Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
Mocskosul szálaz, folyik.
Valószínűleg az adalékanyag miatt.
Mindenképpen utómunkát igényel. Én csak olyan dolgokat nyomtatok belőle amit aztán viszonylag könnyen meg tudok pucolni / csiszolni, mert igényli.
Szinte biztos vagyok benne, hogy lehetne a beállításokon finomítani, és akkor jobb lenne vele a nyomtatás, de sajnos nekem nincs arra időm hogy egy filament beállítással órákat szöszöljek.
Viszont utómunkával szép végeredményt lehet elérni, és tapintásra is van egy kis faérzet.Ez pl. abból készült.
-
Imy
veterán
válasz Tomika75 #5098 üzenetére
Működik a papír tekercs az AMS-ben, de nem ajánlott, mert elkoszolja. Igen nyomtass hozzá keretet. Mondjuk én papírtekercseset eddig nem vettem.
Én amit ajánlok fából, az az AzureFilm fa filamentjei a filamentpro-nál lehet kapni. Sajnos árban nem jobbak.
-
Tomika75
tag
Ez a szín van Polymakerben igaz nem fa töltetű,de szinte ugyan ez. Mogyorónak hívják és olcsóbb is mint a Sunlu. Még 3D expo-n vettem vagy Farkaséktól vagy a Fila-ment-től. Esetleg kérdezd meg valamelyiket hátha van/lesz náluk.
Itt is van: [link]
Amúgy ha jól emlékszem a papír tekercsekhez nyomtatni kell szegélyt, hogy működjenek az AMS-ben?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Tomika75 #5095 üzenetére
saját példa: P1-et vettem 1. mert csorokoporsó voltam
vagyok, 2. az előd ender 3-nál is telóról, octopi-n nyomkodtam mindent, kalibráció, behúzáshoz bőven elég (volt) a gyári "kezelőfelület". 3. a kamera arra pont elég hogy ránézzek rendben van/nincs -> stop. (és nem is tervezem streamelni a nyomtatást) 4. és többi: a lidar, flow, stb. kalibráció megy manuálisan, sajnos nem vagyok olyan drága órabérben, hogy megérjeui: aliról a PEO szivárványos lapok frankók, főleg a lapos dolgoknál.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Tomika75
tag
Jó ez az összefoglaló táblázat,de itt csak azt látjuk mi van az egyikben és mi a másikban.
Ez alapján azt mondja az ember, hogy nem igazán érdemes X1-et venni. A tudás beli különbségeket viszont nem tudja max. akkor amikor már vett egyet és kiderül mit tud és mit nem? A kamera felbontással pl.sajna nem vagyok tisztában így nem tudom a különbséget sem. Azt sem tudom, hogy a problémásabb filamentek nyomtatása csak a fúvóka miatt nehézkesebb vagy van más is amit nem lehet orvosolni és csak az X1 tudja.
Mikor kérdeztem, hogy ugyan úgy tudok-e nyomtatni mindkettővel mondjuk PC-ről és közben meg tudom nézni kamerán minden rendben-e azt a választ kaptam, hogy igen. Aztán közben pedig kiderülnek az apró különbségek, hogy mégsem minden működik ugyan úgy.
Esetleg a topic összefoglalóban le lehetne írni a tényleges érdemi különbségeket a táblázat mellé.
Más: Melyik lapot érdemes megvenni még hozzá?
Én a Prusához megvettem a texturáltat és utána a szatént mert azt mindenki istenítette. Hát nekem nem igazán jött be a szatén, sokszor kellett ragasztózni mert nem volt túl jó a tapadása. -
Dalee
aktív tag
Próbáltátok már az Sunlu fa filamentet?
Mi a tapasztalat, illetve a nyomtatási paraméterek? -
brumi1024
veterán
Ezek szándékos butításnak tűnnek számomra. Az a sejtésem, hogy az X1 vonalat nem akarják megszüntetni, tehát illik mindig egy lépéssel a P1 előtt járni.
Nem feltétlen szándékos butítás, jelentősen erősebb az X1-ben a SoC ami a kijelzőt és minden kommunikációt vezérel. Ez volt az ok pl arra is, hogy később jött a skip object feature a P1-re.
[ Szerkesztve ]
-
dippe
tag
Jaja, jó lesz
Én pl. az objektum kizárásnak is örülök, még ha cloud only is. Néha nagyon hasznos lett volna eddig is. Bár többnyire LAN-on használom a gépet...
Amit nagyon hiányolok, hogy MQTT- n NORMÁLISAN elérhető legyen a P1P. Iszonyat buta, szinte semmire nem jó. Pedig onnantól LAN only sok mindent meg lehetne oldani bambu studio/app nélkül. Akár pl. automatizálást mint timelaps áttöltést a nyomtatás végeztével, stb.
Továbbá szeretném látni a bed mesh-t. Az az érzésem, hogy nekem sem teljesen egyenes a bed, és használat közben történt vetemedés.
A gyári szintezés sem volt jó. Szoftveresen korrigálta, de az mégsem ugyanaz.
Ezek szándékos butításnak tűnnek számomra. Az a sejtésem, hogy az X1 vonalat nem akarják megszüntetni, tehát illik mindig egy lépéssel a P1 előtt járni. Egyéb esetben sok csalódott user lesz...
Persze azon is dolgoznak, hogy az MQTT ne legyen szabványos, néha direkt keresztbetesznek az open source fejlesztőknek. Viszont X1hez legalább van régebbi, jól támogatott firmware, és szerencsére a downgrade-et nem tiltják. -
fabula
őstag
Pl. a timelapse felvételek PC-re másolásához nem kell kivenni az SD kártyát a nyomtatóból és átrakni egy kártyaolvasóba. Ez a P1P-re és a P1S-re vonatkozik még egy darabig, amíg ki nem adják az újabb 1.5-ös firmwaret hozzájuk, ugyan is a Bambu Studio 1.8 beta már tudja ezeknél a nyomtatóknál is a közvetlen másolást a kártyáról (csak még kellene hozzá az új firmware), ami csak az X1C-nél volt meg eddig. Ha nem sürgős, vagy nem használntad eddig sem, akkor kivárhatod és már nem kell az FTP-s megoldás, lesz gyári.
[ Szerkesztve ]
-
dippe
tag
válasz Tomika75 #5080 üzenetére
több is van még...
Obj. kizárás a gép touchos képernyőjéről, hardened extruder cuccok, MQTT vezérlés ami pl. jó bed mesh grafikus megjelenítésre, home assistantból vezérlésre, gyakoribb frissítések (legalábbis amikor én vettem, a P1 el volt hanyagolva kicsit), lidar, és még biztosan van más is... -
poli27
Topikgazda
Találtam egy érdekes szellőzési moddot :
-
Imy
veterán
válasz Tomika75 #5080 üzenetére
Hát nem, de tényleg össze kellene szedni az összefoglalóba a különbségeket.
De amit nem írtál az a fém burkolatú ház a P1 ellenében ami műanyag. Az alaplap is erősebb a kijelző és a kamera miatt, de lehet más miatt is. Illetve a LIDAR az X1C javára ami az egyik nagy előnye. -
poli27
Topikgazda
Ma van 25. Es nem elérhető...
-
poli27
Topikgazda
Találtam egy jó videót, amivel FTP kapcsolaton keresztül elérhetjük a P1 es nyomtató sd kártyáját, kvázi nem kell kivenni és átrakni a gépbe Működik kipróbáltam !
(34) Hozzáférés a Bambu Lab nyomtató SD-kártyájához hálózaton keresztül. - YouTube[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
A Makerword on kiszedték a 200 letöltés 1 hónapon belül, és a 600 pont jutalmat... fuck
-
poli27
Topikgazda
Meg is jött Jaketől a jóáru cuccos Egy kis boron nitride paszta a jobb hővezetésért, meg egy 70 fokos szárító, a sovol az 50 fokkal nem elég gyors szerintem Ha valakinek kell a sovol eladó lesz majd az aprón
-
poli27
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #5023 üzenetére
A pastamatic jobb sztem
-
axlfsi
veterán
-
csokisbugyi
tag
válasz Paserák Gőcs #5052 üzenetére
eleg hosszu volt... vasarnap rendeltem, irtak hogy 2 csomagba fogjak szallitani valami okbol kifolyolag. mondom ok. de az elso csomag ami szerdan jott az a 2 ajandek Filament volt. a nyomtato az amssel csutortokon jott. szoval 4 nap.
MSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
fabula
őstag
válasz Mr.Csizmás #5054 üzenetére
Elvitték .
-
Mr.Csizmás
titán
elegoo szürke? 4300,
vigyétek már el"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Lookup
tag
válasz Paserák Gőcs #5052 üzenetére
Pénteken rendeltem és tegnap jött meg.
-
Paserák Gőcs
csendes tag
válasz csokisbugyi #5047 üzenetére
Csak óvatosan kérdem meg, hogy mennyi manapság a szállítási idő?
Én múlt szombat reggel rendeltem meg a P1S+AMS kombót, de a kezdeti levleken túl még semmilyen értesítést nem kaptam. -
Lookup
tag
válasz brumi1024 #5048 üzenetére
Na, ezt örömmel hallom, most megspóroltál nekem egy kis filamentet. Tegnap nem is néztem, hogy csavarozva van-e a P1S-ben vagy ragasztva
Amúgy tényleg bolondbiztos a nyomtató összerakása, el sem hittem, hogy ilyet is lehet. Mondjuk nem 15 perc volt hanem vagy 45, de csak azért mert minden egyes csavart megcsodáltam rajta -
brumi1024
veterán
válasz csokisbugyi #5047 üzenetére
Nem kell már, az csak az első szériáknál kellett, ahol ragasztva volt és nem csavarozva.
[ Szerkesztve ]
-
csokisbugyi
tag
sziasztok, megjott a nyomtato es ams! nagyon baba! most tesztelgetem, de lenne egy kerdesem mert egy youtube videoba lattam, azt ajanlja a foszer, hogy elsore rogton valami oldalso ventilatornak nyomtassunk ki savert... en ki is nyomtattam, de annyi hogy az nem is megy ala mert nekem mar a acsavaros ventilator van. egyaltalan minek van benne az a nagy ventillator? es minek kellett neki ez a support vagy saver? https://www.printables.com/de/model/256442-bambu-lab-aux-fan-saver
-
fabula
őstag
válasz tothferenc #5024 üzenetére
Ali-s PEI – PEO – PET tányérok beállítása a BL vagy Orca szeletelőben:
-
dippe
tag
Nem tudom mennyire pontosak a méreteid, esetleg a lába lehet a gyenge pontja, azt eléggé elbénázták.
Nem lehet egyszerűen leszerelni, mert emlékeim szerint abba van a venti belecsavarozva a másik oldalról. Szóval javasolt, hogy pontosan leérjen a lába.
Majd a csavar hosszára ügyelj, viszonylag közel van az infra panel a végéhez. -
poli27
Topikgazda
Csináltam egy Sunlul S2 filadryer fali tartót, de a szárítóm még nem jött meg, nem akarja valaki kipróbálni, akinek van ?
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Alig várod, hogy valakinek a makerworld-ös modelljeidet linkelhesd ugye?
Basszus, hogy milyen pici az alaplap. Gondolom ez még a DJI-os idők hozadéka.
Igaz nem Eryone hanem Overture de nekem 0,4-es fúvókával nem dugult a glow in the dark pla sem. Ha nem sokmindent akarsz nyomtatni szerintem mehet a sima rozsdamentes fúvókával is. Én alis 0,4-es hardened cht fúvókával nyomtattam hiba nélkül olyan anyagot.
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
AMS be nem szabad papírtekercset tenni... szétdarálja... adapterrel..
Cardboard Spool Adapter 197mm Remixed by Poli27 - MakerWorld
Ezt én csináltam, a vastagot jobbra a vékonyabbat balra tedd szemből... a nyomtatási profilokba jelezve van az 5,6mm a vékonyabb Szerintem mehet a glow bele, de 0,6mm edzett fúvókával használd és edzett acél extruderrel, alatta nekem bedugult mindig[ Szerkesztve ]
-
veterán
evyone papír tekercsekhez melyik adapter ami jó, hogy amsből lehessen használni? Eleinte tök jól ment a papír hengerrel a nyomtatás amsben de most nem megy, mert "ledarálja" a filamentet és nem tudja behúzni ...
illetve az evyone glow pla-t lehet amsbe rakni ? mert ha jól tudom a bambu glow plat lehet... -
2thletme2day
őstag
Ha nem késő estig dolgozol akkor biztos meglesz. A doboz kibontása után tényleg kb 15-20 perc és mehet is a nyomtatás teljes csövön.
Nekem meg megérkezett az új alaplap. Lehet nekiállok kicserélni. Így már tuti nem lesz problémám. Csak ugye a kérdés még mindig az, hogy mi okozhatta az eredeti hibát?!
-
Lookup
tag
Na ma meg is jött a P1S, munka után össze is rakom gyorsan és remélem még ma meglesz az első nyomtatás
-
Rilken
csendes újonc
A vision alkatrészeit nyomtattam eryon fekete PETG-ből. Csináltam kalibraciót és nem volt vele semmi gondom, legfeljebb egy kicsit szálazott.
Nyomtattam kávé kapszula tartókat is, azzal sem volt gondom. PEI lap, generic petg profil kalibralva.
Eddig csak eryon és bambu filamenteket használtam, majd próbálok mást is. A sunlut sokan dicsérték...
-
Imy
veterán
válasz Silent77 #5025 üzenetére
Kb. 38 700 Ft a PLA ahogy nézem. Az is nagyon jó ár.
Gondolkodok, hogy szürkéből kellene 5 kg. Van akinek kellene 5 kg szürke (esetleg fehér) PLA? 10kg nagyon sok.
Mondjuk most 20 kg PETG-t rendeltem, hogy az is mire fogy el.A PLA-tól félek, mert már több megkezdett tekercs nekiállt törni mint a ropi, igaz 2017-2018-as rendelések voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
Az eryone sokat romlott. Kb 3 éve még jó minöségü volt. Úgy volt hogy ez lesz az Amazon saját márkája. El is kezdték árulni, de aztán szerintem nem tudták tartani a minőséget. A sunlunál jobb az esun ehhez van is profil a BS-ben ami jól müködik. Amit sajnálok ,hogy nem tudom kipróbálni a Prusa filamentet mert itt 60£ és ennyit nem adok érte.
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
válasz csokisbugyi #5027 üzenetére
Szerintem nagyon jó minőségűek a filáik, nem feltétlen az RFID miatt éri meg. A mostani akció nélkül is ki lehet fogni jó áron tőlük, ahogy én tapasztaltam konzisztens minőségűek a termékek, és a gyári profilokkal tényleg "csak megy" minden. A karbonos motyóik vannak kicsit túltolva szerintem, azokkal nekem már volt csalódásom, de kis utánajárás és megy minden azokkal is.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
csokisbugyi
tag
mint leendo x1c + AMS tulaj nem kotekedni csak informalodni szeretnek. Neztem a Bambu filamentek arat, szerintem kicsit borsos mas jo nevu gyartokehoz kepest. Tenyleg annyival tobbet erne minosegilet es az hogy az AMS az RFID chippel felismeri ? Ahogy neten neztem belehet manualisan is allitani melyik hopperben milyen filament van. Ezt a kis plusz munkat lehet megeri a fele filament ar, ha mondjuk 38 € vs 19 € nezzuk, vagy tevedek? ajandekba a rendeleshez kaptam 2 filamentet, egy sima PLA es egy PLA CF et. Majd ha lesz ra projektem akkor kitesztelem, de addig megyek a sunlu es Verbatim ABS eimmel
[ Szerkesztve ]
-
veterán
10 kg Sunlu PLA, PETG megint jó áron.
$82.85-től
JAYO is jó áron van: [link]Kuponok:
$6/45: kinabolR8
$10/80: kinabolr10
$20/150: kinabolr20
$50/300: kinabolr50
$80/450: kinabolr80
$6/45: BF8
$10/80: BF10
$20/150: BF20
$50/300: BF50
$80/450: BF80Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
tothferenc
senior tag
Rendelnek alirol az ajanlottak kozul tartalek lapot a bambuhoz. Van valami tablazat, hogy mire mit lehet /erdemes nyomni, hogy ne legyen szivas mint a sima uveg+petg kombo? Eddig nagyreszt csak ultrabasere nyomtam petg-t meg a super3d pei lapjara pla/petg-t.
A lapok kozott van PEO, PET, PEY, PEI, PED.i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
poli27
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #5021 üzenetére
A pastamaticot?
-
poli27
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #5019 üzenetére
Miért nem nyomtatsz ki egy áttekerőt? Ha isaszegre elhozod igen
-
Mr.Csizmás
titán
pesten valaki tud nekem segíteni áttekeréssel?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
poli27
Topikgazda
Ha van AMS ed akkor a Bambu fila azért jobb mert nem kell áttekerni/adapter hozzá, és felismeri automatikusan mit tettél bele Plusz nálam nagyon szépen nyomtat a Bambus filamentekkel... A sunlu/Eryon stb is jó, de a Bambuval valahogy mégis szebb az eredmény, pláne igaz ez a CF anyagokra
[ Szerkesztve ]
-
dippe
tag
válasz Tomika75 #5012 üzenetére
Ami számomra meglepő ebben a gépben, hogy "mindenevő". Egyszerűen bármilyen filamentet rakok be, kis finomhangolással szinte tökéletes minőségben nyomtat. Filanora, Creality, Filaticum, Fiberlogy, Eryone - PLA, ASA, CPE, TPU
Nem kell bele drága filament. Az olcsóak is mennek 150-200mm/s-el, a fölé nem megyek, mert - szerintem - nem szép, és a réteg tapadás is ingadozó. Pár perccel több a nyomtatás mindössze, de sokkal konzisztensebb
.
Bevallom, a Bambu filamentet ki sem bontottam... De csodára ott sem számítok, meglepődnék ha a 15mm/s és 300mm/s -hez ugyanaz a hőmérséklet ugyanúgy viselkedne zsugorodás, tapadás és szálazás szempontjából. Márpedig amiket nyomtatok, többnyire rendelkeznek overhang-el / bridge-el és kis részletekkel is.
Ha valakinek más tapasztalata van, pls ossza meg, mert épp filament rendelés előtt állok. Még nem döntöttem el hogy Eryone, vagy Bambu filát rendeljek. -
-
Tomika75
tag
Nem csak Bambu filamentet akarok használni de a problémásabbak Bambuk lennének mivel máshol sem sokkal olcsóbbak és úgy vagyok ezzel ha már drága a cucc akkor nem fér bele a hibázási lehetőség és inkább a gyári kipróbáltból nyomtatok mint nekiálljak kisérletezgetni. Ezért vettem anno a Prusához a gyári PC-t, szénszálasat és ASA-t (az ASA akkor még nem volt olyan olcsó mint most és nem sokan használták.)
Az objektum kizárás nem tudom mit takar?Más: Amúgy miért ajánlja fel annyival olcsóbban a filamenteket a nyomtatóhoz? A tagságot néztem, hogy olcsóbban lehet vásárolni,de az drágább mint amennyiért felajánlja a nyomtató mellé.
-
dippe
tag
válasz Tomika75 #5004 üzenetére
Szerintem ha csak Bambu filamentet akarsz használni / egyszerű anyagokat, a 100 fok elég lehet. Én pl. CPE-vel eléggé megszívtam, és nem egy olcsó anyag. Kellett volna a +10 fok. Épp hogy tudtam nyomtatni 40mm/s-el. Persze lehet ragacsokat is használni, azzal nem próbáltam (még).
De nincs hardened nozzle, meg hardened extruder kerekek.(cserélhető utólag)
A kijelző vállalható a P1-en, fapados, az alap dolgokat, ha kicsit nehézesen is, de meg lehet oldani. Viszont pl. nincs objektum kizárás a nyomtatásból, ha ez számít. Ez a funkció csak Cloudon keresztül működik mobilról új firmware-el.A P1S-re is rá tudom küldeni a nyomtatást távolról?
igen, akár Bambu Studioból is LAN-on
A P1 kamera eléggé gagyi...P1S-ben is van annyi memória, hogy rá tudjam tölteni az STL vagy 3mf fájlt?
Sima SD kártyás, gyárilag adnak hozzá. Arra rögzíti a timelapse videókat is. -
poli27
Topikgazda
válasz csokisbugyi #5009 üzenetére
Gratula jó választás
-
csokisbugyi
tag
Haliho!
Prohardveren mar vagy 16 eve vagyok tag, de nyomtatos topikokban meg nem voltam aktiv.Megrendeltem a feketepenteki Bambu x1cc-t elvileg penteken meg is kapom! 6 eve kezdtem Anycubiccal aztan jelenleg egy Ankermake M5 om volt, de eladtam hogy Bambum lehessen ahogy nezem eleg lelkes es aktiv kis Magyar tabora van ezeknek a szerkezeteknek! Szep napot nektek!MSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
Tomika75
tag
Igen, a kijelző nekem sem számít, ha távolról ugyan úgy tudom használni a P1S-t mint az X1-et. A kamera annyiban fontos, hogy lássam minden rendben van-e? Ahogy elnéztem a Bambu termékpalettáját, nincs olyan anyag amit csak 110 fokon lehet nyomtatni.
Más: ha cégnévre van véve a nyomtató akkor miben változik a garancia és annak érvényesítése? Erről esetleg van valakinek tapasztalata? Mennyivel válik problémásabbá egy esetleges reklamáció?
-
Tomika75
tag
Meg a 110 fokos ágy, jobb kamera felbontás,lidar szenzor, kijelző..stb.
Amúgy mennyire számít a 100 és 110 fok közötti különbség? Azt tudom, hogy most nyomtattam az MK3-al Prusament PC-t és ahhoz 110 fokos ágy kellett. Akik nyomtatnak ilyesmi anyagokat azokat kérdezném, hogy számít az a 10 fok különbség?
A P1S-re is rá tudom küldeni a nyomtatást távolról? Azért kérdezem, mert az előtérben lenne a nyomtató és nem szeretnék állandóan kimászkálni elindítgatni. Gondoltam a laptopról ráküldöm a nyomtatást és majd a kamerán megnézem minden rendben elindult-e és menet közben néha ránézni. Szóval ezt ugyan úgy meg lehet tenni mint az X1-el? A P1S-ben is van annyi memória, hogy rá tudjam tölteni az STL vagy 3mf fájlt?[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
Az új BLLEDController útmutató - (dutchdevelop.com)
Találtam egy ledvezérlőt elég jópofa szerintem
-
poli27
Topikgazda
Ha valakit érdekel csináltam egy ilyen takarót, azaz átalakítottam egyet, hogy ne kelljen hozzá support, ezáltal szép legyen a felülete mindenhol. Nagyobb mágnestartókat csináltam rá, mert nem fogta rendesen. 3 fajta mágneshez jó 6-8-10x3mm.
Bambu X1/P1 Lead Screw Shield No Support needed Remixed by Poli27 - MakerWorldHa valakinek kell hozzá alul a géptakarító is megvan, csak nem megosztható licensze van, de priviben elküldöm a filet ha kell valakinek
Ezzel tök egyszerű kiseperni a hulladékot ami lepotyog a gépből[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest