- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás előtti hardverszemle
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát persze számít mennyit használja az ember, de gondolom gari időn belül is meg lehet murdeltatni
Én szerintem ha az ember intenzíven használja Teljes hangerőn naponta, talán 3 hónap is kinírhatja.
Hát ez az hogy JBL így meg úgy, nem mondom nincs rossz hangja szépen szól. De ha az ember ennyi pénzt kiad érte elvárni némi tartoságot is.Sony LBT-D709, ez egy Holland ismerősöm hozte be nekem és töredék áron vettem tőle mint a JBL Extremet.
Igaz ez a Hifi nem hordozható, de a hangzás igazán, jó hangos torzítás mentes. 6 éve használom és azóta nincs semmi baja. Számítógépre van kötve, zenét hallgatni filmet nézni, játékok alatt is ezt használom.
Fogadni mernék az Xtreme ennyi használat után 5X megjárta volna a szeméttelepet.
Nem fikázni akarom a JBL-t de én nem tartóm tartosnak a bluetooth cuccaikat.
Spanom 55E forintért vette a Charge 2+, most darabokra szétszedve hever neki a fiókba.A fent említett Hifit 15E-ért vásároltam Baráti áron a Hollandtól
Nagy hangerőn sincs torzítás.
+ Még hozzá tenném hogy a Hifit valahol a 1993-es dobták piacra, szóval még az előző gazdágnál is mennyit mehetett. Mint ha 80-90 minőségibb cuccokat gyártottak volna, a tervezett elavulás bluetooth hangszóróknál nagyon keményen jelen van.
Ez a Sony Hifi ugyan annyi idős mint én 25 éves25 év X 25 JBL Extreme ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest