Hirdetés
Aktív témák
-
TechArtist
aktív tag
válasz
Algotis #49767 üzenetére
Ja, rossz linket adtam, ez a helyes, tehát mag 1GHz mem. 1200MHz (4800).
-
TechArtist
aktív tag
válasz
Algotis #49767 üzenetére
Csak gyári OC, amit linkeltem.
Szerk.: a mag 1000MHz, a mem. meg azt hiszem AMD spec. tehát alap, bár a linken amit adtam 1250 (5000) van, mindjárt lecsekkolom.
-
TechArtist
aktív tag
válasz
Algotis #49764 üzenetére
i5 3470, 8Gb ram és egy gyárilag húzott HiS 7850, ha nem is csúcs gép, de egyelőre nem sok mindennel kell kompromisszumot kötni 1080-ban. Ha kell is, csak minimálisat.
-
kisza25
félisten
-
aizen92
addikt
válasz
Algotis #49433 üzenetére
egyetértek. abbahagytam a rohadt ZHk miatt 2 hétre a játékot és amikor felakarok jönni levezetni és szétlőni pár orosz fejet erre mivan? EA disconnect és couldnt join server....... fél órája............ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHH
Szerk.: ezt elfelejtettem:
Szerk2.: remélem nem hackerek támadták meg a rendszert
annak még jobban örülnék ha adatlopás áldozata lennék
de nem célom a pánikkeltés.
-
-
válasz
Algotis #48928 üzenetére
Legközelebb ha ilyen van, akkor kezd el a letöltést, szüneteltesd, tedd be a BF3 mappádat (ami előzőleg megvolt, mindent bemásolsz), aztán megint elindítod, és tádám. Már látni is fogja. Ha úgy kezded el telepíteni, hogy alapból bemásolsz mindent, akkor rátelepít, és kitörli. Így kell újratenni anélkül, hogy letöltenél több gigát
-
devilinsid3
addikt
válasz
Algotis #48814 üzenetére
hogy vezesd rá?
szerintem szórj morzsákat a winchesteredtől egészen a bf3 dobozáig, ha ez sem segít akkor muszáj leszel letölteni : /batai: hidd el simán szét lehet szedni m320-al a tankot.. én sniperrel xbow-al szétszedem akkor te m320-al nem?
az szép.. épp írtad, hogy nem vagy pro, de tudsz lőni, akkor ezt igazán tudhatnád, hogy a tankot szét lehet szedni vele.. vagy csak only no rules metro?
-
Redneck
nagyúr
válasz
Algotis #48539 üzenetére
Az is csak számítógép. Több ismerősömnek van és előfordulnak hasonlók :S Remélem a következő generáció jobb lesz.
Szerk:
Nekem a saját lépéshangjaim szoktak duplán visszhangzani néha :S Kurva idegesítő, olyan mintha jönnének mögöttem. Ha meg szaladnak hátba késelni annak nincs hangja néha :S -
-
Gippo
senior tag
válasz
Algotis #47091 üzenetére
Nyilván, noob fegyver mindig az, amivel megölnek. Elegem van már a sok gyökérből publicon
Visszatérve a fegyverekre, volt már mikor lmg-vel öltek meg sarqin tv station teraszáról, úgy hogy a map másik felén voltam... 1 lövéssel
Az arcnak volt olyan 7% pontossága. NA azt hívom én noobnak...
-
EczkE
veterán
válasz
Algotis #46932 üzenetére
Mik vannak.
Ha már ikszboksz.
A lényeg 2:40-től, de inkább az egészet nézzétek végig.
-
-
Stunts666
őstag
válasz
Algotis #46272 üzenetére
Szerinted. De milyen jó akár CQ-en is, hogy látod a mapon egy tömegben az embereket és megkerülve leszeded őket. Ez valószinüleg hangtompitó nélkül nem fog menni. Hangtompitóval viszont azt se fogják tudni, hogy mi van.
Egyéb fegyver:
P90, PDWR, M5K is jó az ASVAL mellett. -
Stunts666
őstag
válasz
Algotis #45876 üzenetére
Konfi gondolom Konferencia akar lenni. Egyrészt miért erölteted ezt a manapság divatossá vált b*zis röviditést (ez olyan szubcsi?)??? Másrészt miért használsz úgymond "elavult" rendszert mikor tele vagyunk ingyenes ts szerverrel és kb minden játékos azt használja??? Az idegeimre tud menni mikor felmegyek egy magyar szerverre és az az első kérdés, hogy van skype-od...
Na mindegy, ezt ki kellett adnom magamból.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest