Hirdetés
Aktív témák
-
Csaber
senior tag
válasz
Laraxior #49192 üzenetére
Látványos videó , de ahányszor találkoztam vele csak tv raksit küldik a bázisuk mögül , ott ahol a bázistámadás tilos , aztán volt amikor szidtak mert direkt elütöttem őket repcsivel , na nem azért mert elütöttem őket hanem mert bázistámadás... de a nagy többségében caspienen az antennánál vannak Khark-on us oldal hegyoldal us oldala és onnan eregetik a ru bázisra a rakétákat...
-
gali777
őstag
válasz
Laraxior #49068 üzenetére
"Én pl csak nagy kaliberrel megyek minden kasztnál, lassabban tüzel, de elég két golyó belőle
"
Ebből az jön le, hogy te 2 golyóval ölsz mindenkit. Ez nagyon nem úgy jött le, hogy te általánosságban beszélsz erről. Erre meg mindenki elkezdett helyeselni, hogy az úgy van, annyitól halnak. Akkor meg pláne... Akkor kérdem én ki nem ért meg kit? Ti meg már azért se akarjátok megérteni amit mi mondunk. Na jó részemről én lezártam.
-
gali777
őstag
válasz
Laraxior #49063 üzenetére
Szerintem érti, csak nem gondolta, hogy itt mindenki ekkora király, hogy 2 golyóból osztja a halált. Ja, hogy mégse? Akkor meg nem kéne ezzel a 2 golyó halál szöveggel jönni, ha az esetek 90%-ban úgyis több kell bele. Matematikailag értem én, hogy megvan az esély, na de valójában ténylegesen hányszor öltök 2 golyóból vele?
Nem azt az extrém esetet kell nézni, hogy most 1x-2x lemákoltad 2 golyóból. A döntő többségben szerintem mindenki belelő legalább 2-3 golyót, aztán, hogy 3.-ra 4.-re beadja a fejest az már más. Ott már jóval túl vagy a 100 dmg-en és mégse 2 golyóból halt.
-
kisza25
félisten
válasz
Laraxior #49019 üzenetére
ja az a gáz annál a konzervdoboznál, hogy nincs felső géppuskaállása, amúgy én azért szeretem, mert gyors, hamar lehet vele foglalni, viszont instabil, ha oldalra lősz vele elbillen és, ha oldalról belemennek akkor nem tudsz mit kezdeni az ellennel
dehát pont neked akarom bemutatni
-
-
Csaber
senior tag
válasz
Laraxior #48711 üzenetére
Sima irányítatlan volt (az elején biztos aztán mivel a gyalogosokkal a pálya szélén nem nagyon tudtak csinálni semmit így mindenki gyalog rohangált) 14-ből 8-10 mindig talált meg hát ezért is jó 2 km-ről lespotol és lát.....az meg bónusz volt amikor végén , hogy amikor az antennál voltak és alacsonyan lassan repültek , a tank lövedéke simán elfüstölt az oldalukon ,hogy ilyenkor törne le DICE összes programozójának a keze aki ezen dolgozott...
-
Gabás
addikt
válasz
Laraxior #48694 üzenetére
de, le van írva
-
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
Laraxior #48323 üzenetére
nincs semmi féle dupla ECM meg Flare... csak ha a helis jól mozog, úgy tűnhet hogy sokkal előbb visszatöltődik neki
mi csak az Extinguisher-t szoktuk használni, ha disabledesek vagyunk a levegőben és már nincs veszély, akkor a gunnerel helyet cserélünk és eloltja a tüzet, vagy mielőtt leraknánk javítani, de csak pár százalék maradt és nem tudnánk épségben lerakni, gyorsan kiugrok, gunner átül és feljavítja
(#48327) Laraxior
nem kell ahhoz letenni a helit, elég ha egyhelyben lebegteka gunner megnyomja az "E"-t, majd gyorsan megint, ezalatt a pilota nyomkodja az "F1"-t, és már helyet is cseréltek a levegőben
-
stoon
addikt
válasz
Laraxior #48217 üzenetére
ahogy mondja főnök!
100,500nál ad. mondjuk a mortár 750 nél adja a másodikat gránátnál meg nincs !
(#48212) Sami22: köszi a választ, én minimum 240-256 ra gondoltam mert ha jön a bf4 legyen hova tenni még azt is. a maradék 25 öd kevésnek bizonyulna, ezért szerintem nagyobbat veszek majd!
-
Mappa
addikt
válasz
Laraxior #48127 üzenetére
engem normálom a spotolás ami zavar.... konkrétan ha be spotolnak az egyenlő a WH-val. tudod hol megy jön ki az ellenség. na HC ilyen nincs max a térképen látszódol de alig van szerver ahol a térkép is engedélyezett.
normálón pl. nagyba elmenekülsz, elbújsz kicsit regenerálódsz... áá áá
simán látnak hova bújtál el. na ez a mocsok szar
-
-
Winne
nagyúr
válasz
Laraxior #47887 üzenetére
Én nagyon keveset sniperezek és csak két sniperen van az az auto felhúzó izé, azért azokkal megyek, jng-vel főleg, az tegnap többször nem adta elsőre, amikor messze volt és hitelt.
Az M98-at is lehet meglesem, az a legerősebb, ha jól emlékszem, csak mintha lassabban töltene... (?)
-
Winne
nagyúr
válasz
Laraxior #47807 üzenetére
Ha nincs tele hp-val, akkor megkapja, ha tele van, akkor általában nem 1-re, tv-t sem. Humvee-t ablakra, az jó eséllyel hal, a másik az csak disabled..
@(#47810) Laraxior: heliben érdemes, többször lepattan róla a tv, egyikünk mindig berakja.
@(#47800) sixpak: tegnap toltunk pár kör hc-t és én továbbra is azt látom belőle, hogy az egy kemperparadicsom. Mozogni kb nem lehet, mert valahonnan egy bujkáló belédfingik egyet és már fekszel is, és messziről a csipa sem öl egy lövésre, ettől függetlenül néha felmegyünk rá sniperrel bohóckodni, ott még a hozzám hasonló sniperhez nem értők is tudnak vele érvényesülni és gyakorolni.
-
batai15
félisten
válasz
Laraxior #47598 üzenetére
jah , csak tudod tdm miatt szoktam rá. Elég idegesítő hogy a sok nyomorék fenn kempel csipával a darun is lő kifele. Ezzel legalább el lehetett takarítani őket onnan.
lehet abba hagyom énis a picsbe a játékot.
Most teszteltem csókát 3x csapta meg a szele és tovább szaladt 50% hpval.
értem én hogy ballanc kell stb, de kérem én mikor átmegy rajta(láttam) és 3 nem elég neki akkor mit mondjak? gyakorlatilag csak full találat esetén öl(ha olyan a kedve) azé ilyen a világba nincs. -
kriszpontaz
veterán
válasz
Laraxior #47512 üzenetére
A reactive armort hogy hegeszted vissza? Az lejön és coki, nekem még egyszer sem adta vissza, állhattam mellette pisztollyal egy órát is. Mit csináltam rosszul?
Csak azért kérdezem, mert ha kiszállsz, a tankról eltűnik a reactive armor. Csak akkor adja be ha beszállsz, vagy rosszul látom?
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest