Hirdetés
Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
válasz
DeadMeat #49673 üzenetére
Az 5 évesekre való tekintettel írtam így!
devilinsid3: Köszi, de kihagynám, a trollokat szeretem messziről elkerülni! Másrészt meg sajnos nincs időm egész nap itthon kockulni, mint egyeseknek, azt a kevés időt meg amit játszhatok, azt inkább értelmes emberekkel töltöm!
-
devilinsid3
addikt
válasz
DeadMeat #49629 üzenetére
hát engem egyik játékban sem zavart, hogy most van 400 fps-em vagy "csak" 60.. annyit nem dob rajta, ha meg azt figyeled már magadnak képzeled be, hogy szarul megy a játék és a "játszás" a pinget meg ne keverd ide, mert az egy olyan dolog, hogy tényleg számít, ha tehetném annak akinek 70 fölötti pingje van egy adott szerveren oda biztos nem engedném fel, nekem ne laggoljon össze vissza
-
devilinsid3
addikt
válasz
DeadMeat #49541 üzenetére
semmi csak 1 körben 4x ledob... attól, hogy téged nem basz ki örülj neki, más még attól nem tud játszani és ha értenének hozzá nem kéne 1 hétig keresni a problémát.. nem én csináltam a játékot és a hozzá tartozó szervereket így még jó, hogy nem tudom a probléma okát, de te megint qva okos vagy.. ha te csinálsz valamit vagy van közöd egy adott témához akkor rá is jösz a probléma okára nem? pl. miért miért nem bootol be a gép stb. egyből van rá tipped, hogy mi lehet és megnézed.. ezeknek meg semmi, előre lépés nem sok volt 1 hát alatt
-
devilinsid3
addikt
válasz
DeadMeat #49538 üzenetére
mint máskor?
ja igen.. egy utolsó freetoplay játékban nincsenek ilyen szerver leállások mint itt basszus..
ennyien dolgoznak rajta meg ilyen nagy kaliberű játék és 5 nap után semmi megoldás, meg 3 napba telik mire kiírják a log-ra, hogy tudnak a problémáról.. illene megoldani ennyi idő alatt nem gondolod? -
devilinsid3
addikt
válasz
DeadMeat #49535 üzenetére
miért véded őket? hihetetlen ami ebben a játékban megy.. jön egy bug vagy ilyen gebasz és 1 hétig keresik az okát.. nyilván értenek hozzá teljes mértékben, vagy akkor meg leszarják
egyik nap megy másik nap nem, mert csinálnak valamit akkor nem esik le nekik, hogy mi lehet a probléma? -
SkyS1gn
félisten
-
devilinsid3
addikt
-
batai15
félisten
válasz
DeadMeat #48820 üzenetére
Hát scar-l meg a jó öreg ak. velük sokkal jobban adja.
Most néztem meg : Volt nálam 4 darab m320 lövedék. Rálőttem egy tankra az oldalára, -9 % hp. mind a négyet kilőttem és 64%ra ment le .
Hacsak nem töltik újra ammo ládával, vagy csak nem volt eléggé lesérülve a tank, akkor lehet hogy kilőttek, de csak simán 100% tank hpval, szerintem majdnem lehetetlen kilőni onnan.
Algotis: Ahova csinálja majd az origin games mappát. Oda.
Devil: Igen , te is érted miről beszélek .mármint az m16al kapcsolatban . -
devilinsid3
addikt
válasz
DeadMeat #48820 üzenetére
deadmeat még egy kérdés aztán többet nem firtatom, mert úgy látom nem éri meg
érted, hogy miről beszélek m16 terén vagy csak viszed a magadét?
írod, hogy minden téren van nála jobb, majd felsorolod azokat, DE az m16-ban a jó átlag tulajdonságok egyben vannak meg.. és nem hiszem, hogy valaki úgy játszana le egy kört, hogy közben 5x vált fegyvert (vagy legalábbis nem értem a logikát, ha ez így van) akkor az m16 ellen nem nagyon lehet érvényesülni (jó nyilván lelövöd, de ha a puszta játékot nézzük akkor nem) nagyon sok esetben csak azért ölnek meg, mert m16-al van a gyerek és mással kb. szerintem még megsebezni sem tudna.. -
devilinsid3
addikt
válasz
DeadMeat #48787 üzenetére
minden tekintetben van nála jobb.. ja igen
csak az m16-ban a többi fegyver átlag "jó" tulajdonsága van ami létrehoz egy OP fegyvert..
az ilyen m16 császárokat akik szerint ugye "élvezik" a játékot azzal, meg nem is OP annyira akkor miért nem látni más fegyverrel sosem szinte, ha "van nála jobb" ? ja mert a többit nem tudja kezelni ? értem.. -
-
dilipok
veterán
válasz
DeadMeat #48787 üzenetére
mar nem akartam gepelni, de kb ugyanezet irtam volna. Megy a siras ezerrel
devilinsid3: igen, szerintem is felhaborito, hogy valaki elvezi a jatekot es esetleg szereti azt a fegyvert
Fuuuuuuj, mit kepzel mar. Menjen inkabb eod bottal, mert az a jani, aki azzal ol...
Na jol meg is kaptad DeadMeat. O nem is jar a forumra, csak heto 10-15 hsz-t general
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
-
Sabre
őstag
válasz
DeadMeat #48090 üzenetére
Lmg helyett a tank sotit használtam sokáig, de egy ideje a guided shell volt bent mert egy 3. fővel egész jókat méregettünk meglődöztünk sokszor.
Én füst párti vagyok, csak amikor 2-3 javelines gyalog közé kerülsz akkor mindegy mindegy...48 de inkább 64 fős CQ volt ami miatt átszoktam a cs-ről a bf3-ra a megjelenéskor, legjobb. Persze nagy map kell hozzá, alkalmatlan egy kis map 64re, az esel kelsz megy ott.
De egy 64 fős az alap CQ mapokon az, ami meghozta a kedvem ehhez. ( caspian, kharg, firestorm ).
-
devilinsid3
addikt
válasz
DeadMeat #47611 üzenetére
ahogy látom te inkább a jó féle infantrys lehetsz..
elég idegesítő, hogy nem lehet érvényesülni helivel,jettel mert minden tetű csak, mert balfasz egyből igla/AA kombó.. ez nem játék ember.. legyen rögzített, mint a 2-ben azt elfogadnám, de ezt, hogy minden sarkon áll egy iglas.. nyilván egy helis nagyobb veszély, mint egy tank amiből van 4 akár egy pályán, de ő inkább a heliket vadássza.. ami a legidegesítőbb, hogy lelőni úgy sem tud, mert megjavítom, ha HA!eltalál egyáltalán.. de csak mér és csak lövi továbbtankkal le lehet szedni jetet, helit azért nem fogok iglara váltani, mert megöltek 2x helivel.. fogom és leszedem tankkal vagy rpg-vel ha lentebb merészkedik és az esetek 90%-ban lentebb merészkednek
még az előbb elfelejtettem:
sajnos eugabesz úgy megszívatott minket, hogy 4 perc helizés után "csalók" címén kirakott minketazért ezeket se felejtsd el, te szívatógép
-
-
devilinsid3
addikt
válasz
DeadMeat #47320 üzenetére
örülj, hogy nem dobott ki
akkor sem értem minket miért. Rossz szót nem szóltunk. Be volt spotolva, 1 TV rakétától meghalt.. mi lesz a következő? Ezt is le kell gyengíteni, hogy csak 30-t sebezzen infantryra?
(#47312) Anfänger:
próbáltam kis viccet belevinni, de úgy látom felesleges, mert ezek nem mennem át chat formájában..
(#47313) Zoli54213:
nem, az úgy jön össze, hogy a soti lövedéke a sörét és az nem 1 darab golyó..
-
devilinsid3
addikt
válasz
DeadMeat #47080 üzenetére
ki nyafogott most? alapvető hibák és baromságok vannak a játékban, megint hozod a hülyeséged közben azt nem veszed észre, hogy (és remélem ezt csak direkt írtad így) a szótár aláhúzza a hibásan írt szavakat.. de ez már a te hibályid közé sorolható úgy gondolom, de ha gondolod mehetünk majd gyere sniperrel én meg ugrálok
hányszor fogsz fejessel lelőni mielőtt m16al lekaplak
-
Redneck
nagyúr
válasz
DeadMeat #47069 üzenetére
Nem erről van szó, szerintem jól van megcsinálva de a kiegyensúlyozás kicsit tényleg furcsa némely esetben. Bár talán tényleg nem rossz, elvégre a játék elején a legalapabb puskákkal is lehet hentelni
Csak játék.
Nem szeretnék katona lenni és államérdekeket/profitéhes cégeket szolgálni. Békepárti vagyok, de tény hogy ellenzem a kizsákmányolást és a fő bűnöket. -
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz
DeadMeat #46187 üzenetére
A melegedést csak megemlítettem, azért jobb minőségű hűtők is vannak ezeken a kártyákon. A Vapor-X jelen pillanatban GPU 1100, Memó 1300, 1,2V -on megy.
A feszültségvezérlő miatt írtam a gyenge tervezést, és mint látom, abban igazam volt. Nem 100-as az a kártya, ennyi. -
Redneck
nagyúr
válasz
DeadMeat #45123 üzenetére
Nem azért nem vagyok ennyire segítőkész
Az első 25 órában megtanultam az alapokat, sajnos akkor sokat hibáztam. Általában azért kilövök jó pár embert M416-tal és pisztollyal is 2-3-at. Volt már 5ös killem is pisztollyal, akkor kickeltek
Ma vicces volt. Szerver, no rules. Szétlőttem őket M320-szal párszor, erre kiírta az admin hogy mostantól NO M320. Utána felraktam rá a shotgun szereléket. Azzal is lőttem 1-2 killt mire kírta hogy NO M226 vagy mi a neve a szereléknek.
Na jó mondom SR98 lézerrel és távcső nélkül. Pár kill után NO Sniper PLS
Ekkor lőttem jó pár embert pisztollyal és kick
Pedig nem voltak f*szlámák csak mocskosul adta! Ha lenne egy GTX 660-am megállíthatatlan lennék!
Algotis én benne vagyok, holnap meglesz a Premium bár még az "új" pályákat nem ismerem sajnos
De egyéni skillből megoldom illetve ha megy a TS és mondjátok mi merre hány méter, gyorsan tanulok.
Szerk:
Hülye kérdés tudom de bannoltak már valakit jogtalanul Battlelogról? Csak mert volt egy srác aki felvett anno és ma láttam hogy Banned. Sosem játszottam vele. Lehet azért bannolni mert valaki kurvajól lő? Quake 2 óta multizok és G400-al egyszerűen nagyon adja. Csak a BF miatt vettemSzerk2:
Okés akkor én benne vagyok, de csak olyan fél9-9 fele érek géphez mert reggel 7-től este 7-ig melózok.
TS van? Azt is fel kéne raknom mert CSében ventrilozunk inkább. -
Redneck
nagyúr
válasz
DeadMeat #45118 üzenetére
Egészséges keretek között. Ha kifogy a tár és mellettem a srác akkor defi, hátha gyors és kilövi az ellent. Amikor kilövök pár embert és a pisztolyból is a tárat akkor defizek ha van kit. Persze nyílt térre nem futok be csak úgy újraéleszteni. Sokszor rájuk rusholok mikor kilövik a társaim és épp táraznak. Egy-két kill után gyorsan defi és elő a pisztolyt. Nem szoktak szeretni
Szerk:
Cris99: nem véletlenül adták kb 1 hónappal megjelenés után 5 rugóért -
Laraxior
titán
-
Perillustris
senior tag
válasz
DeadMeat #42902 üzenetére
Utána mentem, épp egy üres szerveren volt, időközben megjött a klántársa is, megbeszéltük, hogy gyakorlás, nem öljük le egymást. Írta, hogy sokan csalónak nézik, pedig annyi a titka "csak", hogy '96 óta minden nap játszik valamelyik éppen aktuális FPS-sel. Szerintem sem csal, bár rohadt gyorsan tud "röptében" éleszteni és utána már lőni is, ezen morfondíroztam kicsit. Szórakoztak a motorral, akkorát röpítettek rajta C4-ekkel és aknákkal, amilyen magasra tán a helikopter se száll.
A pajtása meg igencsak ért ahhoz is amúgy. Úgy repült be a pajtába, ahogy én legfeljebb gyalog megyek be.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Star Wars rajongók
- Politika
- Disney+
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Philips Soundbar HTL3110B/12 hangprojektor, NFC, Bluetooth, Wireless
- Samsung Galaxy Ring eladó
- Packeta az árban! HP 65W 19,5V 3,33A - 7,4 x 5mm center pin Probook 6570b töltő
- Eladó Galaxy Note 10 plus 256 GB Dual Sim
- Huawei B525s-23a Cat6 Sim kártyás 4G / 4G+ LTE WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- Turbózd fel a gèped,most!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest