Hirdetés
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = - #49198 üzenetére
dehogyisnem...
-
pohár
félisten
ezt az IP-t hány szerver használja TS-hez? (magyarok közül persze)
157.181.239.184
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
Carasc0 #48248 üzenetére
óó, nem lesz itt semmi baj, jó kis masina
letöltöd az Origint, regisztrálsz magadnak egy profilt, megkeresed magadnak a kis fogaskerék gombot, oda beírod a két darab kódot, aztán elkezdi telepíteni a lemezről, a DLC-ket pedig letölti
-
pohár
félisten
válasz
Carasc0 #48241 üzenetére
hát ugyanaz a motor hajtja
szép a grafikája ott is, főleg ha felhúzol mindent csutkára, csak legyen alatta vas, ami ki tudja szolgálni a játékot...Windex... nekem is előrendelt verzióm volt (Limited Edition), megvettem a Premium Editiont, ebben két kód van: egy a Limited Edition, egy a Premium, szóval két külön "játékot" kapsz, én beváltottam a Premium kódját, a másikat meg eladtam 3000ft-ért
-
pohár
félisten
most nincs kedvem/türelmem visszaolvasni bő 200 hozzászólást, de: Battlefield 3 Premium Edition PC - 5990Ft
-
pohár
félisten
válasz
devilinsid3 #47143 üzenetére
ránts rá
-
pohár
félisten
válasz
devilinsid3 #46957 üzenetére
láttam pár videót, régebben olvastam is róla, meg anno suliban is volt róla szó egy kicsit, minden főbb játékelemnek (pályák, modellek, hangok, debugging, stb) külön teamje van, külön dolgoznak, de mégis együtt
-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson #46954 üzenetére
cöh, ez alap dolog kéremszépen
mindenre vannak külön kis teamek a fejlesztői gárdáknál, az kéne még, hogy mindenki csinálna mindent, lenne olyan katyvasz...
-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson #46948 üzenetére
de ne áruld el senkinek, pszt -
pohár
félisten
válasz
namenyicsavo #46835 üzenetére
egyelőre
egyenlőre a pizzát és torták szoktuk szeletelni
-
pohár
félisten
válasz
DNS_65 #46823 üzenetére
teljesen reális képet mutat a videó, hisz megmutatja a csóka is a grafikai beállításokat, és ingame ~55-60FPS-sel szaladgál (felvétel nélkül ugye egy körülbelül +15-20FPS), szóval nyugodtam lehet venni a 660Ti-t, csak egy értelmes procit kell alátenni
én kérlek sehogy nem játszom, kész szenvedés volt ezzel a konfiggal, lassan beszerzőkörútra megyek hardverért, kezdésnek egy i7-3770 lesz i5 áron
-
pohár
félisten
válasz
devilinsid3 #46305 üzenetére
még két sor smiley kifért volna...
-
pohár
félisten
válasz
blaca83 #45940 üzenetére
az a lényeg, hogy ebben a hónapban minden este RivalxFactor ott lesz valamelyik U-Rock Gamers szerveren, és aki megkéseli bárhogy (animált, vagy csak vagdossa), csinálsz egy print sreent róla, ezt valahova feltöltöd, csinálsz egy twitter accot, ha még nincsen, és oda kiírod az általa előre megírt szöveget, és kész
ő pedig, ha valaki lekéselte, akkor nyom egy "!report" parancsot, így később ki tudják listázni, hogy ki késelte le
-
pohár
félisten
válasz
blaca83 #45929 üzenetére
ezek mindig is ilyenek voltak
késelj BF4-ért, SteelSeries egérpadért, VIP slotért a U-Rock szerveren
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
kriszpontaz #44983 üzenetére
ez az Origines ár, most is 60€ körül van a Premium Edition, szóval erre ne alapozzatok, ez is olyan 10k körül meg fog állni szerintem (a PE verzió)
-
pohár
félisten
válasz
kriszpontaz #44871 üzenetére
őt Anderzzel láttam eddig 2 videóban, nem volt annyira nagy szám
Jacknek volt egy videója, ahol majdnemhogy visítottam a nevetéstől
-
pohár
félisten
LevelCap + Matimio = Dirtbike + C4 LevelCaptől és Matimiotól
-
-
pohár
félisten
válasz
Dexter-2000 #44776 üzenetére
SSD van?
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
ez nagyon oda fog baszni, előre látom már
-
pohár
félisten
ha belépsz, itt kérhető az "I WAS THERE" dogtag, plusz ez a hivatalos BF4 oldal is
(a kép egy linkre mutat)
-
pohár
félisten
jól rémlik, hogy van itt egy UndeadBoy_HUN?
-
pohár
félisten
válasz
kriszpontaz #43936 üzenetére
de legalább biztonságban csapja meg őket az amper
-
pohár
félisten
válasz
fenergie84 #43914 üzenetére
RPG-vel?
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
van itt valakinek i5-3470 & GTX660Ti kombinációja? ha lenne oly kedves, csináljon már nekem játék közben egy FRAPS mérést (min-max-avg FPS, természetesen 64 fő, mindegyik DLC-ből 1-1 mapot minimum), előre is köszönöm!
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = - #42424 üzenetére
videót konvertálsz BF3 közben, vagy mi?
-
pohár
félisten
Operation 925-ön A zászlónál ami van kávézó, tudtátok, hogy az van a DICE épületének az 5. emeletén is?
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = - #42275 üzenetére
meglepi
(szerintem nem, ez nem patch)
Aktív témák
Hirdetés
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Philips Soundbar HTL3110B/12 hangprojektor, NFC, Bluetooth, Wireless
- Samsung Galaxy Ring eladó
- Packeta az árban! HP 65W 19,5V 3,33A - 7,4 x 5mm center pin Probook 6570b töltő
- Eladó Galaxy Note 10 plus 256 GB Dual Sim
- Huawei B525s-23a Cat6 Sim kártyás 4G / 4G+ LTE WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest