Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
bugizozi
üzenetére
Üdv!
Hát ne haragudj én egyiket se ajánlom
Ha magyarból akarsz valamit ami jobb ezektől Tronsmart T6 vagy element mega. Mind kettő kijön 12E körül szállításból, lehet drágább de megéri egyszer jobbat venni.De amazonról is linkeltem van egy 30Euros hangszóró ami egész jól szól.
Nekem a Tronsmart T6 van, de egész jól megbarátkoztam már vele. fél kg és azért hordozható is

Semmi baja nincs neki, filctollal össze rajzolta unokahugom én egy kis vizes kefével átdörzsöltem azt a szövetett rajta simán lejött és nem ázott be.
Ezért az árért egész jól végzi a dolgát
Most hülyeség berendelned azt a 6E forintos prodát, a kérdés hogy szól? Ha nem tetszik akkor megint megbánnod.Amire cserénéd az Enusicot még rosszabb volna. Egyik helyi gyereknek van egy Proda hangszórója van, Proda 750 nagy battár, még se éri be a Tronsmart T6-osom
Teljes hangerőn is elég gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Sony HT-DDW750 5.1 házimozi rendszer megbizható, hibáktól mentes állapotban + Pio S-11A-P
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha magyarból akarsz valamit ami jobb ezektől Tronsmart T6 vagy element mega. Mind kettő kijön 12E körül szállításból, lehet drágább de megéri egyszer jobbat venni.