Hirdetés
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Én most frissítettem 10-re, de jönni fog este a tiszta telepítés.
Nagyon sokszor beakad egy pillanatra.
A hitreg/netcode még mindig rossz, szombat este óta nem történt változás. Én nem tudom mi történt akkor, de már nagyon idegesítő, hogy játszok, minden jó, kilépek, fél óra múlva újra játszanék, és egyszerűen nem adja be a lövéseket. Fél centiről beleengedek egy fél tárat az ellenbe, és kemény 20hp-t vesz le neki... hitmarker sehol.
Remélem megoldja az újratelepítés, mert már a tököm tele van, hogy nem tudok játszani normálisan két napja.
Már most is mérgemben az előbb lekempeltem E és Bázis között Lancang Damon AA-val, de még azzal is kínszenvedés volt, mire kiszedtem egy kishelit. -
gabipaci
őstag
Az IRAM ban listája nem lett kiürítve. Ennyi.
Mindenki más jöhet, játszhat, nyerhet.
Amíg nem vét a szabályok ellen.Minap egy arc bent volt, és beállított egy macrót ugrálásra, hogy ne dobja ki az idle kick.
Legközelebb meglátás, ki is banolom az ilyet.Nagyjából ennyi.
Hajrá.
Szerk. Megint más kérdés, hogy ki az akit szívesen látunk és ki az akit megtűrünk nagy nehezen
-
Gyula84
veterán
3-4x kell felcsatlakozni akkor tudok csak játszani mire beállna a pingem arra ledob
(#66855) blaca83
ezt próbáltad? -
prokxy
veterán
Ez nagyon jó hír, köszönjük a segítséget!!!!
#66672) deadwing: lehet mindkét nap, szobmattól 1 hétig nemtok TS-ezni, de ma még igen.
#66675) deadwing: mé' van tőlem beszarva?
MAxx meg csak akkor jöhet, ha otthonhagyja az F2000-et!1 dolog biztos: ma tuti leszek este 8 után a "BATTLEZONE" szerveren, aztán gyertek! Persze előtte-utána is lehet mókázni!
Maxx!!! Állítsátok át pls addig a szervert Lockerre/Metrora vagy mittudoménmire, csak ne AIR sup. legyen!
-
bucketb0b
őstag
Nem lehet beállítani x pályára x korlátozást?
Vagy 3ra a snipereket és akkor az a 3 nem is zavaró, de lockeren mégis lehet valamennyire. Sokszor ott is segíthet a sniper kitörésnél, mert jó pár embert le lehet kapni, ha valaki ügyes és amikor a többi csapattárs nyomul előre (én naiv) akkor az az 1-2 ember hiány már segítség
-
laposonly11
senior tag
Nem elég hogy a BF3 hoz képest már most hupi színek pompáznak a BF4 alatt, akkor még ezekkel a retina égető színekkel akarják agyunk színfeldolgozó részeit kiégetni?!
Egyébként úgy tudod aktíválni, hogy a TV/monitorodon a színek erősségét feltolod maximumra!
De most komolyan csak mert ráírta valaki erre hogy FX akkor el is kell hinni hogy ez egy effekt?!
-
@rglaaf
veterán
SweetFX Settings DB de érdemes utánanézni hogy a punkbuster mennyire tolerálja
-
bucketb0b
őstag
BF-ről beszélünk, járművezés lenne az alapja az egésznek, de sajnos sikerült az összes pályát megcsinálni úgy, hogy 2 engineer a sok tereptárgy mögül amit nem lehet lerombolni (mert akkora a levolution, hogy a "gátnál jön a csuda víz hú de jó"-tól tovább semmit nem lehet szétszedni, mert a bc2ben jobb volt a rombolhatóság állítom. Mind minőségben mind mennyiségben) lazán szétkap egy tankot, mert legalább már a reactive armort is lebutították, a valóságban való szerepéhez köszönő viszonyban sincs, de legalább hiába használom lazán mobilityznek. Ráadásul akkor ott van a sok "skill fegyver amit elerszt és gyakorlatilag magától megöl (mbt law, smaw 0 esés, guided már mindenben). Crysis azért egy más téma azt ne vegyük bf alá, a BC2 meg kifejezetten infantryra lett megcsinálva, pár járművel. De legalább ott volt "értéke" a járműnek. Nem volt ennyire könnyű kezelni sem viszont legalább lehetett vele aprítani. Bf2ben nem tudom mit csináltál volna
Járművek erősebbek voltak (bizony a tv kiszedett 1 tankot 1 lövésből) a jet bombázás? Megláttad, ha jön a jó jetes és inkább leléptél a szerverről. Nem volt minden katonánál 8 féle ellenszer a légi járművek ellen, rögzített és kész. Kasztoknál sem volt, hogy te agresszív reconkodsz c4 quaddal meg autoshotival, mert az mekkora fun már. Én alapjáraton nem engedélyezném a c4et,m2t rátenni transport járművekre. Tanuljon meg c4ezni és kész, ne az, hogy ráteszi kezdőn a világ végéről odagurul hozzád és lereagálni sem lehet.
Pont a bf4, de már a 3 is készül a 8-10 éveseknek. -
@rglaaf
veterán
Így is hátrányban van a gyalogos,
ha nem a bf4 -ről beszélnénk még igaz is lenne.. amikor a zümmügő ucav is leb@sz 50hp-t a reactivos tankról miről beszélünk? azért annyira nem op a tank ok gyakorlott tankos szét tud csapni a gyalogosok között, atom jet a laser guided-el steal jet szintén kishelin dettó, a torony forgásának sebessége meg nyilván sensi függő ki mit bir el
dogtag kereső szerver már ha valakit érdekel
-
spanglee001
addikt
Persze azzal kezdtem egyből.
Annyi jött, hogy no insult. Akor biztos inzultáltam a jettel, de nem bázisnál, ha még az lett volna a baja, hanem az A pontnál paracellen. De azelőtt lenyomtam ugyanazon a szerveren only paracell 3200 ticket, egy kört, akkor nem volt gond. Még jóhogy kb 5 perc játék után dobott ki. Az előző kör 1óra volt.Inkább preferálnám, az "ótóadmint", minthogy itt inzultálgassuk egymást.
De majd azért benézek nálatok is. -
iMaverick
addikt
Ez a NobodyHD nevű srác annó a BF3 alatt fent volt a Friends-eim között. (Összeakadtunk egy szerveren és bejelölt én meg vissza.)
Na utána a Battlefeed-en olvasgattam a szövegeit... Mit rinyált állandóan. Így stupid cheater batards stb.
Egyszer aztán rájoinoltam, amikor egy szerveren több közös ismerőssel együtt tolták. Ott is menet közben írogatott mindenfélét, ráadásul magyarul! A külföldi gyereknek... Erre írtam neki, hogy hagyja már abba, úgysem érti! Mire véget ért a meccs, már ki is törölt a Friends-ei közül...
Nem mintha sírva fakadtam volna...
-
RockHaRD
addikt
egyfelől nemtom ki az a srác, másfelől pedig még leírhatod akárhányszor, semmiféle reconnect, meg auto admin nem volt. Ment a játék, kirúgtátok szó nélkül. Assault-tal ment, ráadásul flashbang volt nála. (esélytelen, hogy megszegje a szabályt)--->kick. Haver megkérdezi, hogy miért. ---> kick... ennyi
nagyon sok magyarázni való nincs. Multigaming
szánalom...
-
RockHaRD
addikt
Remek kis mese... a gond az, hogy egyfelől nem vagyunk hülyék, tudjuk, hogyha nincs explosive, akkor nem használjuk. (nem ma kezdtük) A másik pedig, hogy aki megkérdezte, hogy miért volt kick, az még csak nem is spawnolt. Úgy meg elég nehéz explosive-et használni, nem?
Szimplán csak idegesített ott valakit, hogy hullára lövik. Hármas stat fölött lett kivágva két ember, ok nélkül, szimpla írigységből.
Multilowing
-
TechArtist
aktív tag
Battlefield 4 Netcode - The Real Delay
Ennél részletesebben még senki nem mondta el mi van, érdemes megnézni.
-
SkyS1gn
félisten
Platoon csak jövőre, bár nemtudom mi fél év azon a ctrl c+v -n...
Többi meg ugyis fos marad
(#20329) DieHard Egyre szerencsésebbnek érzem magam hogy 0 hibával lecsengett a kampány.
-
lofagi
addikt
Nézd már át azt a listát még1x...
Amúgy PB fórumán írják ezt:
if its a false positive it will be posted here about it http://evenbalance.com/index.php?page=support-bf4.php , until then all bans are considered valid and will not be removed
úgyhogy mostanában ez sem lesz levéve úgy érzem.... dejó, hogy szabin vagyok...
-
Lavidaloka
aktív tag
aAa-DRUNKKZ3..nah ez a kis köcsög csalt agybafőbe.... a Magyar szerón
Hát nem érdekes hogy mindig csak no vehicle-be nyomja.. ?
-
Olympos
aktív tag
Csatlakoznék Maxxx úrhoz:
BF4 50fős szerverünk
[***** Happy GangBang [SZS]HUN ***** | GGC PBbans PBScreens]BF3 64 fős szerverünk:
[***** Happy GangBang [SZS]HUN ***** | GGC PBbans PBScreens]- csakis Hardcore mód!
További jó éjt és jó játékot.
-
-
Def26
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Mini PC
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest