Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
Stunts666 #40879 üzenetére
Nem az a baj, hogy nem lehet hallani a lépteket, hanem nagyon nehéz beazonosítani, hogy honnan jön, egy cs-ben meg az első ellépésre, ami gyk egy hang tudtad, hogy hol van a pali.
@(#40884) blaca83: az árakat megnéztem, tényleg drágább, én mondjuk gyk egy-az egyben váltottam rá anno, de ez egy másik történet.
Nekem sem a plusz hangokkal van bajom, mint írottam vala, de mégis más a hangminőség, de ezt egy sima mp3-nál is meghallod, ami aztán minden, csak nem tesztelésre való.
Remélem lesz módodban kipróbálni egy jó fülest egy jó hangkártyával, én is onnan indultam, ahol te vagy és én is elégedett voltam akkor vele.
@(#40887) kisza25: én nem foglalkozom azzal, hogy az asszony alszik-e, majd megszokja.
(amúgy tényleg megszokja
) Most nézem, az egy zárt füles, nem lehet hangos kifelé, sztem a gép is hangosabb. Az enyémnek van hangja rendesen, olyan huzatot csináltam bele, hogy légkondinak is jó nyáron a lábamnak.
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- OLED TV topic
- Senior készülékek - nagy(itelefon)teszt
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Latitude 5510 15.6" FHD IPS i7-10810U Radeon RX 640 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest