Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
válasz
Vbazsi2
üzenetére
Nekem az egyes szám alatt linkelt sl-1000s típusú hangszóróm volt, most pedig az általad másodikként linkelt hangszóró egyik ikertestvérét az Eivotor nevűt használom. Az sl-1000s-t nagyon szerettem, mert brutális mélye volt, de hangerőben már nem volt olyan kimagasló, voltak nála hangosabbak. Nekem beltérre kellett, arra teljesen jó volt, de kültéren zajos környezetben nem tudtam kipróbálni, hogy mennyire állta volna meg a helyét.
Most, mint mondtam, az Eivotor nevűt használom, amiben kicsit több a magas, kevesebb a mély, de megfelelő hangerőn a mélyek is jól "megjönnek" és mivel van rajta kültéri mód, elég hangos is. Ilyen kialakítású, szerintem ezzel mindenben megegyező hangszórót az eustock-on most Tronsmart T6 néven kapsz. Mivel az sl-1000s-t már nagyon sokan utánozzák és az utánzatok nem igazán érnek fel az eredetivel, javaslom inkább a Tronsmart vásárlását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi