Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #66897 üzenetére
Dejó b@sszameg, ezt sem gondoltam volna akkor eszerint fogok eljárni ha ilyesmi történik..
Egyébként a 8hónappal egészen szépet lőttél ezek szerint, esetleg lottószámokkal is menne?
Oh.., R.I.P. FXA-UD3..
Most néztem hogy vannak Steames achik Firestrikehoz, ugyan nincs éppen megfelelő időjárás/szobahőmérséklet 1.6V körül benchelni de szerintem meghajtom egy kicsit 5.3 körül mancikát..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Mahrenburg
őstag
válasz mackosajt #66895 üzenetére
Kolomppár? Akkor, ha jól értem a regecsorda vezérbikájára két kolompot aggatnak? Esetleg egyszerre két főkolomposa van a regecsordának, s 2x1-es elrendezésről beszélhetünk?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #66896 üzenetére
A tortenet az, hogy ha valami a garanciaba javitanak azt vissza kell nekik dobni.
Annak a lapnak baj volt a VRM vezerlovel, es mar egyszer fustolt...aztan nem csereltek hanem javitottak. Akkor megjosoltam neki hogy max 1 ev amit ki fog birni.....kb 8 honap es megint fustolt.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
válasz xatos3 #66835 üzenetére
Ennek a balesetnek van valami története amiből okulni lehetne/érdemes ?!
Ugyan ilyen lapom van, sosem volt kímélve, lassan 4 éves lesz.., szóval a tiéddel mi/hogy történt?!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
mackosajt
addikt
válasz Mahrenburg #66894 üzenetére
Tudod mi van akkor, amikor Kolompár Rikkárdó/Tisztességtelenmagyar Lajos (mielőtt szó érné a ház elejét) bele esik a sósavval teli hordóba?
.
.
.
.
.
Oldódik a probléma.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Mahrenburg
őstag
Ennyire ragadós a regetej?
Nátrium-hipoklorittal próbáltad?
Hát igen, a regetenyésztés árnyoldalai... De sebaj, majd beletanulsz...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
Nekem meg azt mondtad hogy biciklivel jarsz melozni...
Sorozes letudva...holnap munka par orara (igen @Csoki, belementem).
Tuningolni kellene egy kicsit de ma este inkabb filmet nezek meg alszok. Majd holnap....meg valami jatek.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
cskj1
tag
válasz Mahrenburg #66891 üzenetére
csakis
ahogy elnezem ezt mar senki sem mossa le rolam
[ Szerkesztve ]
"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
-
cskj1
tag
válasz Beretvás #66870 üzenetére
nagy turot... 5 eve pizzafutarkodok egy 406-al ami napi 50 -60 inditas leallitast jelent, kapott ezalatt az ido alatt 140e kmt es a kotelezokon kivul (olaj olajszuro...gumik vezermuszij) semmit nem csereltem
ha lecserelem majd csakis a kora miatt lesz
[ Szerkesztve ]
"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #66885 üzenetére
müködik müködik.. seggszikla is müködik attol még szar...xD
-
CJ4567
nagyúr
Éjt.
No Sana No Life
-
hszilard666
veterán
Viszlát!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz ViZion #66883 üzenetére
hamar tönkremegy a motor? érdekes... bár valóban, a 110 lovas 111-es német autók tényleg röhejesek, mert akkora fordulaton mennek, hogy betojás, 100k kilóméter után rosszabb állapotban van, mint a milliós fordulón lévő, ehhez korban reális korú autók.
és a turbó tényleg nem rossz dolog. vezettem már szívót és turbót is, a turbó élvezetesebb, igaz, az alapjárati nomaték jóval kisebb a turbóson, de amikor aztán bekapcsol a turbó, akkor megy ám a kerékcsikorgás. és amotor se megy tönkre. ami tönkreteszi a motort az a szar üzemanyag.
beretva: ajánlom figyelmedbe a szinonimaszótárat. a szar azt jelenti, hogy valami úgy ahogy van egy működésképtelen rossz dolog. a francia működik, és jó dolog. csak ne romoljon el. ilyen az összes unibody telefon is. akkor az ok is mind szarok? érdekes.... szinte nincs is már nem unibody telefon.
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #66880 üzenetére
Nagy kasztni kell, egyterű vagy kombi. Síma szedánhoz is szerény az 1600 ccm... dízelben meg vicc, mindenféle turbókkal meg mágiával akarnak erőt rakni belé, és az ember meg néz, h hamar kuka a motor... inkább 2000-es dízel vagy benzines legyen nem-kihasználva, mint egy kisebbet nyúzzak... 1600 is kihajcsa, csak nem úgy.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #66881 üzenetére
most komojan leirtad azt hogy szar szebb szavakkal?
-
norbert1998
nagyúr
-
Beretvás
veterán
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #66878 üzenetére
Mondjuk azt alapból nem értem, h miért hoztad fel a francia autókat, azokat nem is írtam...
Mindegy is, álltalánosítani akkor is marhaság, mert az ellenkezőjére is van példa.Nah, megkerestem, igza csak 2013-as adat, de azon pl. Focus megelőzi az Astrát... [link]. Aktuális autó állapottól fog függeni, h mit veszünk Corolla verso, Mazda 6 és Focus eddig az esélyes. Mindben van szar, lelakott, nem újat veszek sajnos.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #66870 üzenetére
Jajj ezt hagyjuk már! Van haverom, aki Renault megane, őjabb megane, majd most egy fluence boldog tulaja. Ha normálisan van használva, karban van tartva, akkor az is jó. És igen, abban is van olcsóbb, gagyibb felszereltségű, meg jobb is. PD TDI sem sikertörténet, ha szar a gázolaj, vagy az olaj, akkor kuka. Szal. németet se vegyek? szal. ezt a részét ugorjuk át. Max. arról lehet szó, h 8 évesen nem mindegy mit és honnan veszünk. 2 Nagybátyám is szopott, egyik a szuper-menő zafirával, a motorja kuka. Másik egy kis korzával, vezérlés meg ilyesmi kuka. És nem is voltak régiek. Mackósajt opelje meg jó...
20 éves a Daewoom, tudom, h miről beszélek...
Mellesleg ford nekem a beltér miatt nem tetszik, Mazda 6 az álmom, szerelő szerint fabia/octavia kombi kellene, de kis gyenge motorokkal vannak csak 2 m alatt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Még mielőtt bármit csinálnék, rákérdezek kíváncsiságból..
Esetleg valakit innen érdekelne egy 8320 + 990FXA-UD5 páros, ha úgy alakul?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
CJ4567
nagyúr
Ez a South Park Stick of Truth egy beteg játék.
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #66866 üzenetére
Nah, Ford Focus C-max és a kombi is a nézegetés tárgya... elég olcsók ezek, 2008 körüli... vélemény?
-
norbert1998
nagyúr
Szuper, holnap ultron korázunk 3d-ben... talán, ha sikerül megbikázni a gombelemeket a szemüvegben.
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #66860 üzenetére
És el is menekült:
[link] -
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #66857 üzenetére
A macska szamuzte magat a topicbol...tul butak vagyunk hozza
-
norbert1998
nagyúr
Macska
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #66851 üzenetére
Egy ribanc aki arulja magat. Szerintem toroltesd most.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
Whysperer
addikt
válasz DR|FTK|NG #66845 üzenetére
Igen ezeket néztük...
SAS Én nem spóroltam rajta... megfizettem az árát. De soha nem volt még olyan ismerősöd nem hallgatott rád?
FX bronze lesz vagy FSP 550w raider.. ez a döntése
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Whysperer #66843 üzenetére
Thermaltake Hamburg 530W
Thermaltake Berlin 630W
FSP Hyper M 500/600
FSP Raider 550
Seasonic S12II 520
Antec NeoECO 520W(S12II 520 belsővel rendelkezik) -
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #66842 üzenetére
SAS megint SASUL gondolkozol 8))
1: XFX 550 pro-m van nekem nem kell másik
2: 28 ezer amit linketél sé a párom öcsének max 20 ezre van..Szóval ezért várunk az SF FX bronze-ra ha nem sikerül 10.-ig szerezni akkor FSP Raider lesz
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #66841 üzenetére
Nesze!
EVGA SuperNOVA 550W: jo is, single rail is, 550 W is, Gold is...olcsonak is mondhato, modularis is....egyszeruen tokeletes!
-
Whysperer
addikt
Hallod SAS. Akartam venni egy Super Flower 550W-t err ekdierült,hogy csak az FX bronze a jó erre 3 SF 550-es táp van ugyna azon a kódon.. felhívtam PCX-Ipon. me gmég 3 nagykert és azt mondták nem tudják mit hoznak 8)
Vicc kategória. Konkrétan nem tudok FX Bronze-t rendelni .. hanem dumák: " hozzuk aztán ,ha nem az mikro beszereled . akkro küldjem vissza " 8))
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Napot.
-
xatos3
senior tag
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #66828 üzenetére
Ne is mond 2.5-3-t akarok itt kihúzni zsíroskenyéren ( szó szerint) aztán go külföld újra csak mostmár szakmában 8) Addigra lesz vagy 30-40 ref. cinematicom. most 3,5 hónap alatt 3 ref 8)
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #66825 üzenetére
Igen jo kartya meg mindig a 7870, de egy kemenyebb jatekban mar gyengul (Crysis 3, FC4, GTA V, Witcher...stb) es nem beszeltunk meg azokrol a jatekokrol amik az elkovetkezo 1-2 evben jelennek me.
Ha van ra $ ne sajnald a 390-re....best buy kartya. Parszor en is elgondolkodtam egy 390 CF-en.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #66826 üzenetére
Cinematicocat gyártunk csak.
megmondoma frankót ,hog yfogy a pénzem.. és 40 ezer még kijönne úg y,hogy nem mennék minuszba a tartalékokba,de a 75 a magyar fizetésemhez nagyon sok. 40 ezeres vásárlás = azzal,hogy éppenhogyra tankoloma kocsimat és 500 ft-.ból étkezem egy nap.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #66822 üzenetére
Köszi. Hjaja Én is csináltam . Igen. Már kész egy ideje csak ugye . akkor teheted ki ,ha már megjelent hivatalosan is. 8)
CJ4567 v: köszi.
Srácok erről nem tud valaki valamit? [link] mert nekem ez is bőven elég lenne. Megmondom a frankót szép és jó ,de nincs kedvem 75 ezeret ráfizetni egy kártyára és ,ha ez is elég jó lenne nekem akkor ezért már ráfizetnék egy 50-55 ezret. Megmondom az igazat. Most a 4,5-s 8320 annyit dobott mindenen ,hogy a BF4- is ultra hasít. 60 FPS a 7870 OC-val... haj ezt.. igaziból nem tudom mit kellene mé gnekem.. ha egy iylen jól menne akkro teljesne fölösleges nekem 390x fury 980 / 980Ti.
a 380 az 60 ezer boltból ha ez 70 körül jönne . Akkro Cole-tól megtdunám szerezni kb 60-65 körül és ad 25-t a 7870-ért akkro 40-ből lenne egy szép kis kártyám.
[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
akkor asus maximus VII hero + 4690k
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
-
Whysperer
addikt
Érdkees film lesz szerintem.
[link] Csak el ne rontsák 8)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #66812 üzenetére
Befogadsz szir menekult pokokat is?
mas:
-
Habugi
addikt
válasz inspiroyhome #66812 üzenetére
Szerintem lassan kitehetsz az ablakpárkányra egy reklámot, hogy négynél több lábbal rendelkezők számára a szobádban található swinger club 24/7 nyitva!
-
inspiroyhome
senior tag
válasz MiklosSaS #66811 üzenetére
Hát mára már szeretnék valami lazulást beszervezni estére, lehet lemegyek Piliscsabára hegyetmászni vagy részegen tántorogni ez még kétséges. Bár a legutóbbi túra iszonyat módon lefárasztott, konkrétan négykézláb másztunk fel a hegyre.
Ha valaki emlékszik, kb 1 hónapja kiraktam hogy lettek kis házi pókjaim a sarokban.
Na ezek habugit idézve folytatták az egész esti hancúrt, úgyhogy már minden sarkomban van egy pár "pár". Sok vizet nem zavarnak, legyeket elkapják, bár én úgy tudtam hogy a kaszás nem sző hálót.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #66810 üzenetére
Varj meg egy kicsit, aztan meg estet!
-
inspiroyhome
senior tag
Reggelt,délelőttöt, délt! -
hackeeeee
Jómunkásember
Napot.
Forza 6, jeah!
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest