Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
Üdv!
Amennyiben a fogyasztás nem releváns, csak a teljesítmény számít, melyik erősebb? 2db 280x vagy egy 290x? Proc 4770k, lapból 2 kártya esetén mit nézzek?
Köszönöm szépen a segítséget..
-
Speed®
titán
válasz
Winner_hun #43397 üzenetére
G92 leszármazott..csoda, hogy eddig működött kb. Evvan, csere. Vagy sütő ;p
-
pcgamer01
senior tag
válasz
Winner_hun #43395 üzenetére
Hmm :/ akkor nagyvalószinűséggel kuka
Milyen kari?Garis még? -
pcgamer01
senior tag
válasz
Winner_hun #43393 üzenetére
Igen,de hőfokok rendben vannak?
-
snake1977
őstag
válasz
speedydb23 #43391 üzenetére
Ne kockáztass vele, a nyák ha erősen deformálódott és megpróbálod helyre rakni, ki tudja mennyire fogja bírni, ugye itt többréteű nyáklapokról van szó, nem éri meg a rizikót ha pár ezressel olcsóbban is jutnál hozzá.
-
pcgamer01
senior tag
válasz
speedydb23 #43389 üzenetére
Ez egyáltalán nem egészséges...
Előbb utóbb ha így marad tönkremegy a Vga..
Próbáld meg egyenesre húzni[ Szerkesztve ]
-
speedydb23
senior tag
Gyors kérdés.
Adott egy HD5770 vga amire az előző tulaj feltett egy Accelero L2 hűtést, de egy "picit" túlhúzta és így is használta az elmúlt időben... Na már most a nyák konkrétan a gpu magnál szépen kidudorodik, lényegében úgy megnyomta a hűtés a magot, hogy az eldeformálta a nyákot. A vga működik hiba nélkül, de a maghő nagyon érdekes, gpu1-2-3 mér a gpu-z az egyik 43 alapon a másik 59 a harmadik 46...Szerintetek ez hosszútávon mit tud okozni, mármint a nyákra gondolok.
Majd dobok fel képet a szemléltetés miatt...
[ Szerkesztve ]
-
Tiby_83
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van egy Asus Radeon R7 250X 1 GB GDDR5-ös videókártyám. Mennyi az a hőfok, amit még egészségesen elbír? Furmark terhelés alatt olyan77-78 fokra megy fel.
Íme a kari: Asus
-
ron8
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy miért van, ha egy játéknál bekapcsolom az élsimítást, akkor lassabban reagál az irányításra a játék?Eddig mindegyik vga-nál ezt tapasztaltam, mert ha kikapcsolom, akkor gyorsabb, és nem az fps számról beszélek, mert az így is 40-50 körül van, már ha bekapcsolom az élsimítást. -
viktorov
csendes tag
Sziasztok!Játék elindítása után megjelenik baloldalt egy színeit váltó kB 1 cm csík a monitoron kimondottan csak játék közben film vagy egyéb indításakor nem mi lehet a hiba.Egyébkén vírusra gyanakszom mivel párat eltávolítottam és utána jelentkezett ez.
-
Ulf
tag
Sziasztok.
Vettem egy ilyen videokártyát: ASUS GeForce GTX750TI-OC-2GD5 2GB GDDR5 PCIE
A problémám, hogy nem tudom működésre bírni egy HP xw8400-ban. A kártya jó, másik gépben tökéletesen üzemel. A HP pedig másik vid karival gond nélkül üzemel.
A gép be sem boot-ol ha beteszem az új kártyát. 6 beep-van, ami vid kari hiba elvileg.....
Köszi. -
Intel core33
tag
válasz
vmatyko #43379 üzenetére
Próbáld meg azt hogy veszel egy Displayport to VGA adaptert és úgy dugod be a gépbe.Nekem egy Ashrock H81M-HDS alaplapom van és Asus HD7770 2gb videókártyám,nekem megoldotta.Nem azt mondom hogy BIZTOSAN neked is menni fog,csak a saját tapasztalataimat írtam le.Illetve ha HDMI-n próbáltad már TV-n és jó akkor jó lesz az átalakítós módszer is.De ha TV-n rossz akkor másik verzió is rossz lesz.Ami a legegyszerűbb hogy nem kompatibilis a kártya az alaplappal.Keress rá a neten hogy milyen videókártyákkal kompatibilitis,de én személy szerint nem találtam.
Sok sikert és kitartást!
-
beni18
tag
Sziasztok!
Tudom eléggé retro kérdés lesz
, de már 2 napja nem találok megoldást egy problémámra. Egy régebbi AGP-s gépben cseréltem egy radeon x1600-at egy Geforce 7600GT-re. A drivert előtte letöröltem majd beszereltem az új kártyát és amíg ugye nem volt fent az nvidia driver addig minden szép és jó volt(vagyis annyira nem mert az Xp ugye ilyenkor 640x480-ban fut), felraktam a drivert majd egyik kimeneten sem adott képet (DVI használok) csökkentett módban van kép. Az érdekes az ha a VGA-ra is kötök monitort majd úgy telepítem fel a drivert, akkor a VGA-n van kép a DVI-on pedig nem, a másik érdekesség, hogyha Clone-ra állítom az üzemmódot akkor meg mind2 megjelenítőt a VGA porton érzékeli. Ha pedig a DVI-VGA átalakítóval kötöm rá a monitort akkor működik a DVI port, szóval a kártyának nincs baja. Az interneten találtam hasonló problémákat, hogy a kártya egyszerűen nem ad ki jelet a DVI porta, de ott mindenféle registry hacket írtak, amit nekem nem sikerült beüzemelnem. Remélem valaki tud vmi gyógyírt erre problémára mert már a falat kaparom tőle 2 napja
-
oravecz56
aktív tag
Szervusztok
Örülök megtaláltam e topikot .
SOS segitségre lenne szügsgém.
Telepiteni szerettem volna a Win 7-et de nemlehet,oka a telepitő lemez betöltése és a Win logo betöltése után a grfika megjelenésénél fehér függőleges szines csikozott monitor jelenik meg.
Nvidia 8800gs 512gb. 2db Ati 5670 gb ddr5 és egy ati 7970 editor lettek berakva probaképpen müködő gépekből lettek kivéve, mindeggyikkel ezt csinálja.Játszottam a gépen Sniper elite 3 -mal mikor elöször jelentkezett+kékhalál de az az eggyik memoria miatt volt kilett cserélve.
775-ős patform Alaplap is kilett cserélve eggy Gigabyte combora ddr2 memoria gél value 800mh van benne.
A win 7 inditás javitó lemeznél is ez van.
De ha a Win -t hagyom betölteni amit le akartam mosni azt betölti rendesen.Köszönöm elöre a segitséget SOS
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
titán
válasz
vmatyko #43375 üzenetére
Elég 1 helyre írni, a másik topik nem erről szól, ott töröltem a kérdésed.
Ha a VGA nem megy másik gépben, hibás..ezt kellene kipróbálni. Emellett a H61be is kéne másik, tuti működőképes kari tesztre, kizárandó a PCIe csati hibáját. Legritkább eset, mikor a proci vezérlője nem csípi az adott VGAt
-
vmatyko
tag
Help!
Vettem egy új videokarit. Mielőtt beleraktam volna, természetesen eltávolítottam minden korábbi drivert.
A probléma, hogy a gép az új karival nem bootol. A ventik felpörögnek de a monitor nem vesz semmilyen jelet és ugye nincs boot.
Próbáltam már BIOS-t frissíteni, de semmi változás. Megnéztem egy 1000W-os táppal és azzal sem indul.Ez a setup:
Intel DH61WW (az új BIOS a 0048 - feljebb nem engedi express update-tel)
i5-2300
2 x 4GB 1333
GV-R725XOC-1GD (ez az új kari)Az alaplapi VGA-ról indul a gép, ha nincs bekötve az új kari 6pin-je.
Mi lehet a problem?
[ Szerkesztve ]
-
Nite
őstag
sziasztok!
gpu load/fan speed anomaliara valami epkezlab otlet/megoldas?
a kartya:
-
a.gabriel
tag
válasz
a.gabriel #43357 üzenetére
Erre valaki ötletet adhatna.
Tudna valaki ötlettel szolgálni, hogy egy Nvidia Quadro FX1800 kártyának, miért nem megy ki a displayportján a hang?
Mert tudomásom szerint ki kellene adnia.A tv (HDMI) és a kártya (displayport) kábele gyári nincs rajta plus egy átalakító, hanem egybe van.
Ha, rossz helyen teszem fel jelezzétek, hogy melyik topicba tegyem fel kérdésként.
[ Szerkesztve ]
-
Prego
senior tag
Van egy ATI 7700 2GB-os kártyám. másfél éve. Egy hete azt csinálja, hogy megfagy a kép, elsötétül, vissza és kiírja hogy Ati vezérlő helyreállt.
Frissítettem drivert nem oldotta meg a problémát. Még nem deritettem ki mi okozza a gondot, úgy tűnik a videolejátszás (weboldalba beágyazott videók, TV Tuner indítás, illesztő újraindítás után a videó helyén fekete) környékén lesz gond. Egy idő után elmúlik és minden szép, aztán megint előjön.
Mit frissítsek még, alaplap BIOS?
Legális, folyamatosan frissített Win 7 x64 alatt működik, GPU temp szerint fagyás közben is 31-33 fokos.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Lenne egy alap kérdésem:
Radeon HD kártyákon (HD7xxx széria) hány db.-el jön át a hang HDMI-n keresztül?
(Ahogy Pl. hangkártyákon adott hogy 97 db.-es) -
gxcman
tag
Üdv!
Tudnátok linkelni olyan egyszerű ( nem 3DMarkxxxx) FPS merő programot ami a csúcs értéket is ( peak) kijelzi, vagy visszakereshető ( a játék bezárásakor) mindegy ha háttérbe, vagy a játékkal együtt fut.
-
Vikike9310
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném ide is feltenni kérdésemet, hátha esetleg valaki tudja. A másik topikban ajánlott méretezési beállításoknál a catalystban nekem nem enged állítani semmit, halvány, a képen is jól látszik.
Előre is köszönöm! -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
painkillerx #43365 üzenetére
Ahhoz hogy menjen 1-2 még hónapot, meg kell még sütnöd párszor... Nekem a 8600gts-em így 2 hetet ment huzamban.
-
painkillerx
tag
válasz
painkillerx #43354 üzenetére
Semmilyen driver nem ment, megsütöttem a kártyát sütőbe és most működik, remelem 1-2 honapot még kibír.
-
littleNorbi
aktív tag
válasz
fagy53 #43278 üzenetére
A munkahelyemen van egy ASUS X552E laptop AMD Radeon HD8670M grafikussal, és az egy Samsung SyncMaster BX2331 monitorra van kötve HDMI csatlakozón keresztül. Ezen abszolút nem zavar. Annyi a különbség hogy itt Win 8.1 van telepítve. Létezik hogy ezek az újabb VGA-k már sokkal jobban vannak optimalizálva Win 8-ra mint Win 7-re? Vagy csak ezt már megszokta a szemem?!
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz
painkillerx #43316 üzenetére
Az új 340.52 driverrel nálam is bajok vannak 3szor tettem fel, de sose volt jó most 337.88-et használok ami hiba mentes nálam. N9600GT-m van ami sokkal régebbi mint a tied de hátha nálad is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
pcgamer01
senior tag
válasz
Intel core33 #43360 üzenetére
Szia,ha nem égett szagot érzél akkor nem lehet baj
-
Intel core33
tag
Sziasztok!Új gépet raktam össze nemrég csak új alkatrészekből,és ilyen fura szaga van.A Speedfan-t nézem és nem melegedik semmi sem.Azért lehet mert új?Nyugtassatok meg kérlek.
-
robipusztai
csendes tag
Helo
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok ,hogy lenne egy Sapphire R9 290 videokártyám, és 3d monitort szeretnék venni amivel tudok majd 3djátékokkal játszani, valamint filmeket nézni. Nvidia Vision 2 az műkődne ezzel a videokártyával ha mondjuk vennék egy "Asus VG278HE 27" monitort? köszönöm előre is válaszotokat . -
a.gabriel
tag
Tudna valaki ötlettel szolgálni, hogy egy Nvidia Quadro FX1800 kártyának, miért nem megy ki a displayportján a hang?
Mert tudomásom szerint ki kellene adnia.A tv (HDMI) és a kártya (displayport) kábele gyári nincs rajta plus egy átalakító, hanem egybe van.
Ha, rossz helyen teszem fel jelezzétek, hogy melyik topicba tegyem fel kérdésként.
-
tamikomac
aktív tag
válasz
painkillerx #43354 üzenetére
"Sokkal" régebbivel is próbáltad?
Pl. GeForce 320.49 Driver -
painkillerx
tag
Erre valaki? Gondolkodom hogy berakom sutobe, sokat nem veszthetek.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #43351 üzenetére
Nekem hangos volt és belenyalt a 80 fokba ha jól emlékszek rá.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
speedydb23 #43347 üzenetére
Az Asus CuCore baromi hatékony hűtés volt. Volt ilyen HD5770-em. Az volt az első DX11-et támogató kártyám
Nosztalgikus sóhaj
-
ЯΞD
senior tag
Üdv fórumtársak!
Abban kérnék segítséget, hogy szeretnék venni egy GTX770-et. Nem tudom eldönteni, hogy 2GB vagy 4GB legyen. kb 2 évre (max3) tervezek vele. Tudnátok segíteni melyik lenne jó döntés? Igazából bf4-et játszok csak és maradok ezen a vonalon. Konkrétan Gainward GTX 770 Phantom típust néztem ki vagy Gigabyte. Van esetleg még valami amire figyelni kéne. blackscreen, típushiba stb... Vagy egyéb ajánlást is meghallgatnék.
-
burny
aktív tag
Van egy hangos ventijű msi 5770 hawk vga-m. Venti kb 6e Ft lenne kínából, ez a lehetőség kizárt.
Aprón van egy hibás, de működő képes ventis Asus cucore 5770.
Annak a hűtőjét rá tudom rakni?
Ami kérdéses az a lyukak távolsága és a venti csatlakozója. -
Baryka007
őstag
válasz
VoidXs #43335 üzenetére
Kizárásos alapon én is a merevlemezre tippelek.... Amikor megnyitom a játékot.... 30 másodperc mire feljön egyáltalán egy fekete ablak ... de utána megy rendesen.... 2008 as 320gb os winchesteren van éppen ez a valami... Szerinted ha egy SSD re átpakolnám segítene ezen a problémán ?
-
tamikomac
aktív tag
válasz
shootme2 #43325 üzenetére
Nálam:
x86 Win 7 - 300 MB mikor betölt.
x64 Win 7 - 500 MB mikor betölt és jobban, gyorsabban fogyasztja az egészet.
És hiába van 4 GB RAM-om, jobbnak érzem az egész rendszert x86 alatt még úgy is, hogy veszítek az IGP miatt. Egy dologban láttam jobbnak az x64-et, egy hardver igényesebb játék hamarabb betöltődik.
Lehet akkor tényleg én vagyok különc, de maradok az x86-nál[ Szerkesztve ]
-
kisslion
csendes tag
válasz
#85154688 #43330 üzenetére
Hát igen, nincs sok tapasztalatom ilyen téren, de én is kétségek közt filózok egy ilyen párosítás esetleges működőképessége kapcsán...
Valóban nagy generációs különbség áll fent sajna a 2 VGA ill. a hozzájuk illeszkedő CCC verziók között. Csak azon tűnödtem, vajon a 260X-hez passzoló CCC esetleg kiszolgálná-e a 4770 videólejátszási funkcióit? Mivel mindkettő radeonos kari...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
kisslion #43329 üzenetére
Szerintem ez elég macerás lenne így.És a játékoknak sem tetszene ez a 2 VGA-s felállás...Valamint egyéb problémák is adódhatnak mert az említett 2 Videókártya között elég nagy szakadék van mind teljesítmény és technológiai szempontból is.Sőt ha jól tudom akkor a mai friss AMD driverek csak a HD5000-es szériától támogatja a VGA-kat.
[ Szerkesztve ]
-
kisslion
csendes tag
Sziasztok.
EP45-DS3 alaplapom van, amiben most HD 4770 videókari végzi a dolgát. S erre továbbra is szükségem lenne, mivel a 14 éves tv-men még csak analóg (S-video) bemenet található, s így e párosítással a legegyszerűbb továbbra is pc-ről moziznom...
Viszont a legújabb játékok (DX11) miatt tenni kellene egy modernebb karit is az alaplapra. R7 260X-szel szemezgetek jelenleg.
Csak bizonytalan vagyok, miként is működne a 2 kari lekezelése/átváltás közöttük...
Ha föltelepíteném az aktuális Cataliyst C. C-t az R7 260X-hez, akkor az egyúttal lekezelné a HD 4770-et is? Ő már természetesen kizárólag csak filmnézéskor tenne szolgálatot, az analóg videójel kiküldése céljából.
Illetve simán át lehetne kapcsolni a 2 videókari között a CCC-ben?
Előre is köszönöm a segítséget! -
CJ4567
nagyúr
Sziasztok.
Catalyst Control Centerben hol található a skálázás beállítása? -
snake1977
őstag
válasz
speedydb23 #43326 üzenetére
Azért álljunk meg egy polgári szóra, 2014-et írunk általános hogy illene rakni 4gb ramot a gépbe, de amikor kijött a win7 64bit és az sp1 hozzá még messze nem volt általános a 4gb memória minden gépben.
Az hogy ma már alap, az egy dolog, az is hogy sok játék minimum 4 vagy akár 6gb memóriát is kér, de netezni simán el lehet 2gigával is, nem mindenki használ 8-10-12 tabot egy böngészőben.
Nekem 4-6 oldal van megnyitva ffox-ban átlag, de ritkán kuszik fel 2gb fölé a memória használat, talán csak akkor ha legalább fél napig nem zárom be a böngészőt egyszer sem, ami nálam legalábbis roppant ritka dolog. -
shootme2
senior tag
válasz
speedydb23 #43323 üzenetére
Eddig vagy 5 gépre telepítettem 64-est 2 gb ram mellett és még soha nem sírt egyik sem ram hiány miatt. Sőt a napokban egy frissen telepített 32-est cseréltem le 64-esre és érezhetően gyorsabb lett 2 gb rammal. Ez sem légbőlkapott.
Az előnyeit már leírták.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
speedydb23 #43320 üzenetére
3GB-vel tökéletes, soha nem láttam még ilyen üzenetet.
Előnye: általános sebesség, processzor igényes műveletek sebessége, játékok sokszor gyorsabbak.[ Szerkesztve ]
-
shootme2
senior tag
válasz
speedydb23 #43320 üzenetére
Semmivel sem memóriaigényesebb és még játék alatt sem sír ram hiány miatt persze ha ennyire ragaszkodtok a 32 bithez akkor használjátok egészséggel felőlem win 3.1 re is visszatérhettek de azt ne akarjátok már bemagyarázni hogy azért szar a gépe mert 2 gb ram mellett 64 es op rendszert használ.
-
Csolt
tag
Hali!
Ti hogy állítottátok be az MSI Afterburner automatikus fordulatszám szabályozását? Én így.Nem lesz ebből gond, hogy állandóan változik a fordulatszám? A lépcsős grafikon jobb lenne?
Nem árt a videokártyának a ventilátorok fordulatszámának folyamatos változása? Nem fog így tönkremenni?
-
speedydb23
senior tag
válasz
shootme2 #43317 üzenetére
Sokkal ram igényesebb a 64bit-es rendszer, nem véletlen, hogy 4GB vagy felette használják csak...
De ha valakinek az a perverziója, hogy állandóan reklamáljon mondjuk a böngésző, hogy kevés a memória akkor nyugodtan használja kevés rammal.
(Mielőtt kérdés lenne használtam már 32/64bit rendszert is 2GB rammal és 4GB-al is, egyértelműen állítom, hogy 2GB-al szenvedés)
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Intel core33 #43318 üzenetére
Igen.
-
Intel core33
tag
Hali!Van egy DVI-I csatlakozó a monitoromon a videókártyámon pedig DVI-D.Működne ha összekötném őket egy DVI-D kábellel?
-
shootme2
senior tag
válasz
Taifa Díaz #43315 üzenetére
Már miért ne lenne érdemes? A 64 es rendszer nem csak a ramról szól...
-
painkillerx
tag
Hello, tegnap este játék közben újraindult a gép és kék halállal a Windows töltőképernyője után mindig restartolt. Kék halál nvlddmkm.sys -re panaszkodik. KÉP
Safe mode -ban elindul, ha ott törlöm a display drivert, elindul normal mode -ban is de amint normális drivert kap nem indul a gép. Win újratelepítés is volt
Meghalt volna? Ha igen mi baja? Mire kell vigyazni hogy ilyen ne történjen? (4 éves kártya, GTX 465)
-
menjapipaba
tag
Így van, én is sokáig használtam 64-bites win7-et 2giga rammal.
-
shootme2
senior tag
Évek óta használok win 7 64 bitet 2 gb rammal. 64 bites procihoz 64 bites op rendszer dukál.
-
Krakesz27
tag
válasz
speedydb23 #43311 üzenetére
szerintem is rendszer csere lessz ott
-
Krakesz27
tag
válasz
speedydb23 #43309 üzenetére
a vinyón van hely néztem.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Krakesz27 #43307 üzenetére
Bár most így jobban átolvasva az első hozzászólásodat nem teljesen egyértelmű, hogy a rendszer mire panaszkodik...
Ez lehet akár a winchester szabad területe is, ha már telepítésnél írja ki...
Akkor viszont egy nagyobb Winchester segíthet vagy a nem használt programok törlése, meg az egyéb dolgok amik feleslegesek a winchesteren.(viszont továbbra is biztos, hogy a 2GB ram kevés a 64bit-es rendszerhez)
[ Szerkesztve ]
-
Krakesz27
tag
válasz
speedydb23 #43306 üzenetére
köszi
-
Krakesz27
tag
valaki tudna segíteni olyanba, hogy az ismerős gépe azt írja ki hogy kevés a szabad memória 2giga ram van benne és windows 764 bites van a gépen. Amikor valamit telepít mindig azt írj ki amit fent írtam. Ha valaki tud segíteni azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Shamli86
tag
Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy ha 3 monitort szeretnék összekötni és úgy játszani, akkor egyforma monitor kell? Mert a szomszédom úgy próbálja összekötni, hogy 2 egyforma monitor és egy tv-re. Gondolom így nem lehetséges.
-
snake1977
őstag
válasz
tamikomac #43302 üzenetére
Igen, közben egy kis infó jött, röviden leírták hogy ezek a kártyák alapjáratom bs-elnek jellemzően, viszont ez nem, sőt a 2gb-os oc verzióra nem is volt jellemző. Tehát elképzelhető hogy más probléma van, pl. alul van feszelve vagy ilyesmi, ezért próbálnék zöldágra vergődni vele, pár napos teszt után 2-3x fagyott le kizárólag játék alatt.
-
tamikomac
aktív tag
-
snake1977
őstag
Urak, tudja valaki esetleg hogy ezen szériás 7850-esből is volt black screen hibás, vagy ezt elkerülte a betegség? Az infók alapján annyit szürtem le hogy nyugalmi állapotban bs-el a legtöbb kártya, ez jelenleg néha csinálja csak a hülyeségét, kizárólag terhelés alatt, a hang beakad, és fekete képernyő van resetig.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
- Ukrajnai háború
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd