Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramgail2s
csendes újonc
A JBL mindig rettentő drága eszközöket adott el, de ott a minőség a legmagasabb is!
Hát most kinek mennyi pénze van.Ismim másik városban a geekről rendelt 350Ftrt hangszórót hordózhatós mobilt, szép nagy darab, de sztereó nem monó!
A music man bx10et meg érdekes mód elkezdték kiárusítani több high tech üzletben is, 1et fizet kettőt vihet. Anno még fizikus koromban mikor a tanár mondta, vjmi romlandó gyümölcs a hobbi elektronika is, áll áll egyszer csak nem működik. De amúgy ezek filléres hardverek, vasak. Az más, hogy százszoros szórzóval adják el a hazai kereskedők.
A másik, idén egyre és egyre komolyabb hang minőségű lejátszók jönnek ki!
Mindjárt felmegyek geekre és veszek eggyet 253 Ftért! Ami ilyen hordozható blútotyos.Amúgy az elmúlt egy évben ilyen 250.000- 500.000Ftot költöttem el hanglejátszó eszközökre (meg rokonság)! de ennek most április 12én vége szakadt!
Innentől a pár száz ftos tételek is elegendőek, mert amennyire semmik a jótállások és az aksikat mennyire nem biztosítja be a gyártó. Idáig jutott. mély döbbenet. de most komolyan, rátettem töltőre megfolyt az elem bene, a saját akkus eleme, arró a töltőről, amit boltilag adtak hozzá! gusztustalan! németben kint ilyenem nem volt!
Vagy csak ide jönnek a német kuka selejt lom holmik? bár lehet mink meg a nálunk szegényebbekkel tudnánk ezt tenni.. törökök! de hol az mberi méltőság, amikor selejttel kereskednek a kereskedők?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- E-roller topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest