Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Gyula84
veterán
Én meg tuti nem érem be az elsőt
MP443 153.
-
wody21
tag
Nem menőzésből, de itt az én egyedüli kiemelkedő statom:
wody21_pp2000 (~ 10.) -
eugabesz
őstag
Rendesen üzemelő szervered van,vagy van helyed ahová tehető??Mert ha az első,akkor dobd a közösbe,ne az utolsó percekben kelljen előkotorni mindenkinek,hogy hová is tettem a csatlakozásom!?...
Ha az utóbbi,nekem van ingyenes licence kódom 2 azaz(kettő) 512 fős szerverhez. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
ez semmi........
ezt a nyomorékot nézd meg akkor: Az igazi NOLIFER noob -
k.soma
senior tag
Hát amikor 8000 körüli pontot értem el játékban (annyit írt a stattáblán) akkor kaptam 2500 bónusz XP-t
Csak azért kérdezem. De most elég szépen kaptam viszont akkor sem annyit mint amennyit itt ír, hanem kicsivel kevesebb pontot.
-
DeadMeat
nagyúr
Nem szabad vele mozogni lövés közben, akkor pontos.De pdw nem nagy távra van.
Az M5K-t viszont pont a hipfire miatt szeretem én is.Winnie: segítek akkor majd gonosz kis társamnak, közösen már csak lebökünk valahogyan
Mindíg akkor toljátok, amikor nem vagyok itthon
vagy már meguntam.
-
Xaels
félisten
Forest (C) szépen eltűnt illetve a térképen át került Hilltop (D) másik oldalára. Eredeti helyén volt igazából, de Squad Leader-ként elég nehéz volt kijelölni a pontot zászló nélkül. Persze kör végéig így maradt, még a Spawn képernyőn is sz@r volt a térkép. Eleinte jól meg is zavart. Azért vicces, hogy ilyen bugok vannak több mint 1 évvel megjelenés után.
-
Winne
nagyúr
Helyes.
Más: valakinek volt már itt problémája az originnel, hogy nem engedte be, tegnap nekem is elkezdte éjjel. Azt írta, hogy nem jó a mail, vagy a jelszó. Megváltoztattam, beléptem. Most benyomtam a gépet és megint azt írja. Mi lehet a gond? Remélem ez nem lesz állandó..
-
dilipok
veterán
ahhhhaaa
na remelem mostmar jobb lesz
Knife takedown fix
Fixed so that there can be multiple knife kills at the same time on a server.Rationale: We had a bug where only one knife takedown could take place at any one time on one server. If you attempted a knife takedown at the exact same time as someone else on the server, the takedown animation wouldn’t play, and your opponent wouldn’t take any damage. This has now been fixed.
-
DeadMeat
nagyúr
Pdw, ahogy kisza is mondja ez 10 méterig van.Talán már 10 méternél 25-öt sem sebez, nem emlékszem pontyosan.Fölötte már nem ilyen szép, míg a G3 50 méternél is 20 fölött sebez ha jól emlékszem, na meg jóval pontosabb.
Nem nagyon használom, pdw-k közül talán az az orosz hangtompítós jön be nekem a legjobban, amivel az az átkozott Gyulaidegelt a multkor
Aktív témák
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest