Új hozzászólás Aktív témák
-
ngergo0831
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 2 órája olvasgatom a hozzászólásokat, de nem vagyok sokkal biztosabb a dolgokban.
40000Ft-ig szeretnék egy bluetooth hangszórót venni.
Ami elvárás, hogy szabadban is jó hangja legyen, minőség és hangerő terén is.
Samsung level box minim volt, annak a hangminősége nagyon tetszett, főleg a basszusa. viszont halk volt kültéren.
JBL-ek között a Flip 3/4 és a Charge 3 amiket nézegettem, nem vagyok biztos hogy annyival jobb, mint amennyivel drágább.
Sony-k közül az XB30-at láttam még talán jónak, bár a maga a márka elég sok csalódást okozott már.
Logitech UE BOOM 2-ről szintén jókat olvastam.
Skullcandy Barricade XL, ami még szóba jöhet.
A legjobb az lenne, ha itthon kapható hangszórót ajánlanátok, a kipróbálás miatt, viszont Amazon és társai sincsenek kizárva, ha bevált dolgot írtok.
Legtöbbet hip-hop, erős basszusú, illetve rock számokat hallgatok.
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Amazon Kindle
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest