- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- ASUS ROG Ally
- Akciókamerák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben9569
csendes tag
Sziasztok! Nekem nem különösebben a gép indításával van a gond, hanem a videokártyával. (Nem találtam ilyen topicokot bocsi, szóval ide irom)
Egy HD 5770-esem van SOC 1 GB-os. Régebben minden lazán elment rajta BF3, BF4( igaz csak lowon) AC4 Crysis 2. Most meg történt vele valami és egyszerűen nem tudom mi. Nincs FPS-s a játékokban. A LoL is ami 100 fps-es ment átlag most megy 70 fps-esel. CoD2 ben is volt 250 fps em..mostanába meg 120 és 40 között ugrál..Nem tudom mi baja lehet...de nagyon idegesít. Tudnátok valami tippet adni? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest