- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
válasz
smithsys #10354 üzenetére
Mint irtam,minden nyomat előtt alaposan le van takaritva. Igy ez a hiba ki van zárva. Amugy olvasgattam,bambus fórumokon,nagyon sok embernek volt, van ilyen problémája. Erre a bambu support van hogy komplett fűtőegységet,de volt akinek komplett extrudert küldött. Volt akinek FW frissités volt a hiba oka. Szóval elég összetett, és konkrét ötlet nem nagyon van rá senkinek. Z offset állitást még irták,de ezt sokan nem javasolják.
-
TeebyKay
őstag
válasz
smithsys #6824 üzenetére
Köszönöm, én is erre a következtetésre jutottam miután kiírta a bambu app hogy Windows segédprogram használatával végzi a javítást. Pont volt egy modellem, ami az istennek se akart letapadni, first layernek csak néhány pöttyöt rakott a nyomtató, de javítás után ez megszűnt. Kár, hogy az ilyen jellegű hibákat nem jelzi automatikusan a slicer úgy mint a 3d builder, de ezentúl először ott is ránézek a modellre.
más: Nagyon szálasodik az új sunlu filamentem, telepókhálóza a modelleket, mi ennek általában az oka és az elhárítás módja?
-
fabula
őstag
válasz
smithsys #5275 üzenetére
A sebességbeállításd egy dolog, de mekkora értéke van a filament profilban a max. volumetric speed-nek? Ha az kisebb érték, akkor az korlátozza a nyomtatás sebességét, hiába állítasz te be bármit rétegsebességnek. Pl. a Generic PLA profilban ez az érték gyárilag 12, a Bambu PLA profilban meg 22.
Ezt olvasd el hozzá: [link] , meg ezt nézd meg: [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest