Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamester10
őstag
Én kérdezni járok általában ide vagy segíteni másoknak,és mindjárt meg is kérdeznék egy iramost,hogy miért nincs commander az iram szerón?
-
regener
veterán
Néha működik ez a játék: Way to level up
-
haly
őstag
válasz
lofagi #49460 üzenetére
Szerintem, ahogy vidikből láttam, ilyen témájú játékból a Payday 2 sokkalta jobb, mint a Hardline. Lehet én is lekapom a bétát, megnézem milyen. Payday 2-t rongyosra toltam, nagyon jó kis játék, viszont ott nem csak a lövöldözésen volt a lényeg, itt meg ugye az a lényeg.
-
lofagi
addikt
Na az éjszaka csak lecsorgott a Hardline, toltam is vele egyet gyorsan, csak, hogy mégis milyen. Ha ezt kiadnák egy DLC-ként a BF4-hez akkor még azt mondanám,hogy nagyon király, de így?! Hát ez mi?!? Azoknak viszont akiknek nem jön be a háborús téma, nem lesz olyan rossz. Viszont a kettő egymás mellett az én véleményem szerint felesleges.
-
bombibmw
veterán
válasz
spanglee001 #49457 üzenetére
A hőfokok nagyon jók,semmi nincs túlmelegedve.
Csak megáll és egy bármilyen gomb megnyomása után kilép.
Elveszett egy csomó jó statom emiatt és lehet,hogy kidobom a pi..ába az ablakon ezt a retket.
Vettem egy tuti egeret,meg pedot hozzá és erre nem tudok játszani.
Megpróbálok mindent alapra tenni,hátha. -
-
afrojack1
senior tag
válasz
FollowTheORI #49455 üzenetére
Nekem is tetszenek a zenék főleg ezz! [link] 3:00-tól!!
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
iMaverick #49386 üzenetére
BF4-ben nekem ez ütött nagyot: The Majestic Valkyrie
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
iMaverick #49416 üzenetére
Csak hogy énis offoljak kicsit ebben a témában.
Csodálom senki nem említette még (ha jól láttam az MI-2 zenéjét, nekem ez az egyik csúcs tőle szép emlékekkel...
)
Pl ez a szám (szokásosan lassan indul):
http://youtu.be/I7aDLdOLweo?t=17m20sVagy ez (főleg 23:10től):
http://youtu.be/I7aDLdOLweo?t=21m40sAmugy szerintem nyugodtan kijelenthetjük ő az egyik legjobb zeneszerző szvsz ilyen témákra. Talán nincs is eléggé elismerve a munkássága... bár azért nyert jópár díjat, de nem eleget és nem elég rangosakat mindig. Kár.
Amugy pedig ha elszakadunk tőle akkor ezis csúcs, szinte minden szám (szóval azért vannak/voltak más jók is persze):
-
bombibmw
veterán
Ezt nem hiszem el!!!
Kezdenék egyre jobb lenni,erre megfagy ez a xar.
Újratelepítés segíthet szerintetek,vagy csak időpocsékolás? -
bombibmw
veterán
-
bombibmw
veterán
Hardline-t hogyan tudom leszedni?
Regeltem már vagy százszor,de nem dobott semmit és most,hogy állítólag free,ugyanúgy semmi. -
haly
őstag
válasz
killer095 #49436 üzenetére
Ó én már szerintem évek óta hozzá sem nyúltam a barátlistához. De aztán ki tudja. Most szerintem már csak magyarok vannak a listán. Külföldieket törlöm előszeretettel
Szerk: Most néztem, tényleg nem voltál a listában. Érdekes. Majd holnap tolhatjuk, úgy sincs nagyon kivel. Ma is mentem emberkék után, aztán ki lettem rakva a squadból.
Biztos büdös vagyok.
-
killer095
őstag
Melyik páLYákon lehet a legtöbbet ölni és milyen módban unom kicsit op jailt
Inkább infantry érdekel -
haly
őstag
Hát annyira OP, hogy az már nekem fáj. Konkrétan ember nem áll meg előttem, ezt bátran ki merem jelenteni. Én nekem az U100K vagy mifene, az tetszett meg, mert az elején azzal szórakoztam sokat. RPK sem rossz így support fegyók közül. Medicbe van rengetek, engineer-be még sok van amit fel kéne oldanom, sniperbe meg még csak 2 fegyóm van, nem tudok dönteni.
-
haly
őstag
Hát emberek, ez az MG4 ez valami csodálatos fegyver. Már majdhogynem OP szerintem. Kegyetlenül lehet vele aprítani a népet.
-
haly
őstag
válasz
sixpak #49402 üzenetére
Hát nálunk ilyen nincs. Pedig tudom, hogy ezzel a legegyszerűbb takarítani. Múltkor szétkaptam a gépet egy fél év után. (Mikor megvettem, akkor kb hetente kipucoltam, de aztán meguntam, és fél évig hozzá se nyúltam) Meg is szenvedtem vele. Egy ilyet majd be kell szereznem nekem is. Láttam egyszer egy vidit, hogy ilyennel hűtötte a procit a csávó, de most meg nem keresem.
iMaverick: Gladiator. Huhúú nagy kedvenc az is.
Többi is mind nagyon-nagyon jó darab. Nem hittem volna, hogy ennyien szeretik az ilyesfajta zenéket. Sajna manapság már egyre kevesebb ember, főleg az én korosztályomba.
Márciusban lettem nagykorú.
-
iMaverick
addikt
Nálam ez az "attól függ" kategória!
Ha most Zimmer bácsi munkásságát nézem, akkor talán ez a kettő:
LINK 3:17-től 13:19-ig tartó The Battle nóta... Annó a moziban néztem és nem szégyenlem, kicsordult a könnyem!
"Ha egyedül lovagolsz a nyílt mezőn, akkor ne aggódj! Meghaltál és Elíziumban vagy!" Soha nyugtatóbb szavakat a parancsnokom szájából!
Vagy: LINK 52:42-től szóló, talán kelta (?) beütésű nóta... Mondjuk a háborús filmek közül a Sólyom végveszélyben az egyik nagy kedvenc.
Ha viszont Zimmer bácsitól elvonatkoztatunk... Akkor ez viszi a prímet: LINK
Ahogy Liam Neeson bácsi megszólal, az mindent visz: "We will handle this!"
szerk:
(#49396) pohár:
Szikla, hogy az egyik legodabaszósabbat is megemlítsükEzért is írtam, hogy stb-stb.
(#49417) haly: Hány éves vagy?
-
yodamester10
őstag
válasz
fornettisuti #49408 üzenetére
Pillanatok alatt szétszedhető.Magamnak épitettem nem másnak.A 90 ezres corsair ház se tud többet
(#49407) kisza25
-
killer095
őstag
Mielőtt megvettem a játékot mindenhol az ACE23 ról olvastam szoval számomra szarrá volt hypeolva,erre... szerintem az AEK mellet elbújhat...
-
Rico45
őstag
-
fornettisuti
veterán
válasz
yodamester10 #49406 üzenetére
Roppant igenyes a bohomnagy szarnyasanya rafogatas
-
kisza25
félisten
válasz
yodamester10 #49406 üzenetére
mondjuk ebben nem reked meg a levegő az tény és való
-
yodamester10
őstag
De porosodik,de nem izgat,lefújatom levegővel néha.Nincs értelme házra több 10 ezret áldozni szerintem,nekem is volt pár,aztán jött ez az ötlet.De jól látod ahogy a profilomban írva van.
(#49402) sixpak+1
-
haly
őstag
válasz
yodamester10 #49392 üzenetére
Az ott nem egy Z77 extreme 4?
Egyébként hány naponta porolgatod, vagy nem porosodik nagyon?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest