Hirdetés
Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
Stunts666 #48807 üzenetére
jo azt lehet én se gondoltam komolyan, de akkor sem annyira veszélyes mint itt egyesek beállítják
a legjobb példa lehetnék akár én is... első helyen G3 áll utána M16, ég és föld, mégis tudok mindegyikkel első lennide mondhatnék pár support vagy engineer vagy sniper fegyvert is
-
devilinsid3
addikt
válasz
Stunts666 #48336 üzenetére
akkor én csak noob jetesekkel találkozok akik amint elkezdem mérni őket kis várakozással ecm és kilő a heliből úgy, hogy ha arra támadna kedve még át is ülhetne a helibe, mert semmi baja.. najó kis túlzás volt, de kb. minden 3. szerveren/vagy map váltáskor sikerül valami nyomorék jetest kifogni aki vagy
1. hihetetlenül szed ki úgy, hogy a gépnek alig van baja
2. lerammel, és még örül is neki..
3. csak köröz folyamatosan, de lelőni nem lehet a bugos bf3 miatt
4. a többit lelövöm -
devilinsid3
addikt
válasz
Stunts666 #48326 üzenetére
ez egy ideális ivlágban így működik igen, hogy a 2 jetet üldözi másik 2 jet
csak az esetek nagy részében nem
mert ugye a jet az jobb taxinak, mint hogy a másikat le lődd vele
(#48328) stoon:
veled akar játszani az egész világ, sőt az adminok már fel is vettek téged blogon, hogy adjanak mindenhova jogot nem?ember gyere már kicsit vissza a földre, mert az a baj, hogy háttértudásban jócskán le vagy maradva ahhoz képest, mint amit képzelsz magadról
csak egy tipp, hogy ne érjen váratlanul majd, ha simán leszednek.. megnézem ahogy felhívod ts-re a fél csapatot ott public szerón
a ts csak arra való, ha ténylegesen komolyabban akarnál játszani (és itt nem a ts ellen vagyok, hiába úgy tűnik), de egy normális játékosnál fel sem kéne merülni annak, hogy a helivel ne úgy repüljön, hogy a földet nézze, hogy a jet nem taxi, hogy a tank nem arra való, hogy telibe berohanj 4 ember közé majd mikor disable elszaladsz.. vagy amikor más javítja a tankot ellopd, ezekre kéne a ts? mégis minek? alap tudás kéne a játékhoz és kész.. ha már valaki egy adott zászló mellett kempel legalább tűnjön fel neki, hogy foglalják mellette
(#48329) p0rch_m0nk3y :
ettől van egy egyszerűbb megoldás is, mert szerintem nincs az a szituáció amihez pont az ext. ment megde kinek, hogy esik jobban használni
-
devilinsid3
addikt
válasz
Stunts666 #48320 üzenetére
nem azt mondtam, hogy gyenge, hanem hogy kb. használhatatlan.. megnézném, hogy helizel amikor lent van 3 stingeres mellé AA meg 2 jet.. és akkor még a helikről nem beszéltem.. lehetsz akármilyen jó basszus, sok lúd tudod
a dupla flare meg mi? van bug és használják?
én még nem találkoztam ezzel, max ha a pilóta kiugrik és a gunner átül
-
batai15
félisten
válasz
Stunts666 #48001 üzenetére
hmm én szerintem járművekkel mostanába énse állok túl jól .Mikor elkezdtem játszani reflexből olyanokat lőttem tankal hogy csak néztem, most meg nem megy :S
Akkor ezekszerint 150 óra alatt elértem volna a határaimat? Tdm-en ilyen 60-30 statokat tudok össze hozni, vagyis átlagba 2x annyit ölök mint halok. EZ nem túl jó igaz?
Mikor elkezdtem játszani, nagyon lerontottam az accuracit meg a k/d arányt. mostanra húztam fel 14% ra és 1re a k/d-t
Innen már csak javulni fog legalább a k/d -
Csaber
senior tag
válasz
Stunts666 #46849 üzenetére
A tuning még mindig lutri és nincs rá garancia hogy , másnak is úgy megy mivel kifoghat egy antituningos darabot is, lehet elérni a 670-es szintjét , de akkor azt is lehet tuningolni , amúgy nekem a NV 670-esből a legolcsóbb van tavalyi " szuper szerdás" POINT OF VIEW VGA-670-A1-es 83000 jó magyar királyi váltópénzért vettem , még ez is gyárilag 1032-1045 MHz-ra küldi magát BF3 alatt nekem bőven elég , bár még ez is szerencse kérdése , mivel a 980 MHz-re van garancia.
-
mody123
tag
válasz
Stunts666 #46334 üzenetére
Én meg már unom Caspian/Firestorm/Kharg-ot.
Már több mint 100 órám van az alap játékban. Szeretném csinálni az acsivmenteket
meg az új pályákat/fegyvereket kipróbálni/használni.Meg a járműveket is
Wake Island pl a kedvenc pályám volt az 1942-n az is benne van mennék rajta -
Hajdi
senior tag
válasz
Stunts666 #46255 üzenetére
Lövöm, rámfordul, lelő... értem a problémádat! Megjegyzés: Egyik mapon ledarálom Jézust is, köv körben minden ember lealáz. Ez mi ez!? Számomra érthetetlen, viszont remélem, hogy a 4. részben nem fog mindenki átlőni 3 konténeren + Chuck Norris-ként megalázni. Szarok a grafikára, csak játszható legyen a játék!!!
-
blaca83
őstag
válasz
Stunts666 #45856 üzenetére
Nem vagy köcsög, az E sport sok esetben erről is szól...
De a 818-ból nálunk senki sem használja azt a "szemetet"!!!!
Ráadásul most ahogy Én visszahallottam az ICL-em egy srác próbálkozott akit nem akarok név-szerint vagy nick-szerint említeni és be is bukott a dologgal.
Otthonról 3.0-as KD-t lő az illető, az ICL-en is makrózni akart de oda álltak pont a háta mögé és nem jött neki össze a turpisság és TERMÉSZETESEN sz@r KD-val és blamával távozott a versenyről.
A PRO-versenyeit ne vedd ide ott csak a PB-számít más NEM, de azért ott is, közülük is akad olyan srác aki minden sz@r nélkül hozza ua: azt a szintet mint publicon.
(rengeteg gyakorlással) -
Livius
őstag
válasz
Stunts666 #45658 üzenetére
Tudom hogy akkor a legnehezebb a bukás, ha egér EPROM-ban vagy Flash-ben van a kód és ott fut a process az egér PIC-jében. De az ilyen csalások szerintem 80%-a nem egérben van futtatva, hanem rendesen valami windows-os script nyelvben, vagy egyszerű hétköznapi porgram nyelven, ami ellenőrizhető is lenne. Csak az a nagy baj, hogy ezt a fajta csalást szarják le a legjobban minden anticheatnél, valami érdekes módon.
Egyébként ha keylogger szerű vizsgálatból az egér mozdulatok és gombnyomások analizálását ellenőriznék, akkor egyszerű valószínűség és statisztikai analízissel simán meg lehetne állapítani 3 kill után hogy algoritmus által volt a sok lövés addig, vagy szabad kézzel. Ez egy tök tuti módszer lenne, csak sajna maga az ellenőrzés is egy kicsit bizar lenne, mert egy keylogger szintű anticheat kellene hozzá, ami kicsit merész biztonsági szempontból.
-
Kobe
veterán
válasz
Stunts666 #45568 üzenetére
nem akarok én első lenni, de mondjuk az nem ártana hogy 20 óra után elgalább a pályákat megismerjem, eddig valahogy a spawnpointok 10-15 méteres körzetére limitálódott a mozgásterem
csak érdekelne hogy ez várható 70-80 óra után is, mert akkor inkább visszatérek valami jobbanfekvő játékhoz
-
kisza25
félisten
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Stunts666 #44812 üzenetére
Hát pedig kicsit bágos a cucc mert scut heli-vel eddig 3x is így jártam. team soflamal megjelölte majd én küldtem is rá heli-ből guided-et. mindig a földbe csapta a raksit. ha meg team mate a heli-ből jelölte lézerrel ott is előfordult. És hangsúlyozom flert nyomott ki a másik heli. Viszont azt sem értem, hogy másik heli-ből bemértek lézerrel és rám is küldték a guidedet. Én meg ecm-et nyomtam is be. Körözött körülöttem a raksi és bám amint elmúlt az ecm hatása.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Stunts666 #43783 üzenetére
Jól vettem észre hogy a tankban az Guided Shell SOFLAM nélkül szart sem ér? Mármint legalább 1 SOFLAM kell, hogy bemért célokat lásson vagy már más által befogott cél kell hogy használni tudjam? Eddig max 2X sikerült lőni vele amikor láttam befogott célt (akkor viszont pusztított mint az istencsapása).
Amúgy a Canister Shell hasonló módon működik?
-
batai15
félisten
válasz
Stunts666 #43484 üzenetére
hát igen.. van pár jó játékos, de azok sem találnak mindíg.
rettentően idegesítőek még a canalson darun fetrengő camperek, még jó hogy gp30al hamar véget vetek nekik!
irom is neki " <3"
én nem tudom ez a sok cheater mit lát ebbbe.
biztos nincs csaja , unja a recskát és ezzel éli ki magát. -
Winne
nagyúr
válasz
Stunts666 #40879 üzenetére
Nem az a baj, hogy nem lehet hallani a lépteket, hanem nagyon nehéz beazonosítani, hogy honnan jön, egy cs-ben meg az első ellépésre, ami gyk egy hang tudtad, hogy hol van a pali.
@(#40884) blaca83: az árakat megnéztem, tényleg drágább, én mondjuk gyk egy-az egyben váltottam rá anno, de ez egy másik történet.
Nekem sem a plusz hangokkal van bajom, mint írottam vala, de mégis más a hangminőség, de ezt egy sima mp3-nál is meghallod, ami aztán minden, csak nem tesztelésre való.
Remélem lesz módodban kipróbálni egy jó fülest egy jó hangkártyával, én is onnan indultam, ahol te vagy és én is elégedett voltam akkor vele.
@(#40887) kisza25: én nem foglalkozom azzal, hogy az asszony alszik-e, majd megszokja.
(amúgy tényleg megszokja
) Most nézem, az egy zárt füles, nem lehet hangos kifelé, sztem a gép is hangosabb. Az enyémnek van hangja rendesen, olyan huzatot csináltam bele, hogy légkondinak is jó nyáron a lábamnak.
-
Algotis
addikt
válasz
Stunts666 #40763 üzenetére
Igen, én a tankokat messze kerülöm, csak akkor nem, ha support vagyok és trollkodni van kedvem C4-gyel.
De 10-ből csak kb. 1-szer sikerül rárakni a C4-et, felrobbantom, majd megy a Tea Bag
De ami tényleg csaló volt, az az, hogy Snipolt a gyerek, és konkrétan a Kharg Islandon az anyahajón lévő repcsiből kiszedett (rögtön spawn után) a pálya másik végében lévő E, azaz Dock-nál lévő ház tetejéről.
2-szer.
Sőt, egyszer még repülés közben is! -
Perillustris
senior tag
válasz
Stunts666 #39564 üzenetére
Az első ötöt, a lényeget "tudja" a Logitech Wave-em is, töredékáron (a bill. világításért fáj csak a szívem). Persze kétségkívül jó billentyűzet, de a valódi haszon mégiscsak a makrózásban jöhetne ki, azt meg ugye nem használjuk. Azt természetesen mindenki döntse el maga, hogy a többi, valójában kényelmi funkció megér-e neki plusz 15-20 ezer forintot.
Az egerem egyébként nekem is G400, szeretem a gyártót, és ezt a típusú rágcsálót is.
-
Csaber
senior tag
válasz
Stunts666 #39045 üzenetére
Ez nagyon igaz , én nagy térképpel tolom aki lő és talál az világít a térképen pirossal , ezt a kezdők nem is figyelik csak azt veszi észre valaki 3-400 méterről leszedi 1-2 lövéssel...Az emberi hülyeségre is lehet építeni , pl minap a pcguru szerverén toltam , be is írtam a közösbe ha jól emlékszem , hogy adtam az ellenségnek csalit , vagy valami hasonlót írtam a Kharg islandon a B zászlótól jobbra (az us oldal fele megyünk)) út mellett lévő szikla mögé raktam az újraéledési pontom , aztán csak elsétáltam 150- 200 métert a hegyoldalba és lefeküdtem M98B-vel, és vártam , mindenki hallotta a hangját , jöttek szép sorba az emberek , a fel arra érzett késztetést ,hogy ezt most késsel szétszedi , a másik fele elővette a pisztolyát és megpróbálta szétlőni . Az egészbe az volt a legjobb , volt aki 3-szor is nekifutott ...
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
Stunts666 #38824 üzenetére
vannak ismerőseim klánon bellül akik 1000% hogy nem csalnak és meglővik ezeket a magas százalékokat
igaz nem caspin hanem bazaar vagy metro
nekem is volt már bazaaron G3-al 30%, csak lestem mert nem is éreztem ilyen jónak... de nekem sosem számított igazán az accuracy, inkább veretek mint a disznó -
dilipok
veterán
-
-
keszegduda
őstag
válasz
Stunts666 #38355 üzenetére
Adóbevallás stb. ezekre gondolok. Hiába telepítem a másik meghajtóra, akkor is elveszik és újra kell feltelepíteni és feltolni rá az adatokat ha a c-t formázom. A másik hogy ha megvariálom az elérési utat megszokottól itthon kinyírnak.
De hagyjuk mert túl sok mindent kell felbolygatnom áttelepítenem, amit a családban élők megszoktak azt nem borítom fel egy bugos játék miatt, mert a játék egy BUG. Egyszerű kérdés lett volna nem akarok belemélyedni az okoskodásba. A rendszer több mint 2 éve megy hibátlanul, a játék már megjelenés óta ilyen gondoltam patch megoldja mert lassan több patch jön mint maga a játék mérete és egyre rosszabb.
A képek videók és egyéb más dolgaim/programok másik partíción vannak...csupán 1-2 program húzza keresztbe a számításaim.
Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- iPhone 15 Pro Max 256GB, Újszerű, Független, 96%, Dobozával, Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest