Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilyen nincs!

Pont egy hete van meg a Motion Plus és ugye melóba szánt hangszórónak lett rendelve.
Kb másfél napot járattam, mert úgyis szabadnapjaim voltak és nem tudtam még bevinni, de aztán bevittem és szépen bizonyított is, hogy a nagyobb raktárhelységben is simán helyt áll, esetenként szinte nem is éreztem, hogy érzek különbséget az Uboom X-hez képest (egyiket se hallgattam max hangerőn soha és nem is tervezem), olyan jó hangszóró ez is.Aztán másnapra eltűnt és aztán rá mégegy napra kiderült, hogy elkobozta a főnökasszony, hogy munkahelyi policy így meg úgy, nincs blűtüsz hangszórózgatás.

Tehát hirtelen lett egy felesleges hangszóróm, ami többet volt járatva, mint ténylegesen használva.
De egyáltalán nem bántam meg, mert legalább megismerkedtem a Soundcore termékekkel is és bátran ajánlhatom majd ismerősöknek is, ha úgy lesz.Plusz elvileg drágábban is fogom majd tudni eladni, csak nem hardverapróra kell felraknom, amit tudatosabb emberek használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest