Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Cook
csendes tag
04.17.-én kijött az első frissítés, az 1.01 verzió.
Sok mindent javítottak benne. A szerkesztőbe bekerült egy Terminal Swap nevű eszköz, illetve teljes egészében kikapcsolható a Nap, így lehet "sötét", mesterséges fényekkel megvilágított pályákat is készíteni. Érdekes lesz, kipróbáltam.

-
Dr Cook
csendes tag
Szép lett a felújított változat, de az igazán izgalmas része a Reawakened kiadásnak az In the beginning epizód és annak pályái, illetve a szerkesztő.
Végre vannak igen nehéz pályák is, amikért igencsak meg kell dolgozni.
Nagyon örömteli, hogy van szerkesztő, és végre készíthetünk saját epizódokat is, de nagyon remélem, hogy a későbbiekben sokkal több építőelemet tudunk majd használni. Jó lenne, ha esetleg szkriptelési lehetőség is kerülne a szerkesztőbe (pl. LUA) és lenne lehetőség a játék készítői által létrehozott pályákhoz hasonlókat gyártani.
No, de nem elégedetlenkedek, ennek a szerkesztőnek is nagyon örülök, már készítettem is egy epizódot 2 pályával.

-
Rodi 4.80
senior tag
Csak a felénél tartok, mert nincs időm játszani mostanában. De nagyon tetszik, viszont ez pont az a játék amit nem lehet hetente egyszer elővenni, mert kiesek a rutinból és úgy nagyon nehéz visszarázódni.
Olyan trükkös megoldások vannak a pályákon, hogy csak fogom a fejem és sírok hogy nem lehetek ennyire bamba.
De pont ettől jó. -
myckey
veterán
akkor gondolom a ketto is lement, ezerszer...
-
Rodi 4.80
senior tag
Megunhatatlan játék, nekem már az eredeti is nagyon szép volt, kíváncsi vagyok mit hegesztettek rajta.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest