRS-XB30 most 29900 Ft legolcsóbban.
Viszont 34000Ft-ért már XB-31-et lehet kapni a media marktban.
Megnéztem Oluv összehasonlító videóját a két termékről, viszont nem érezhető különbséget nem tudnék felmutatni az XB30 javára. A 31-es model óriási előnye számomra a micro usb töltő. Ha a 30-ashoz rendelek egy átalakítót, akkor már majdnem egy árban vannak. És szerintem a 31-es megjelenése sokkal jobb.
Mit gondoltok? -
Krill77
őstag
válasz
ngergo0831 #4617 üzenetére
Semmi baj a refurbisheddel. Oluv is ajánlja. A gyár által kiadott, atnezett.
-
carl18
addikt
válasz
ngergo0831 #4617 üzenetére
Hát nem tudom kihozzák-e magyarba ingyen.... Nem hiszem
+ erre még rá mehet a vám is
Amúgy SRS XB30 mindig lehet találni 26E körül akcióba. Csak mindennap figyeld az árukeresőt.
Amerikai amazon szerintem nem hozza ki magyarba ingyen, a szállítás szerintem fízetös. -
ngergo0831
csendes tag
Találtam egy ilyet.. szerintetek megéri (kockáztatni), vagy inkább vegyem meg teljes áron újonnan?
-
Viktor77
titán
válasz
ngergo0831 #4614 üzenetére
Ha 2 órája olvasgatsz, akkor láthattad, hogy sokszor clavinetjunkie (oluv) videóira szoktunk hivatkozni. Az általad felsoroltakat szinte mind tesztelte, hallgasd meg egy jó minőségű fülessel a videóit, sokat segítenek a döntésben.
-
ngergo0831
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 2 órája olvasgatom a hozzászólásokat, de nem vagyok sokkal biztosabb a dolgokban.
40000Ft-ig szeretnék egy bluetooth hangszórót venni.
Ami elvárás, hogy szabadban is jó hangja legyen, minőség és hangerő terén is.
Samsung level box minim volt, annak a hangminősége nagyon tetszett, főleg a basszusa. viszont halk volt kültéren.
JBL-ek között a Flip 3/4 és a Charge 3 amiket nézegettem, nem vagyok biztos hogy annyival jobb, mint amennyivel drágább.
Sony-k közül az XB30-at láttam még talán jónak, bár a maga a márka elég sok csalódást okozott már.
Logitech UE BOOM 2-ről szintén jókat olvastam.
Skullcandy Barricade XL, ami még szóba jöhet.
A legjobb az lenne, ha itthon kapható hangszórót ajánlanátok, a kipróbálás miatt, viszont Amazon és társai sincsenek kizárva, ha bevált dolgot írtok.
Legtöbbet hip-hop, erős basszusú, illetve rock számokat hallgatok.
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm -
Jarod1
veterán
válasz
Kisbatyu75 #4608 üzenetére
csak töltésre való.
-
rizso
addikt
válasz
rhunseeker #4594 üzenetére
Ha a HK GO+Play nem fog tetszeni, akkor semmi sem
Akinek eddig mutattam, az állát kereste a padlón. Én ritkán hordom magammal, általában vidékre szoktam vinni mikor hazalátogatunk szülőkhöz (kocsiban elfér), összejövetelekhez tökéletes, megy vagy 6-8 órát akksiról, és az udvaron is teljesen elég amit tud, egyébként meg a nappali "dísze", erről szól a tv, laptop, telefon. Hétköznapi hordozásra meg van egy Tronsmart Mega, azt tudom vinni oldaltáskában is.
-
Viktor77
titán
válasz
Kisbatyu75 #4608 üzenetére
Sajnos ez a Sonymon is így van, csak töltés.
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
A JBL Xtreme-en van két usb port. Lehet ezekbe dugott pendrive-ról zenét lejátszani valahogy? Sehol nem találok utalást erről, mindenhol a töltés funkciót írják. -
Jarod1
veterán
a fene drágult a flip4 54eu ra
-
joergie
őstag
-
LanyUs
senior tag
Ismeritek a Peugeot meghibásodás ökölszabályt. Több millió eladott példány -> ezáltal több hibás példány. Ezzel csak azt a tézist szeretném megvilágítani, hogy az Extreme valószínűleg több milliós eladása esetén több hibás példány kerülhet elő, mint egy újonnan tervezett Dockin esetében, aminél majd a jövő dönti el. A full hangerőről pedig tudod mi a véleményem
Az szerintem már nem rendeltetésszerű használat. Egyszerűen ha nem elég egy eszköz 70-80%-os hangereje, akkor kell venni nagyobbat és így felfelé...
-
carl18
addikt
Hát persze számít mennyit használja az ember, de gondolom gari időn belül is meg lehet murdeltatni
Én szerintem ha az ember intenzíven használja Teljes hangerőn naponta, talán 3 hónap is kinírhatja.
Hát ez az hogy JBL így meg úgy, nem mondom nincs rossz hangja szépen szól. De ha az ember ennyi pénzt kiad érte elvárni némi tartoságot is.Sony LBT-D709, ez egy Holland ismerősöm hozte be nekem és töredék áron vettem tőle mint a JBL Extremet.
Igaz ez a Hifi nem hordozható, de a hangzás igazán, jó hangos torzítás mentes. 6 éve használom és azóta nincs semmi baja. Számítógépre van kötve, zenét hallgatni filmet nézni, játékok alatt is ezt használom.
Fogadni mernék az Xtreme ennyi használat után 5X megjárta volna a szeméttelepet.
Nem fikázni akarom a JBL-t de én nem tartóm tartosnak a bluetooth cuccaikat.
Spanom 55E forintért vette a Charge 2+, most darabokra szétszedve hever neki a fiókba.A fent említett Hifit 15E-ért vásároltam Baráti áron a Hollandtól
Nagy hangerőn sincs torzítás.
+ Még hozzá tenném hogy a Hifit valahol a 1993-es dobták piacra, szóval még az előző gazdágnál is mennyit mehetett. Mint ha 80-90 minőségibb cuccokat gyártottak volna, a tervezett elavulás bluetooth hangszóróknál nagyon keményen jelen van.
Ez a Sony Hifi ugyan annyi idős mint én 25 éves25 év X 25 JBL Extreme ?
-
LanyUs
senior tag
válasz
prime_adam #4602 üzenetére
Nálam még szépen működik 1 éves. Arra lennék kíváncsi, hogy akiknél kaputtolt frissítgették-e a szoftvert, töltöttek-e róla használat közben eszközöket, magyarán gyepálták-e ezerrel vagy "érintetlenül" csak arra használták amire hivatott.
Amúgy valóban szuper, hogy csak a hátamra akasztom, fel a bringára és oda zúzok vele, ahová szeretnék
Persze, amíg működik
-
prime_adam
aktív tag
Erre én is kíváncsi lennék. Megint van jó áron JBL Xtreme, de nem merem megvenni, mert sokan azt írták, már fél év után is tönkre mehet benne az akku vagy elektronika.
Vennék mást is, de hordozhatóságból és praktikusságból azért elég jól össze van rakva (és most ez az elsődleges cél, hiába szól jobban egy HK GO + Play).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Egyedi ékszerdobozka
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest