- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Milyen házat vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HP notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
Krill77 #4661 üzenetére
Mutass legalább ekkora számban eladott példányt más típusból azzal a feltétellel, hogy tapasztalat is minimum ugyanennyi van belőle. Plusz Magyarországon megvásárolható. Azonnal megvettem volna, DE nem jött más nyakba/vállra akasztós hordozható megoldás. Miért is lenne ez igény? Valójában a hordozhatóság nem is szempont egy ilyen eszköznél
Én sem azért döntöttem mellette, mert van belőle elektronikai hibás
. Igen rizikós volt megvenni, de véleményem szerint rendeltetésszerű használattal nem lesz vele gondom.
pn199: természetesen ez garis ok, mert 8-10 órát terhelve üzemel és a jelet sosem dobja. Esetleg nincs rajta factory reset? Félek, hogy esetleg firmware update történt rajta és attól kergült meg
Passz, csak ötletelek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam topic
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest