- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pendre54 #31310 üzenetére
Olyan szempontból lehet minimális köze, hogy a szerver-kliens közötti kommunikációt meg szinkronitást javíthatja az SSD betöltés, login, stb alatt.
Ugye az a fejlesztő is nyilatkozta anno hogy az a baj a játékkal hogy rengeteg mindent kell szinkronban tartani kliens oldalon is és nyilván a szerver oldalon is + a kettő között.
Most is megfigyelhető hogy ha SSD-n vagy akkor gyakran a hang és a teljes kép picit később jön be (tereptárgyak, fű, részletesség ...stb). Tehát lehet köze hozzá, nem mondom hogy ez a baj, vagy csak ez... de ezis lehet baj.
Ki tudja hogy működik ez az egész motor és mit mikor hoz szinkronba és ha ez nem tud időben létrejönni akkor kifagy, kidob akármi. SSD javíthat azon hogy időben ott legyen minden. Főleg ha SSD-s gépen fejlesztettek és arra optimalizáltak először.
Lehet köze az SSD-nek a memória kezelés, swap és stb területen is... ami ugye szintén bajos néha BF4ben.Ahogy én tapasztaltam amugy gyakran inkább a szervertől függött elég sok kifagyás... volt hogy bizonyos szervereken semmi gond nem volt, majd átmentél egy másikra és egyből fagyott többször is.
Nyilván ezért volt több frissítés és patch szerver oldalon is szerintem.
És ehhez a játék betöltése a szerverrel szinkronizálása is lehet felelős... megintcsak jobb lehet SSD miatt.
Én előtte toltam HDD-n is meg egy jó ideje SSD-n is, és patch mellett lehet ezis sokat javított a stabilitáson.
Nyilván nem tudom utólag kideríteni, de bármi lehet... persze sokan játszanak HDDről gond nélkül, szóval minden gép és szitu is más... ki tudja mit mutatna a nagyszámok törvénye meg a statisztikák erről, ha lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest