Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Dehogy védem! Multi cégek nem a barátaim, nincs semmi érdekem hozzájuk, csak nyerészkednek rajtam. Nem vagyok fanja se, de ha beszarik megint ott leszek majd, hogy nincs egyetlen értelmes nyakba akasztható hordozható hangszóró sem, főleg olyan, amit Magyarországon megvehetek. Nincsenek extra igényeim, de a fenti kettő feltétel igencsak leszűkíti a kört. És akkor még nem beszéltem arról, hogy leesik
Nem szeretek háti/oldaltáskát és nem szeretnék külföldről sem rendelgetni. Röviden ennyi. A 100%-os hajtásról csak ugyanazt tudom mondani, ha nem elég 80%, akkor veszek nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest