- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngergo0831
csendes tag
Megvettem végül az srs-xb31et. Összességében elégedett vagyok vele.
Előnyök:
-Akkumulátor. Maximális hangerőn olyan 6-8 órát bír, normál használattal 18-20.
-Tiszta hangzás. A JBL charge 3-hoz képest sokkal szebben kijönnek egy-egy zene részletei. Főleg rock számoknál volt érezhető, hogy mennyire jó.
-A Live Sound beállítás nem rossz, koncertfelvételekhez ideális.
-Akku zabáló dolog, és tök fölösleges, de nagyon jól megoldották a led világítást rajta, hangulatos.
-Vízálló (már akinek ez szempont)
-Hangerő.Hátrányok:
-Sony music center app. Ezzel tudsz minden apróságot állítgatni, a villogástól kezdve a hangszínig mindent.. Viszont tele van hibákkal még.
-A basszus érdekes. Igazából rossznak semmiképp nem mondanám, de nekem kicsit kevés. Ez inkább dinamikus, a charge 3 erős basszusaihoz képest (én inkább azt preferálom).
-Ha 20% alá megy a töltöttségi szint, akkor korlátozza a max hangerőt.34000Ft-ért sikerült hozzájutni a media marktban, ennél biztosan lesz még olcsóbb is. Ár-érték arányban szerintem megéri, ugyanennyiért flip 4 van, ami azért érezhetően gyengébb (magyar kínálatot tekintve persze).
-
ngergo0831
csendes tag
SOS holnapig ha tudtok, kérlek segítsetek egy véleménnyel.
Az SRS-XB30 most 29900 Ft legolcsóbban.
Viszont 34000Ft-ért már XB-31-et lehet kapni a media marktban.
Megnéztem Oluv összehasonlító videóját a két termékről, viszont nem érezhető különbséget nem tudnék felmutatni az XB30 javára. A 31-es model óriási előnye számomra a micro usb töltő. Ha a 30-ashoz rendelek egy átalakítót, akkor már majdnem egy árban vannak. És szerintem a 31-es megjelenése sokkal jobb.
Mit gondoltok? -
ngergo0831
csendes tag
Találtam egy ilyet.. szerintetek megéri (kockáztatni), vagy inkább vegyem meg teljes áron újonnan?
-
ngergo0831
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 2 órája olvasgatom a hozzászólásokat, de nem vagyok sokkal biztosabb a dolgokban.
40000Ft-ig szeretnék egy bluetooth hangszórót venni.
Ami elvárás, hogy szabadban is jó hangja legyen, minőség és hangerő terén is.
Samsung level box minim volt, annak a hangminősége nagyon tetszett, főleg a basszusa. viszont halk volt kültéren.
JBL-ek között a Flip 3/4 és a Charge 3 amiket nézegettem, nem vagyok biztos hogy annyival jobb, mint amennyivel drágább.
Sony-k közül az XB30-at láttam még talán jónak, bár a maga a márka elég sok csalódást okozott már.
Logitech UE BOOM 2-ről szintén jókat olvastam.
Skullcandy Barricade XL, ami még szóba jöhet.
A legjobb az lenne, ha itthon kapható hangszórót ajánlanátok, a kipróbálás miatt, viszont Amazon és társai sincsenek kizárva, ha bevált dolgot írtok.
Legtöbbet hip-hop, erős basszusú, illetve rock számokat hallgatok.
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged