Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz
breakout123 #60498 üzenetére
nekem még csak most ér le, nemrég értem haza
na le jött, kezdem a tesztelést
-
Nova91
tag
válasz
bucketb0b #60484 üzenetére
A háborús feeling az teljesen szubjektív és az, hogy milyen taktikai jelentősége van a légi fölénynek az teljesen más téma ki vitatta ezt? Semmi gondom a helikopterekkel sem egy repülővel ami szétbombáz mindent mert arra vannak és ezért szép ez a játék, de azt viszont ne mond, hogy normális ha egy Hornet egy mezei egér tempójára lassul 2 km magasságban és minden piros pöttyöt a térképen ledarál gépágyúval(!!!) vagy éppen ráfodul a helikopterre és nem hazudok 4-5 sec alatt szétszedi mert, hogy ilyen nincs egy valós háborúban sem, de még az előző BFekben sem az is biztos. Gunnerként helibe szét tunkolod a fejét aztán levittél 60 Hp-t ő meg 95-öt. Ha bajom volt egy jettel akkor beültem a mobile AA-be és szétszedtem aztán jött valami okos javítás aztán akkor szedted szét ha szembe jött veled és mind a kismillió lövedék eltalálta. Nem tudom, hogy az elmúlt fél-1 évben játszottál-e a 3-al, de irreálisan eltorzult a sebzési rendszer a repülök javára. Nem gondolom ha egy minimális realisztikusságot elvár az ember az picsogás, de ha igen berakok egy tampont azonnal.
-
Dogengar
aktív tag
Nem is rossz.
-
Cseri0058
őstag
Nem tudtok valami occó helyet ahol meglehet venni a bf4 premium editiont?
-
válasz
fornettisuti #60486 üzenetére
Nézem, mert angolul nem tudok, valami Operation Whiteout, remélem jól puskáztam.
-
Üdv!
Na mentem egy kört az új havas pályán egy orosz szerveren, röviden az a meglátásom, hogy akinek kedvenc pályája volt a SilkRoad, az ezt is szereti majd, mert ez egy az egybenben ugyanaz, csak sarkvidéki kiadásban. Ami viszont feltünt, hogy kevesebb jármű volt elérhető, mint a sivatagi változatban, cserében viszont nagyon szépen futott, szinte nem is nagyon volt olyan rész, ahol100 alá esett volna be az fps. -
bucketb0b
őstag
válasz
Nova91 #60482 üzenetére
Mint már mondtam nincs annyi "hero", mint a 3ban, de ettől függetlenül még neked is ott van a lehetőség, hogy megtanulj jól jetezni és lelődd az illetőt aki szerinted erős a levegőben. Másrészt nem adja vissza a háborús érzetet a repülés? A katonaság alapja a légi fölény megteremtése és a levegő uralma. Ha uralod a légteret, megnyerted a csatát, gyakorlatilag. Ráadásul kismillió fegyver van a földről amivel simán szétkapod a jetet. A legnagyobb baj a Bf (de bármelyik játékot említhetném) esetében az, hogy a játékosok elkislányosodtak. A 2ben senki sem sírt, ha jött a jet és szétszedte a szájukat a bombázással vagy pedig jött a heli és kiírtott mindenkit. És ott nem volt minden katonánál stinger és hozzá 6 tartalék rakéta, volt a pályán 3 rögzített AA azt' csókolom meg base sem volt (pontosabban redline, bár ez egy jó dolog, hogy bevezették) sőt mobile AA is ritkán. A 3ban már azért sírtak, hogy a heli szétszedi az ellenséges helit, jetet 1 a tankot 2 lövésből. Na a 4ben látszik mi lett a helivel, semmi tekintélye, de legalább a kislányok mehetnek barbiezni a harcmezőn. Ettől függetlenül megveheted a játékot, mert mindig van a körben egy active radar AA majd erre jönnek az active radar jetek akik úgy is elbasszák más játékát nehogy már az legyen, hogy aki megtanult repülni az tudjon játszani, mikor nekem van egy 1 gombos ellenszerem ellene amihez aztán semmi tehetség nem kell, de legalább elhihetem, hogy tudok játszani.
-
Nova91
tag
válasz
bucketb0b #60479 üzenetére
Hát na jó
Csak azért nem repkedek magányosan az égen mert fasza K/D ratiot hozok össze
Nem vitatom, hogy előnyösebb repülni és van aki szereti, de engem rendkívül untat. Nem adja vissza azt a tipikus háborús feelinget. Tudod a lövedékek hangja, ordibáló katonák, csapatjáték haverokkal, rengeteg jármű stb...
Nem a játékossal van bajom aki vezeti hanem, hogy teljesen irreális, hogy egy repülő 2 sec alatt szétkap egy helikoptert, fordított esetben meg közel sincs így. Vagy lelassul szinte teljesen és megöl egy városi utcán mert már majdnem lebeg (nem csak f-35) vagy 3 sec alatt áthúz a pályán és a légvédelem - legyen az egy stinger vagy rögzitett - semmit nem tud vele csinálni. Repülőt csak repülő ölheti meg nagy általánoságban. (Mondom ez jó pilótával BF3-ban van így az utolsó patchek hozadékai miatt.)
Szerintem nem az a megoldás, hogy mindenki repüljön aki élvezetesen játszani akar. Na mind1 ezek szerint 4-ben valamit javult a helyzet.
-
jety91
őstag
Nem tudom min állítottak (patch note alapján a hit indicatoron), de mocskosul adják most a fegyverek
-
bucketb0b
őstag
válasz
prokxy #60455 üzenetére
Az eddig is szar volt
(#60469) Nova91: attack helit kiherélték, az attack jet elég erős, a stealth használható de különösebben nem veszélyes. De egyébként miért is ne lenne erős a jet? Mindenkinek a lehetőség adott megtanulni repülni
De gondolom könnyebb kilépni egy szerverről, ha már van fent egy jobb jetes
A 3ban az volt sokak előnye, hogy tele volt jet macroval, scriptel meg nem tudom még mivel, itt annyira nem játszanak ezek, legalábbis én ritkán találkozok ilyennel. Viszont ha megtanulsz repülni ahelyett, hogy leírod a földről, hogy a jet erős akkor jobban jársz -
SkyS1gn
félisten
62 unopened battlepack LOL
-
Nova91
tag
válasz
yodamester10 #60470 üzenetére
Hát nem siettem vele mert minden BF-el besz@ptam... 12 rugóért teszteltem nekik, h mi nem működik... Ezen az 1 eseten kívül nem jellemző a játékra ez a repülő fölény? Hozzá teszem Bf3-ra se volt mindig jellemző csak időközben valamelyik Dice-os megszerette a repkedést.
-
@rglaaf
veterán
válasz
yodamester10 #60470 üzenetére
Ahol van jet ott van általában AA-is,főleg ha active radarral tolja ott a jetes nem nagyon él meg
-
Nova91
tag
Sziasztok! Haverommal gondolkozunk a játék megvételén mert most a trial eddig bejött. Egy kérdésem lenne. 3-ban számunkra a repülők iszonyúan erősek voltak gyakorlatilag a földön is kergette az embert 1-1 jó pilóta és a helire is elég volt ránézni és vége is volt, ebben a játékban mennyire tud dominálni a repülő? Kerestem pontos sebzési adatok, de nem találtam. Nem tudom 3-ban ez kinek tűnt fel, de aki szintén szenvedett ettől 1-1 alkalommal annak mi a véleménye, milyen a mostani helyzet a 4-ben?
-
törölt tag
-
breakout123
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #60460 üzenetére
Benne van a végén a bipodos kés is!
(#60463) kisza25 - Szerencsére azért jön rendes sebességgel!
-
kisza25
félisten
válasz
breakout123 #60461 üzenetére
+1 akkor nem csak nekem, mindenki egyszerre akarja tölteni
-
breakout123
aktív tag
válasz
yodamester10 #60458 üzenetére
Nálam meg ezt hozza be most állandóan:
Végre tölti tovább, de vagy 5-6 alkalommal ezt a hibát kaptam mikor folytatni akartam a letöltést. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
yodamester10 #60458 üzenetére
Ugyan ez van itt is.
-
zzola
titán
Nekem telepedett!
Lehet megint összecsapták a FarCry miatt...
-
prokxy
veterán
Gyalogos harcban a BF4 egy ritka rakás szar lett!!!!!!!!! Hogy baszná szájba magát ez egész fejlesztő bagázs.
-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN #60449 üzenetére
hm, ilyen bajom nem nagyon akadt
-
zzola
titán
válasz
spanglee001 #60450 üzenetére
Megelőztek...
-
tom_tol
addikt
6,03 GB a DLC
Lemaradtam -
spanglee001
addikt
másodperc pontosan 14:30 kor lehetett elindítani a letöltést
6,03 giga
várjatok már 2 percet míg leszedem ne terheljétek be a szerót -
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN #60446 üzenetére
nekem is megmakkant, de nyomtam egy Játék javítását Originben, minden megjavult
(nálam iszonyatosan lagolt/akadozott az egész)
-
Gyula84
veterán
válasz
Snip3r_HUN #60446 üzenetére
annyira nem örülök neki mert meg se tudom állítani az előbb megállítottam 800MB-nál tartotta, majd elindítottam és vissza ment 200ra
-
Gyula84
veterán
csak nekem egyedül tölt ez a nyomorult 5.73GB-tot?
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz #60443 üzenetére
Nekem jó volt eddig...
-
prokxy
veterán
válasz
Snip3r_HUN #60437 üzenetére
Kivágtak első helyről, mert beírtam, h GayMore.
Kíváncsi leszek, h milyen lett az Acc-m, mert olyan dolgokat nem adott be, h gyáááááááMiért nem lehet normálisan kiadni egy DLC-t?
-
zzola
titán
válasz
Snip3r_HUN #60437 üzenetére
+1.
Valami nagyon nagyot kell alkotnia az EA-nak, hogy én bizalmat szavazzak nekik és még egy Battlefield játékot megvegyek... -
Gyula84
veterán
nekem itt meg spanyol, német, brazil meg hasonló nyelveket tölt ez a fos... nem hiszem el
-
prokxy
veterán
Nem tudom, h mi volt ebben a patch-ben, de a TDM egy nagy rakás szar lett, egyszerűen AEK-val nem tudok érvényesülni, tanknál szemből jön az RPG és balról mutatja a hitmarkert, egyre fosabb az egész.
-
spanglee001
addikt
én miért csak 54 battlepackot kaptam
lehet mert a múltkor csöveztem tőlük 400-zat
van aki 60 fölött kapott -
Csaber
senior tag
Ilyet is ritkán látni [link] aki rálőtt az megölte a kört 0-19-el fejezte be
-
Atla
senior tag
Nállatok müködik a final stand?Lépnék be akármelyik szerverre,azt irja töltsem le originből a dlc-t,de ezen már túl vagyok.
-
TXT
őstag
válasz
breakout123 #60421 üzenetére
igaz-igaz
-
gali777
őstag
És mire mentek ezzel a sok battlepackkel? Kaptok majd 300 db 25%-os boostot?
-
biggamer
veterán
sziasztok ... ez most az alap játékot és az összes kiegészítőt jelenti ?
Ha igen ez jó ár ? ... esetleg karácsonyra mehet ez még lejjebb ? -
SipiBcs
őstag
válasz
Gabi 8906 #60409 üzenetére
Én is játszottam pár napig kétmagos procival (S1155 G860), de ugye nem azt mondtam, hogy 20 percből játszható 15 percben, hanem, hogy rugdosod az asztalt a maradék ötben, mert laggol, akad, játszhatatlan.
Ebben a formában véleményem szerint alkalmatlan a proci a BF4-re.Nálam egyébiránt a pályabetöltés után laggolt két percig, utána egész élvezhető volt. (mondanám, ha előtte nem lett volna erősebb cpu-m, illetve a mostani is más kategória)
-
prokxy
veterán
43 gold battlipakli, lol
-
kisza25
félisten
nekem az összes dlc-n frissítés fül van
elindítottam őket és mindet ellenőrizte -
Gabi 8906
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #60407 üzenetére
Egy Ati, 1 gigás. Windows 7 van a gépen, 64 bites.
SipiBcs: Minden funkcióra jól reagál, ha lerakom a játékot tálcára, arra is gyorsan reagál. Maga a játék is nagyon gyorsan futna, mert ha elkapja nagyon pazar. De ha beakad, akkor másodpercekre semmi, és a hang is ismétlődik olyankor.
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok újra!
Tegnap sikerült a problémámat megoldani. Így már én is tag lettem
Viszont a gépem nem bírja a játékot.
Pedig nem egy kacat holmi. GTA 4 maxon fut hdmi-n keresztül.
Egy Laptopról lenne szó. Sony Vaio. 4 giga ram, 500 gb vinyó Intel Core 2 duo proci.
Valakinek valami ötlet? -
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest