Hirdetés
Aktív témák
-
eugabesz
őstag
-
sixpak
nagyúr
A francba, a szomszédaid biztosan örülnek. De te is könnyen járhattál volna sokkal rosszabbul. Nekem már sikerült pár ismerősömet ránevelni arra, hogy ha jön a vihar, akkor áramtalanítsák az értékesebb berendezéseket. Inkább két órán keresztül nem gépezek vagy tévézek, minthogy utána esetleg egy hét számjegyű összeget kelljen (mi a faszból, szerintem a páros belső szerveimből piacra dobnék egyet-egyet
) rákölteni a hazavágott dolgok pótlására. Igaz elég nagy értékű lakásbiztosításom van, pont az ilyenek miatt, de nincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy a tetves biztosító miként állna a dolgokhoz.
-
sixpak
nagyúr
Beköszönt egy villám hozzátok?
A gépednek nem lett baja, csak az internetnek?
Én azt leszarnám, mert a hulladék upc ingyen cseréli (gondolom) a modemet, de ha a gépnek lenne baja azt nem bírnám ki röhögés nélkül.Pedig egy két közeli volt nálunk is, de én az első dörgésnél rántok ki mindent a konnektorból, pc-t, tv-t meg minden szart.
-
devilinsid3
addikt
neked megint mi bajod ember?
AA-vel hogy tudsz csapatban játszani? Kharg Islend-en már kimerészkedsz US oldalon egészen A-ig? áruld már el kérlek TE pl. hogy csinálod a csapatjátékot
attól, hogy több órád van szerintem jobban tudom mit kell csinálni egy adott szituációban
arról, hogy a csapatom legtöbb esetben nem azt csinálják amit "kéne" és itt nem azt értem, hogy nem tudunk foglalni, hanem hogy NEM IS AKARNAK, az nem az én hibám.. az, hogy te elgondolod, hogy meg akarod fordítani és a csapat ebben támogat az miért a TE érdemed? áruld már el kérlek..
na gyorsan csináld meg a szar bf3-d aztán felmegyek oda ahol játszol és megnézzük mit tudsz tenni a csapatodért2 kitételem van:
ne legyen
- fast respawn
- laggos/akadós szerver ez a 2, a többit majd megoldom(#48324) F_Zolee:
magyarán amit leírtam? mert ha igen azért egyes helyzetekben még lehet is használni, de amikor többen mérnek nem hiszem megéri, hogy a gunnered elveszíted ez által és fordítva -
kriszpontaz
veterán
A kriszpontaz én lennék, AA-ztam végig. WinGab pedig az egyik fórumtársunk, Stunts666. 3x sikerült meghalnom mert 2 JET esett a fejemre, és 1X a JET pilóta meg is C4-ezett.
Amúgy majdnem végig vezettünk, de a meccs vége előtt szerintem nagyon sokan leléptek, így WinGab-ék csapata behozott. -
Sami22
aktív tag
Én 120-asat vettem, legyen hely. Kisebbet nem ajánlok. Rajta van a win, a BF és a Bioshock, de már csak 25 Gb szabad hely maradt, szóval nem sok a 120. Van amúgy ezzel foglalkozó topic, ott tudnak ajánlani sok mindent. Nekem egy Sandisk Extremem van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, gyors és teszi a dolgát.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
csak a tankoktól félek olyankor, de riasztom a chat-ben a jeteseket meg a heliseket és bevédik a picsám
a C4-esek meg RPG-sek meg inkább viccesek
múltkor egy gyerek 15x-ös nemesisem volt mert jött rám mindennel, jihad jeep, c4 jet, rpg, tank, EOD bot, de mindig megszívta szegény
aztán a kör vége előtt sikerült kinyírnia, nem figyeltem egy pillanatra aztán ledisabledezett jettel aztán meg belémvezette és KILLED-el megölt
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
a napokban elkezdtem jetezni de az is úgy jó csak ha egy ismerős van a másik jetben, mert tudjátok egymást segíteni a dogfightoknál, már egész jól mennek a fordulások
hangulatos tud lenni a dogfight, ha nem egy 100 service staros jetes ellen megy az ember
tudom hogy te is nagy AA-s vagy, tegnap kb negyed órán keresztül küzdöttem Firestormon egy jetessel, mert felettem körözött és nem láttam rá, 1-1 lett a vége mert el kellett mennie, jó kis küzdelem volt
-
sixpak
nagyúr
-
Stunts666
őstag
Tank is jo a heli ellen.
A lavot kevesebb ember latja, mert a foldon tobb az objektum, ezert mondjuk 2-3 ember lovi csak rpgvel.
A helinek kevesebb dolog all a rendelkezesere a bujocskahoz es nem tud olyan gyorsan elbujni. Sokkal tobben latjak. Plusz meg mindenki rakapott az iglara/stingerre.Tehat:
Lavot lovi a 2 jetes, a heli, plusz egy ket ember/tank
Helit lovi 2 jetes, a heli, plusz jo par iglas, javelin, tank. -
devilinsid3
addikt
miért lenne jó, ha nem lenne a pályán kívül hely, vagy messzebbre mérne az AA ? így is a sok tetű abban ül.. és már a helinek sincs akkora szerepe, mint a "2 füstös" korszakban.. minden buzi azt vadássza, cq mapokon is inkább mindenki stingerrel jön nehogy a helis leszedje.. az nem zavarja, hogy tank ellen semmit nem ér, de inkább leszed fél óránként 1 helit, mint percenként egy tankot, és attól, hogy a heli 2, az AA egy személyes miért lenne unfair dolog? AA-vel 1 tárból le lehet szedni a helit meg a jetet is+ itt csak disable (jó esetben) 1 TV rakétától.. a bf2-ben elég volt, ha mellé lőttél és már meg is pusztult a tank, de gondolom a sok 12 évesnek ez elfogadhatatlan.. mint az, hogy 14 rocket pod kell egy infantry-ba is
ja még annyit, ha a pályán kívül nem lenne tér a légi járműveknek hol repülnél jettel? még helivel nem is kell akkora, de jet-nek nem 5 méter a fordulási táv, kivéve ha csal az illető és pl. Kharg Island C-D távon 2x megfordul..
az meg a másik, hogy public szeron esélyed nincs mással helizni, nem találkoztam max. 2-3 olyan emberrel aki tudta mire való a heli és nem azzal kezdi, hogy végig bedöntve megy, úgy, hogy kocsival szétsoroznak, nem még, hogy tank rád lő vagy valami, majd mikor még csak sebzik a helit nem is disable kiugrik.. meg a jet taxi.. aki ilyen szinten nem ért a játékhoz vagy, hogy mikor mit kéne csinálni szerintem feleslegesen játszik
-
Laraxior
titán
Az nekem sincsen meg, de nem is érdekel
Próbáltam Gun Master ribbont összehozni, de az se ment. Sajna nem vagyok jó lövő, de tisztában is vagyok vele
Ezert nem szállok ki a konzervdobozból
Air Superioritybol csak egy winner ribbonom van... eleg is
M1128 a lényeg. Simán benne leszek a top3-ban.Ma amíg az asszony a konyhában lesz addig kiizzadok vagy 200 killt. Azzal meg is van a top20. Az utolsó pár napban elmaradt az aktív game
.. de legalább megnéztük a "Kabalapasit" -.-
-
tupacamaru
veterán
akkor mav noob is vagyok azzal is van 3 killem A multkor találkoztam Oman-on egy csapattal akik csak ezt nyomatták, fent voltak G-nél a pálya széle felé eső emeletes ház tetején és onnan eregették a MAV-okat sorban. Ott zümmögtek az ember feje mellett ahogy próbáltak kill-t csinálni vele. Én meg találtam egy lőszeres ládát G-nél és a Stinger-el adtam nekik. Így utólag visszagondolva biztosan Stinger noob voltam akkor.
-
csapee
őstag
Na ne mond hogy elhitted amit irtam. Amugy se ertem ezt a jelentsetek csalo dumakat. Ha nem is jatszottam vele akkor mi alapjan jelentsem. Az elso amit megneznenek dice/ea bagazsnal sztem hogy mi alapjan mondom hogy csalo, jah hogy nem is jatszott vele szegeny hulye juzer jelntget nyakra-fore, level kuka.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
neki van Tournament-es
iglás meg ahogy néztem 335 emberkének van meg, csak végig kell zongoráznod, hogy ki hordja
-
sensejke
aktív tag
-
kisza25
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Philips Soundbar HTL3110B/12 hangprojektor, NFC, Bluetooth, Wireless
- Samsung Galaxy Ring eladó
- Packeta az árban! HP 65W 19,5V 3,33A - 7,4 x 5mm center pin Probook 6570b töltő
- Eladó Galaxy Note 10 plus 256 GB Dual Sim
- Huawei B525s-23a Cat6 Sim kártyás 4G / 4G+ LTE WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest