-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
afrojack1 #48797 üzenetére
Köszi
Folytatni kell a sorozatot...(BFvietnam,BF2, BF2142,BF BC2, BF Heroes,BF3...-->BF4)
Gratula, a 96 is szép eredmény[
Akkor az valóban nem "Highest Kill Streak"Amúgy még egy kérdés,javult az a bizonyos hitbox? A BF3 ban a mai napig van olyan, hogy behúzódok fedezék mögé, de akkor is "lefexem"...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz
afrojack1 #48797 üzenetére
Akkor az kurvára nem killstreak volt.
DeadMeat pedig DeadMeat, nem deathmeat. CSŐ DEAD
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
afrojack1
senior tag
válasz
Dtomka #48794 üzenetére
jól döntöttél fiam!
nekem asszem zavodon volt egy 96 killstreakes köröm Simonal ááá nagyon jó volt! és csak 4 kellet volna a 100-hoz de na már van cél!
deathmeat: nem 96-40 valahány volt
"ne kurjál fel" ahogy stifler mondaná: szent hányinger te b.zi vagy??
[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
devilinsid3 #48792 üzenetére
Másik szerver.
Nem kell magad idegesiteni a hülyék miatt. Vannak, sokan.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Észnél vagy? én meg a kemp?
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
afrojack1
senior tag
válasz
1-et értek veled! meg azt is hogy van 1-2 nyomi klán!
Én a legjobban azt szeretem mikor fikáznak hogy jaj a ti tce csapatok mitud meg stb. de mikor összejön a Vonatakkor leesik az álluk hogy szépen megyünk a létrán felfele!
-
devilinsid3
addikt
válasz
afrojack1 #48791 üzenetére
nem a klánról van szó meg a képességeimről meg az egómról, hanem a szánalom gameplayről..
amikor még anno 73ban együtt játszott Winnie,Bizarre,Gali meg Sky (bár ő csak kempelt) (na meg én)
akkor a squad végigownolta a pályát.. a squad ment 2 felé az egyik vitte a pálya egyik részét a másik a másik részét (/önfényezés vége, a vonat megáll)
de ebben mi a játék, hogy fent van egy klán 3-4 + egy másik 2 taggal (de látszatra együtt vannak csak 2 külön klán) és akkor kempelnek? min. kb. baserapig kéne jutni, mert akkora csapatjátékot toltak az AA védelmére, de semmi több, D-E körül ülnek és ennyi, mikor valamelyik előrébb merészkedett már Cnél ki lettek szedve ennyi.. egy klántól elvárná az ember, hogy csapatban JÁTSZANAK nem pedig kempelnek../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
afrojack1
senior tag
válasz
devilinsid3 #48790 üzenetére
nem mindenki lehet olyan pro mint te!
még egy klán együtvéve sem!
-
devilinsid3
addikt
[tapsoljuk meg falusi versenyzőnket
]
neki(k) abból áll a kör, hogy ez az illető active radar AAzik és ül szerinte nem kezdőn (Hainan Resort) E pont mellett a sziklánál (gyakorlatilag a kezdő kijárata, de legyen igaza az nem a kezdő..)
22-3 (active radar AA+basecamp 3 halál?! ki a tököm öli ott meg? vagy néha lesuicidol, hogy ne legyen annyira szánalmas?)
majd ekkor mikor lelövik, mert biztos, hogy nem suicide vót akkor odaülteti a kis klánját maga mellé
1 attack boat és egy lav folyamatos blokád alatt tartja D-E közti részt nehogy már valaki lelője az AA-s gyereket, majd ekkor beül egy x-y klántag a 2 jetbe és ha utánuk mész (mert fordulni meg sem próbálnak csak mennek vissza kezdőre) akkor active radar AA meg ugye a stealth jet wingman felbukkan a semmiből
fantasztikus
Report58-35
45-35
22-3
29-13szerintük ez a "klánmunka" és az attack jet szar, mert az AAhez kell a skill igen
ép kezű statot nem bírnak összehozni úgy, hogy egymást védik meg minden, de jó.. ilyen irányba mozogjon a játék tényleg
active radar AAvel a gyerek össze csicskul 16k pontot és semmit nem kell csinálnia csak ülni 1 helyben majd benyomni 1 gombot én meg a 18kért már a lábujj körmömből is vért izzadok, de így is vesztünk bakker, mert ők ott retardáltkodnak a csapatom meg C tetején ül úgy, hogy övék a pont
fantasztikus tényleg.. az 5ben remélem csak shot n kill fegyver lesz, mert akkor legalább hátha velem is lesz annyi retardált, hogy képes leszek a nyertes csapatba kerülni../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
lofagi
addikt
válasz
Bjørgersson #48786 üzenetére
jól van kovy jól!
(#48789) gali777: teljesen igazad van amúgy, fogalmam sincs miért veszem olyan komolyan, azoktól mondjuk akik ilyen 2-10 és hasonló eredmények mellett írják be, annyira nem érdekel, nah mind1, már erősen szoktam agyalni a chat kikapcsolásán
lehet azzal járok a legjobban :]
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
-
lofagi
addikt
válasz
devilinsid3 #48769 üzenetére
Nekem a "kihajtom a belem" és az easy valahogy nem fér össze!
De most komolyan!
Most akkor kihajtottad a beled vagy easy volt?!?!?
Az a baj,hogy az easynek már nem csak ennyi a jelentése, többlet tartalommal bír a játék kör végén. Ez már egy oltás, nem csak annyi,hogy úh ez a kör könnyű volt. Persze bárki mondhatja, miért ne mondhatná, de ugyan így bárkinek rosszul eshet a másik csapatból, aki lehet, hogy épp úgy kitett magáért, de 1 fecske nem csinál nyarat. Szóval szvsz a másik játékos iránti tiszteletlenség oda biggyeszteni ezt a kör végén.
Apropó, lejárt a bann vagy mi van?
Rég nem láttunk erre. :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
SkyS1gn
félisten
válasz
kriszpontaz #48775 üzenetére
Én minden nap odakint játszom, StreetWorkout <3
-
afrojack1
senior tag
Ez mi? miért nem válaszol a battlelog? csak tölt és tölt és próbáltam mindent, és tölt!
[link] csináltam egy vidit, hát a telóm nem egy profi minőség!
-
Ferell84
tag
válasz
kriszpontaz #48775 üzenetére
24 playeresen is ezt csinálja.. :S de amúgy az elején 64 esen játszottam mégse volt probléma...:S
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Ilyen melegbe nemmerem bepöccinteni a gémet mert megrohadok a szobában.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Ferell84 #48773 üzenetére
Hány fős szerveren? Mert 64 főst nem nagyon tolnék azzal a procival.
(#48772) raggg: igen, ott nincs para de ne kelljen már külön bogarászni az ilyen csicskák miatt a szervereket mert nem lehet tőlük mozdulni....no AA camp szerver meg ugye nincs
.
(#48776) Cris99: kisfiam menjél ki az udvarra játszani
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz
fornettisuti #48759 üzenetére
Jöhet!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ferell84
tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám a BF4 el ... Szóval mikor feltettem az alapjátékot egy hete még szépen futott ultrán minden okés volt . Kb 2x játszottam mivel akkor nem volt időm aztán most beszereztem a premiumot és kb 5 perc játék után vagy még annyi se elkezd beszaggatni kis időkre hirtelen leesik a fps
nem tudom hogy mi okozza a gépnek elégnek kellene lennie : I3-2120 Asus r9 270X . 4 giga 1333MHz ram.
Valakinek lenne ötlete a videokártya drivere friss -
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #48770 üzenetére
De amúgy egy sniper limites szerón nem nagyon van ezzel para. Vagy csak engem nem zavar?
ragklaatPS
-
@rglaaf
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz
devilinsid3 #48769 üzenetére
Ez az ízizés alapból irritáló, ha jó köröd volt akkor is, ha csicska volt, akkor is. Ha jó voltál, lealacsonyító beszólás (mert mint mondtad kihajtod a beled az baromira nem easy), a másik esetben meg alapból gyökérség.
Amúgy a gát tetejét én alapból behúznám a piros zónába.[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz
kriszpontaz #48768 üzenetére
én is szoktam easyzni kör végén, mi abban a rossz? én értem, hogy egy 4-12re 1000ticket alatt 3k pontot összeszedő ne easyzze le, de amikor tolok egy ilyen kört [link]
vagy kihajtom a belem és egy 800 ticketes szerón majd 20k ponttal végzek és nyerünk akkor engedtessék már meg nekem, hogy beírjam, mert én teszek bőven annyit a körben, hogy az a csapat legyen a "jobb" amelyikben vagyok..
akik meg 1000 pontra beírják felesleges komolyan venniszerk.: (#48768) Godlike79: ott vannak azok is
bal oldalt a PLD sniper/javelin engi (+AA mine)
jobb oldalt meg a bipod support+4x scope, hogy ha rájuk megy valami akkor ha az egyik túléli a többi tudjon spawnolni[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kriszpontaz
veterán
válasz
@rglaaf #48766 üzenetére
Azokat a bokorgubbasztó (bokorsz@ró) easy-ző csicskákat kéne autobannolni. Olyan beállítás nincs a szerveren ha pl. 2 percig nem mozdulsz egy helyről akkor autokick? Csak mert tanulja már meg hogy a WASD gombokkal mozogni is lehet.
(#48767) devilinsid3: A csipák is ezt csinálják ruszki kezdőtől balra a domboldalon meg a gát tetején.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz
devilinsid3 #48765 üzenetére
jó hát sokan azt állitják, hogy a bokor alatt kornyadozó csipa is hozzá tesz és hasznos
pl lancang-on fel mennek a gát melett a hegytetejére, és onnan támogatnak
pesze nem rajtuk múlik de 80%-ban ilyenek írják be a végén hogy "easy"
PSN:BiZzare_0 ️
-
devilinsid3
addikt
válasz
@rglaaf #48764 üzenetére
[link]
majd mikor megkérdeztem, hogy nem gondolja, hogy egy kicsit szánalmas akkor meg kidobott a szerverről..
amúgy tényleg, ha valaki meg tudja mondani, hogy ebbe mi a "fun" mit élvez rajta és ez miért jó akkor leborulok elé, de addig.. más szeretne játszani (és úgy, hogy nyerni akar, mert az motiválja a legtöbb embert szerintem/már az értelmesebbje közül/) és akkor ez meg ott veri magát az AA-ben
de, hogy ne legyen off a 4ben a dombon kempel staff shell tankkal vagy PLD sniper vagy active radar AA.. tényleg aktívan kiveszik magukat a körből majd ha leugatod akkor kick/ban, mert általában ő bérel szervert, hogy ha valaki leugatja már megy is ki az illető a szerverről, mert nehogymártemondmegnekihogymitcsináljonmertőfizetettérteésmégaszerverértisőfizet..!!44!négy!4four!![ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
@rglaaf
veterán
válasz
devilinsid3 #48763 üzenetére
hát ez is valami elmebeteg lehet
M320-al 181,617 kill bár bf3-s de a 4-ben is vannak ilyenek
-
devilinsid3
addikt
válasz
marilllyo #48762 üzenetére
értelmes ember alapból nem használ ilyen szarokat
legszebb mikor CQ-ben lelövöm a medicet vagy supportot aki épp szarja rám az xm25/m320-t és benyögi a chatbe, hogy tank fag../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
marilllyo
veterán
válasz
kriszpontaz #48761 üzenetére
Na igen...a nem NO EXP szerverek locker/metro-n játszhatatlanok. Mondjuk...ha csak 3 kill után kickel a szerver akkor ugyanúgy dobálni fogják.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz
fornettisuti #48756 üzenetére
Ha furán fogalmazott is ...sztem mindenki számára egyértelmű volt, hogy mire gondolt, hovatovább valahol igaza is van. 64 fő sok lockerre vagy metrora. Felesleges trollkodni.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Mostani arany bőröndbe, olyan jó, hogy jött újabb kés is.
Ugyan itt késkollekció ingyen elvihető.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
@rglaaf
veterán
-
fornettisuti
veterán
válasz
marilllyo #48753 üzenetére
Olvasott szöveg értelmezése megy-e?
Kollega írta vala:
Ezért nem szeretem a 64-es lockert, (max 32-32 fő/team) mert ott már mind a 3 bejáratot le lehet védeni 32 fővelDióhéjban: 32fő/3bejárat
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
Bjørgersson
félisten
-
marilllyo
veterán
válasz
fornettisuti #48751 üzenetére
O...M...G.
De ha már itt tartunk, honnan tudod pontosan mennyivel kell osztani ...hisz olyan sosincs, hogy egyszerre 64 ember él és virul egy pályán.
-
zack
nagyúr
válasz
fornettisuti #48751 üzenetére
Mi?
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
fornettisuti
veterán
Ezért nem szeretem a 64-es lockert, mert ott már mind a 3 bejáratot le lehet védeni 32 fővel, és meg vagy b@szva kint. Viszont a 32 fős szerók jók.
Érdekes matematika, hogy 64es szerveren lelehet védeni 3 bejáratot, 32-esen nem.
Tehát nálatok 64 osztható 3-mal, ellenben 32 nem osztható, azosztigeniPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
zack
nagyúr
válasz
Bjørgersson #48749 üzenetére
Ez igaz, de a hatékonyság a kommunikáción múlik, de mivel családom van, a TS-t szinte kizárt hogy használni tudjam. A war volt nagyon szórakoztató a klánommal, mert ott mindkét fél tudta mi a dolga. Az se jó ha az ellen túl gyenge, az is lehet unalmas. Szóval ezt a csapat orientált játékot elég nehéz összehozni. Még TDM-ben is sok a hülye, pedig oda aztán nem kell ész.
Lekuporodnak egy sarokba és ott töltik a játékidőt, aztán ha arra jön valaki hátba lövik. Lockeren is ha védi az ellen az egyik bejáratot, az idióták csak ott akarnak bemenni és persze halomra lövetik magukat, ahelyett hogy a másik 2 bejáraton próbálkoznának. Ezért nem szeretem a 64-es lockert, mert ott már mind a 3 bejáratot le lehet védeni 32 fővel, és meg vagy b@szva kint. Viszont a 32 fős szerók jók.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Bjørgersson
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
yodamester10 #48746 üzenetére
Nem a kütyükön múlik, hogy van-e csapatjáték. Egy csipa is lehet csapatjátékos a kezdőn fekve, 0 killel,Ect.. A többire meg nincs pecs. Sajnos. De ha lenne már vagy 100. pecs jönne annyi a hülye.... A 3 sem jobb, hiába kevesebb a kütyü.
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
zack
nagyúr
válasz
yodamester10 #48746 üzenetére
Kb ennyi. Meg is fogalmaztad miért nem CQ-zok.
-
yodamester10
őstag
válasz
Dtomka #48741 üzenetére
A legnagyobb hibája a bf4-nek,a játékosok.Annyi szart raktak a játékba mármint kütyüket,hogy sokan nem a csapatmunkát választják,amibe bele tartozik a lelőhetetlen jetes/mint a 3-ban/ a kezdőn kempelő és egész pályát átlövő aa kemper,az egész meccs alatt helyét el nem hagyó noob sniper,bizonyos pályákon a sok noob tank kemper,és még célozni se kell annyi fajta lövedék van.Én személy szerint nem nagyon tudok idegeskedés nélkül játszani,még csapatban sem,mert 3-5-en nem váltjuk meg a világot egy 64-es szerón.Nagyon sokan csak a k/d arányra mennek és az assigmentek feloldására a többi le van szarva.A bf3 sokkal jobb,persze itt is vannak jó meccsek.
-
marilllyo
veterán
válasz
@rglaaf #48744 üzenetére
Jah...végül is igaz. De azért a Second Assault maplistájára mindenkinek lett volna egy jobb szavazata. Mondjuk a metro az pörög rendesen. De a megjelent 3 DLC-ből össze lehet válogatni egy DLC-re való 4 mapot ami tényleg jó.
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Több év BF3 után lassan áttérek a 4-re. A kérdésem, csalódni fogok? Annó játszottam a BETA-val, az tetszett, és azóta a játék jobb lett ugye
? (Nemrég kijött újabb javítás ami a pingen segít.)
-
zack
nagyúr
válasz
@rglaaf #48735 üzenetére
Akkor most is hasonló lesz, mert még nem jelent meg. Ennek mikorra várható a megjelenése? Csak mert cdgalaxis honlapján nem találom az előjegyzéseknél.
-
kungzi
veterán
én már ha nem regeltem ötször egyszer sem
eddig még nem kaptam semmit, se emailt, se játékot az origin-be, na ez miért van? -
-
zack
nagyúr
Hol lehet regisztrálni a Hard Line-ra?
-
Enton
addikt
válasz
regener #48727 üzenetére
Én nem egy szerveren láttam , már hogy mindenki halála esetén is csak egy csík ugrik vissza a 3-4ből, de marhára nem tudom állítani hogy ez mindenhol így megy. Leginkább hardcore szervereket preferálok, ott soknál ez van.
Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a Field Upgrade-ek pontosan hogyan működnek? Honnan tudom, hogy level 1-2-3-4 vagyok-e? Illetve ez az egész squadnak elérhető, vagy csak én használom a sajátomat?
-
Nxn908xxx
őstag
Nekem egy ki-be jelentkezés megoldotta, most már én is tölthetem a BFH-t, de az sajnos holnapra fog maradni. Egyénként meddig lesz használható a béta?Rossz topik.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz
devilinsid3 #48717 üzenetére
üdv egy ismeretlen ismerős
nekem olyan sebességgel jön, hogy előbb jön ki a rendes játék, mint ez le[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Bjørgersson
félisten
válasz
De neki szar a videokártyája!4!!!4!44!négy
-
devilinsid3
addikt
válasz
xavix13 #48721 üzenetére
áh csak erre jártam, holnap már megyek is
szerk.: hát azt kell kidobni aki szidja a csalókat és nem azt aki csalmagyar mentalitás?!na, de ne törjük meg offal a
Hardlibf4 topikot(#48723) kovy29 hát most mit mondjon szerencsétlen? azt nem mondhatja, hogy szar és nincs fps-e, ebből nem jönnének rá és nem tudnának vele mit csinálni ott ahová elvinné
na meg minek is vinné el, ha már otthon a sufniban megnézte[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz
Whalecum back!
(#48722) devilinsid3: Ez kész.
Lényeg: ha valaki hülye hagyd rá, ne vitázz mindenkivel feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
jety91
őstag
Hardline topik hogy ne ide offoljunk.
-
Takika14
aktív tag
Na elkezdte nekem is tölteni. 6,5giga, egy darabig eltart mire lejön főleg, hogy 700kval szedi
De majd csak bedörren
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
-
- = Zk = -
félisten
nah, amit tudok elsőre
- AdBlock progit offoljátok
- originből ki/be
- BLogból ki/be
- böngészőrestart sem árt" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
@rglaaf
veterán
válasz
spanglee001 #48711 üzenetére
nekem most kezdte ebben a pillanatban
izé picsán leszünk rugva hogy nem topicjában nyáldzódunk
-
DjDanee87
addikt
válasz
M@rdel #48709 üzenetére
Lehet pont a többszöri regelés a probléma. Linkelt valaki képet akinek a rendelés száma nagyobb mint az enyém de nekem még mindig csak processing. És próbálkoztam visszajutni a get it now vagy milyen gombhoz = regeltem még többször - legalábbis próbálkoztam és akkor már nem az jött ki hogy bent vagyok, hanem hogy majd értesítenek.
-
SkyS1gn
félisten
-
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
Ha már ennyien toljuk páran felvehetnétek blogra
Y9-Yeti néven vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest