Hirdetés
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
blaca83 #49879 üzenetére
Csajom hazapattant egy kicsit, úgyhogy fel tudok nézni TSre is
Vettem a Lagunára szemöldököt azt fújkálom autószínűre., utána felragasztom és go game.... ha nem jön az eső... talán még marad időm lemosni is, mert akkor letakarom és go bringa
Érkezett zseton?Holnap Time is out...
-
prokxy
veterán
válasz
blaca83 #49863 üzenetére
OFF:
Az FPS nincs korlátozva felvételkor, akkor az a gond, biztosan...azt hol kell MSI-ben?ON:
Ez nem mától él???
96-hour double XP event in May
What: Double XP in Battlefield 3
Who: All Battlefield 3 players on all platforms
Criteria: Ranked servers, all maps and modes
Dates: May 9-13
Running time: 96 hours total
Start time: 02 AM PST / 09 AM UTC May 9 -
-
eugabesz
őstag
válasz
blaca83 #49186 üzenetére
Én nem tudoim gyerekek mi ez a magyar szerver kerülő fóbia..kettőt kapásból tudok mondani amin normális battlefield játék zajlik (nem CoD=TDM)
Az IRAM és a MULTIGAMING.
A többiről nem nyilatkozom,mert annyira nem ismerem.
Jah,hogy nincsenek rajta...nos,ez csak rajtatok múlik.Admin tutira minden este van. -
batai15
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
pohár
félisten
válasz
blaca83 #45940 üzenetére
az a lényeg, hogy ebben a hónapban minden este RivalxFactor ott lesz valamelyik U-Rock Gamers szerveren, és aki megkéseli bárhogy (animált, vagy csak vagdossa), csinálsz egy print sreent róla, ezt valahova feltöltöd, csinálsz egy twitter accot, ha még nincsen, és oda kiírod az általa előre megírt szöveget, és kész
ő pedig, ha valaki lekéselte, akkor nyom egy "!report" parancsot, így később ki tudják listázni, hogy ki késelte le
-
pohár
félisten
válasz
blaca83 #45929 üzenetére
ezek mindig is ilyenek voltak
késelj BF4-ért, SteelSeries egérpadért, VIP slotért a U-Rock szerveren
-
Ventru
tag
válasz
blaca83 #45549 üzenetére
Nem tudom mennyire fog foglalkozni a dologgal a PB mert jön a BF4 nem? És ilyenkor lesz@rják az elődöt nem? Lááátom hát ,hogy vannak csalások ......de odáig nem sülyedünk. Erre azt írták ,mondták legális olyan nagy előny nem származik belőle, ezt most már én is látom....... egy-két fegyvernél jobb mint e nélkül de csak 50% nem pedig 100% egy pontba hord. Sajnos Nobady videójához nem tudok írni mert csak azt lehet komentelni amit ő kitesz. Ha igazad lesz akkor onnan nem használom ezt a kis segítséget,de addig miért ne? Ellenetek nem lövök
úgy sem,nem mintha számítana. ,de mégis. Nem annyira menő részemről ez a játék mint ahogy itt olvasgatok róla,de ha már rábeszéltek h vegyem meg mert ilyen fasza meg olyan. Aztán TS-n végig azt a rinyát hallgatom,hogy ez is csiter az is csiter akkor nagyon fasza.... És van hozzá spéci egér + billentyűzet meg ki tudja még mi nincs gondolom kiveszik a részüket ebből is a (BF csapat) ,akkor amit enged a játék ,nem tiltanak ki, azt elvileg használhatod.
-
killer095
őstag
válasz
blaca83 #40973 üzenetére
A Dropshipes animácio valami eszméletlen jól sikerult
off: De most komolyan ha ez a sajátfejlesztésü sony motor igy nézz ki PS4-en a BF4 PC-n hogy fog kinézni?
Tippeket kérek
-
Winne
nagyúr
válasz
blaca83 #40872 üzenetére
Természetesen sztereó. Kb egy éve használom majdnem napi rendszerességgel és egyre jobb a hangja, úgymond egyre jobban be van járatva. A térhang a G35-ben megvan, de az is két hangszórós, amolyan kamutérhang, de ha játszottál counter strike-al, akkor tudod, hogy egy sztereó füles bőven ad olyan térhangot, hogy centire meg tudod mondani, hogy hol megy az ember, akár ha csak egyszer ellépi, de a BF3 nem ez a játék.
Árban kb egy szint most a kettő.
-
-
Winne
nagyúr
válasz
blaca83 #39635 üzenetére
Én speciel nem gyűlök már sehol, egyre kevesebbet játszok, kicsit beleuntam már. Régen letoltam 3 órát is akár egyben, most két kör és már nem élvezem. Lehet le kellene állnom vele kcsit, aztán pár hónap múlva visszatérni..
DeathAdder nekem speciel nem tetszett, de a mostani és az előző Razerem is nagyon jó, csak nem lehet mellényúlni annyira. Annyit olvastam hátránynak, hogy nem nagyon szabad elemelgetni a padról és a mikrokapcsoló hajlamos megadni magát és duplán kattint a sima helyett, meglátjuk hogy teljesít.
-
Laraxior
titán
válasz
blaca83 #39326 üzenetére
ennyi, amennyit te is látsz
Jobban kivehetőek az ojjektumok. amolyan gyengénlátó mód
Nem mintha gond lenne a látásommal, de így intenzívebbek a színek a minimapon.
(#39328) Livius: Nemértem... Nem tiltott téma, ergo lehet róla beszélni. Cheatekről is lehet, mert bár nem etikus, de nem is tiltott téma a beszélés róla.
-
tupacamaru
veterán
válasz
blaca83 #39067 üzenetére
Én valamelyik nap Bandar-on befeküdtem egy, a zászlótól 29 méterre lévő kráterba. Nem is mozdultam ki onnan, ha az ellen behúzta a zászlót és elmentek onnan egyből visszafoglaltam. Csúnyán vesztésre álltunk az elején, de a végére sikerült fordítani. Mondanom sem kell hogy a csapatomból alig fordultak meg a zászló körül egy páran.
-
Gyula84
veterán
-
Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest