Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Nyuszo01 #44398 üzenetére
Nem támogatja, a GTX400-as széria óta minden GeForce kártya erre a CUDA architektúrára épül, ahogy a GTX760 is. Annyira mondjuk én sem vagyok otthon a témában, de remélem jól mondom.
Lehet, bugos a GPU-Z vagy csak a driver vacakol. Újratelepítetted, amikor kicserélted a videokártyákat?
(#44399) Diablo-Santo: nVidia Control Panel van, mit szeretnél?
[ Szerkesztve ]
-
Diablo-Santo
csendes tag
Sziastok
Az lrnne a kérdésem hogy ,az Nvidia-nak van olyan programja mint az( amd-nek a catalist control) most vettem gtx750Ti-t ...?
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok, egy kerdesem lenne.... Lehet buta dolog, de minden gtx760 tamogatja ezt a CUDA dolgot?
Mert eddig nekem 560ti kartyam volt, es a gpu-z ben bevolt pipalva a CUDA de a 760-on nem. Igazabol azt sem tudom mi az...De valami gond van nalam? gpuz kep
-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #44395 üzenetére
"felül vannak" sorban az ssd-k, ha érted mire gondolok
akkor elméletileg bele lehet gyömöszölni... -
Lacuss20
senior tag
válasz
Taifa Díaz #44392 üzenetére
Arra befizetek, hogy melyik kártya veri meg ezt, az ott felsoroltak közül
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
sziasztok feltennék egy kérdést egy r9 280 vagy egy 290 befér egy ilyen házba? [link] vagy menjek át a házas topicba? köszi előre is
-
Lacuss20
senior tag
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
A laptopokba, barbone gépekbe szánt mobil VGA-k közül jelenleg a GF 980M-as a legerősebb ?
Létezik már ilyet használó - monitor / bill nélküli - mini pc ?
Mint pl ez a ZOTAC ZBOX EN760
Sokat olvasgattam a neten erről a kis gépről és nagyon szimpatikus de ha találnék olyat ami kicsit erősebb....akkor inkább azt venném.
-
Speed®
titán
válasz
miazmá #44386 üzenetére
Lacuss20
Proci gyenge, VGA problémás, RAM drága..nem valami jól sikerült setup.
Procit kéz alól nézz i5/1155 képében, ha kell, új lap alá, 18ért van Z77 is.
VGAból ~ennyiért újonnan GTX750TI, határozottan jobb választás lenne.
De ha nem ódzkodsz a garis használt cuccoktól, akad HD7870/GTX660.
RAMból meg sok kell olcsón, főleg Intel mellé, nem hűdecsicsatuningos.
Ott tudnál jópár Mátyást spórolni standard 1333M/C9/1.5V megoldással..[ Szerkesztve ]
-
miazmá
tag
Üdv!
Sapphire R280X Dual-x OC 3gb
Van rajta 1 kapcsoló v mifene, az mire jó? -
Lacuss20
senior tag
Halihó!
Játékra maximálisan ilyen árban ezt a párost néztem ki, szerintetek megfelel?
- AMD FX-4350 4.20Ghz AM3+ 27e.
- ASUS R7260X-OC-2GD5 R7 260X 2GB GDDR5 PCIE 36.e
- CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600Mhz CL9 KIT 1600Mhz. 23e.Játékra kell.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
trancemusic #44381 üzenetére
Elvileg a Radeon 4000 széria halálozott legtöbbet Furmarktól, külön drivert adtak ez miatt ki.
Nem a hőtöl halnak meg, hanem az áramfelvételtől, a VRM nem bírja a terhelést elvileg. -
flashpointer
őstag
Van külön CAD kártya topik fireproknak és quadroknak? szétnéztem de nem találtam ilyesmit.
Köszi -
CJ4567
nagyúr
válasz
B.Á.L.!.N.T #44379 üzenetére
Mert interneten sok ilyet olvastam, vízhűtéses kártyát kinyírt.
-
CJ4567
nagyúr
A Furmark tényleg megöli a videókártyákat?
-
válasz
mdraco #44375 üzenetére
Szia!
"Az új UVD-nek van egy 3.2-es verziója, mely az UHD (4K) felbontású videók dekódolását is megoldja."
(UVD 3.2: Radeon HD 7700/7800/7900, A-5000 szériás APU-k és nyilván az újabbak)mod: bár ha jól sejtem, youtube 4K-t néztél. Arra viszont nem vonatkozik a fenti rész.
[ Szerkesztve ]
-
mdraco
őstag
Hello,
Csak kíváncsiságból kérdem, a régi HD5670 videókártya nem képes lejátszani a 4k videót? Akad,elmosódik, túl gyenge már ehhez, vagy amd athlon II x4 proci nem birja? Figyeltem kb 40-50% terhelése van a cpu-nak.
Youtube-n próbálgattam, tudom nincs értelme 1080p-s monitoron de nah.. -
Bzzz
senior tag
Szerintem is!
[ Szerkesztve ]
-
Gokardo
tag
válasz
trancemusic #44368 üzenetére
hát akkor próbálkozom azt ha lesz valami írok megint köszönöm a segítséget!
-
Gokardo
tag
válasz
trancemusic #44364 üzenetére
lefuttattam simában és nem volt semmi.
most átállítottam "Anti-aliasing"-ot "4x MSAA"-ra ott már azért kicsit látszódik hogy akadozik
-
Vakegérke
félisten
-
-
Zlcsi
senior tag
Van egy nagyon érdekes problémám egy msi R9 280X videokártyával van gondom.
Előtte egy ugyan ilyen gigabyte volt a gépben, és az hibátlanul működött.
Beszerelés után a gép nem indult 1 hosszú és 3 rövid sípolás után nem jutott tovább.
Kivettem a kártyát, visszaraktam, ram-ot kivettem átraktam, cmost törötlem, semmi sem segített, majd egyszer csak a 10. kártya kivétel és vissza rakás után elindult.
Egész nap ment játszottam vele, terheltem, de semmi gond nem volt, estére kikapcsoltam a gépet, majd reggeli indításnál ismét 1 hosszú és 3 rövid sípolás.
Ismét szétszedtem a gépet, de nem volt hajlandó elindulni, majd ismét semmihez sem köthetően elindult.
Tápot cseréltem, biost frissítettem az alaplapon és a video kártyán is, futtattam a memtest86-ot, és a video memorys stress test-1.7-et de semmi hibát nem talált.Asus Z87-K; intel i5 4670; 8giga ram; MSI R9 280X Gaming 3G 3GB GDDR5 PCIE; Chieftec 750W
A dolog érdekessége, hogy rájöttem csak akkor csinálja ha hosszabb időre van kikapcsolva a gép, tehát ha egyszer elindult hiba nélkül megy bármilyen terhelés alatt, majd kikapcsolom és rövid időn belül vissza akkor hiba nélkül indul, de egy éjszakányi kikapcsolt állapot után sípol.
Az utóbbi időben azt csinálja, hogy első indításnál sípol, kinyomom, majd megint indítom és elindul, hiba nélkül, anélkül, hogy belenyúlnék a gépbe.Más video kártyákkal (többel is próbáltam) semmilyen hiba nem jelentkezik.
De ezt a karit is átraktam másik gépbe, egy sokkal gyengébbe, és hiba nélkül indul. Létezik, hogy nem szereti két alkatrész egymást?Még annyit tudok csinálni, hogy az egyik haveromnak ugyan ilyen msi-je van és kicseréljük, hátha ez megy nála, az meg nálam,
mert a szervizzel már beszéltem, hogy így esélytelen, hogy kicseréljék, mert csak az én gépemben produkál hibát...valakinek valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Gokardo
tag
válasz
trancemusic #44356 üzenetére
-
Gokardo
tag
válasz
mert ez mi amúgy?
-
tamikomac
aktív tag
válasz
Az a baj, hogy már 3 napon kívül van, így ha cserélik is lehet, hogy 3-4 hét is lesz.
De jobb későn mint soha. -
Danshee
tag
válasz
+ 1
Furmark tényleg nagyon jó vizsga egy videó kártyának.
-
Gokardo
tag
válasz
trancemusic #44354 üzenetére
rendben nagyon köszönöm a gyors válaszod! megpróbálom hátha
-
Gokardo
tag
válasz
trancemusic #44351 üzenetére
mennyivel volna érdemes levinni? ( Garanciáztatni muszáj ilyenért vagy nem? )
egyszeri alkalom volt. -
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Laptop videókártyáról szeretnék érdeklődni:
GeForce 840M kívül még milyen kártyát ajánlotok? Mert nézelődök laptopok között, de leginkább ez volt ami kimagasló eredményt mutatott ebben az árkategóriában. Radeon-ból milyen van? Vagy más GeForce.
200.000 HUF állna a rendelkezésre majd.Köszönöm előre is a válaszokat.
-
Gokardo
tag
hello mindenkinek.
Nem tudom hogy ezt ide kellene-e írnom vagy nem de szeretném a segítségeteket kérni.
Meg lett a gépem végre, de volt is már egy incidens vele tegnap játék közben és nem tudom miért (Cs.Go-nál)
Eddig egyszeri alkalom de jó volna tudni mi lehet az oka ( Driver vagy a VGA a rossz vagy talán más )Videót is csináltam hogy meg tudjam kérdezni mi lehetett az oka:
https://www.dropbox.com/s/754lascktxdop3v/VID_20141029_220341.mp4?dl=0Diver kép:
Minden válasznak nagyon örülök! köszönöm előre is a segítségeteket.
-
trancemusic
senior tag
válasz
schrank #44348 üzenetére
Youtube-on rengeteg video van,ahol láthatod ezt...
Igen,lesz elég fps...
Nagyon jól lehet tuningolni is,4ghz tuti.
Akkor már sztem nem elég a gyári hűtő.
Ha nem akarsz alaplap+memoria+ cpu venni,sztem jó lesz az a proci...
(Csak vêlemény,nem akarlak rábeszélni)
A mostanit próbáltad tuningolni?
Van bennük potenciál bőven... -
schrank
tag
válasz
trancemusic #44347 üzenetére
és akkor maradhat a mostani procihűtő ?
illetve ha beleveszek egy ilyen 3GHz-es C2D-t a BF3 -mat el fogja vinni multiba a 6670-sel ?
itt már ugye nem igényelném a high-ot elég a low-is csak legyen FPS , köszi...[ Szerkesztve ]
-
trancemusic
senior tag
válasz
schrank #44344 üzenetére
Igen,gyenge a proci...
Mai játékoknál 20 fps körülinél többre nem elég,bármilyen vga-t raksz a gépbe.(persze van amire elég)
Hasonló procival hd6850,gtx770-nel sem lett több fps.
Azt tanácsolom: használtan vedd meg a nagytesót,E8400!!!
Azzal még el lehet lavírozni a játékok világában.[ Szerkesztve ]
-
schrank
tag
szevasztok
most le tudnám cserélni a 4770 512MB-os vga-mat, egy használt 6670 1GB DDR5-re.
a battlefield play 4 free-re van használva a gép és azért akarom lecserélni a VGA-t , mert a 4770-nel nem tudom elég FPS-sel futtatni high-on video beállítás, HD ready felbontás mellett.
Volt lehetőségem belepróbálni a 7 éves konfigomba (C2D 1.8 E4300, 4GB 800-as RAM)
és meglepődtem, hogy ezzel a VGA-val sem megy high-on .
Lehetséges, hogy annyira gyenge a proci, hogy nem tudja kiszolgálni a VGA-t ?
köszi -
davidsone
addikt
válasz
trancemusic #44340 üzenetére
kicsit várok
persze ennyi erővel örökké csak várhatnék dobálják percről percre az új okosságokat hetente vehetnénk újakat
100alá bemegy már veszem is
Miért az msi-t javaslod? -
davidsone
addikt
válasz
Permet Elek #44338 üzenetére
Nem most tervezem csak ne akkor kelljen sz*rakodni -
davidsone
addikt
Hali!
Ti melyik gtx 970et vennétek?
Teljesítmény/ár/csönd/melegedés
Egyszerűen nem tudok dönteni 8000 oldalt végéig néztem hol ez hol az,
leszűkítve: EVGA ACX; MSI GAMING; ASUS STRIX ((ASUS felé húz a szívem csak ő a leggyengébb ami kicsit zavar) v jobb ötlet? -
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GA-K8NS (rev. 1.x) alaplapom, raktam bele egy AGP-s SAPPHIRE HD 3650 512MB DDR2-es VGA-t. Felraktam az ajánlott Catalyst 13.9-est, de még sem műxik.
Csak az AMD VISION Engine Control Center van fenn telepítés után
Ezt írja ki:
Megjelenítés:
Videokártya Szabvnyos VGA grafikus adapter (16 MB)
3D gyorsító ATI Radeon HD 3650 AGP (RV635)
Képernyő Általános PnP képernyő [NoDB]
[ Szabvnyos VGA grafikus adapter ]Videokártya tulajdonságai:
Eszköz leírása Szabvnyos VGA grafikus adapter
Adapter leírás VGA
BIOS leírás 01.00
Lapka típusa ATI ATOMBIOS
DAC típusa 8 bit
Memória mérete 16 MBTelepített illesztőprogramok:
vga 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255)
framebuf 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255)
vga256
vga64kPCI / AGP videó
Eszköz leírása Eszköz típusa
ATI Radeon HD 3650 AGP (RV635) Videokártya
ATI Radeon HD 3650 AGP (RV635) 3D gyorsítóGPU
[ AGP 8x: ATI Radeon HD 3650 AGP ]
Eredeti Win 7 64bit fut rajta, proci AMD Athlon 3700+, 2GB Ram, 550W-os minőségi táp(próba képpen volt benne egy 850W-os is, de azzal sem volt semmi változás), Samsung 19"-os monitor.
Szóval mi lehet a hiba?
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok, lenne egy kerdesem. Masfel napja van egy gtx760as kartyam,gigabyte. Es mikor bekapcsolom a gepet a kartya hutoje szerintem max fordulaton megy. Es ahogy megjelenik a windows utana elhalkul es minden szuper csendben folytatodik. Ezt kitudom kapcsolni hogy boot kozben ne legyen hangos?
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!!
Hogy van ez az nvidia geforce experience?
Ugye elméletileg a legjobb beállításokat kéne alkalmaznia egy bizonyos játék futtatásához.
Nekem egy GTX650 oc 2GB -os vga-m van. Nem sok játékkal játszom, de néhány játék azért érdekel és azokkal szeretek játszani.
Egy konkrét példa: A Tera nevü játéknál a játékon belüli videobeállítási opciókat a legmagasabbra állítom 1920 x 1080 mellett és így 55-60 fps között fut a játék.
Megnyitom a geforce experience-t és ott ugye mutatja, hogy a játék még nincs optimalizálva és ha kattintok, hogy ok akkor optimalizáld akkor teljesen 0-ra vesz szinte mindent, hogy ez az optimális.A többi játéknál is kb ezt csinálja.
Ennek így kéne működnie?Köszi!!
[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
válasz
RootRulez #44329 üzenetére
A furmark a GPU dolgoztatja meg, de azt keményen....ha nincs húzva, akkor degradálódhatott az idők folyamán, mert a jelenség tipikusan az adott órajelhez tartozó feszültség alacsony volta.
Feszültség állítás híján az órajelből vegyél vissza kb 5%-ot próbaképpen és elképzelhető a siker![ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz
Permet Elek #44330 üzenetére
Max Vantage futna le.
Másodjára már ment 3 percen túl...
-
Permet Elek
senior tag
válasz
RootRulez #44329 üzenetére
Lehet. Nem egy mai kártya. Akár a kora miatt egy újrapasztázásra is megérett. De inkább az lehet a baja, hogy DX11 et nem tud. Bár nem tudom mit ereszt rá a furmark teszt alatt, mert nem használom. De egy 3d mark 11 is megfektetné szerintem, ha egyáltalán elindulna.
Erre valaki esetleg: [link]
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az mit jelenthet, ha két és fél perc furmark után a gép megfagy? A fánk mozdulatlan, ctrl-alt-del sem csinál semmit. Nem kikapcsol, nem újraindul, megfagy. A GPU kb 70 fokig melegedett. Ez lehet VGA hiba?
4670-ről van szó, a 3dmark06 lefut faszán, fifa 14 is megy...
[ Szerkesztve ]
-
mystgun
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítség kellene. Van egy AMD Phenom II 810(2,6GHz) X4 procim.
Az alábbi kártyák közül melyiket bírná még kihajtani:
Asus R9 270 2GB DDR5
Asus R7 265 2GB DDR5
Asus GTX750 2GB DDR5(128 bit miatt nem igazán választanám csak akkor ha a CPU nem lenne elég erős a másik kettőhöz)
Választ előre is köszönöm. -
Nyuszo01
tag
Köszönöm mindenkinek, a tegnap esti segitséget, kivettem minden ramot, visszaraktam, és minden jó
-
Picturemaker
őstag
-
nonsen5e
veterán
válasz
Picturemaker #44324 üzenetére
Ha "új" processzor, tehát Sandy Bridge, Ivy Bridge, vagy Haswell akkor tudja.
-
Picturemaker
őstag
válasz
Permet Elek #44323 üzenetére
Két egyforma monitorról lenne szó. Egy Intel proci igp-je tudja ezt a ficsőrt az alaplap különböző kimenetein keresztül? Mert ha igen, akkor nem kell bele a dvga.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Picturemaker #44322 üzenetére
Attól függ milyen monitorokat. Ha kicsit visszaolvasol Aron989 nek nem sikerült összehozni a két monitoros dolgot egy ilyen típusu vga-val.
betegphiu: Fogalmam sincs mi lehet, de mint írtam vannak érdekes jelenségek a pc világában. Én a természetes elhasználódás érvel lettem bevizsgálási díj kifizetésére ösztönözve a kedves aqvánál pedig látták, hogyx minden jó, csak együtt nem.
[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
-
betegphiu
senior tag
válasz
Permet Elek #44320 üzenetére
ki lett cserélve újra.ezt onnan tudom,hogy az egyes pci-e porton le volt törve a vga zárópöcök,ezen meg rajta van. továbbá nagyon új szaga van.
én már másra nem tudok gondolni. az alsó slotban megy a kártya,megy a gép,minden klappol.
sőt ez a kártya is megy másik lapban.[ Szerkesztve ]
-
-
betegphiu
senior tag
válasz
Permet Elek #44316 üzenetére
vadi új alaplap,most lett gariztatva,pont emiatt...
-
degec
senior tag
Szakik! Tisztelet !
BOCS alap lama kérdésért de egy 5870-es ATI-t a saját driverén belül található overdrive helyett, mivel lehet manipulálni?? elsősorban a ventilátor forgási sebességét szeretném állítani kézzel.. illetve csak azt..!!! ram gpu-hoz nem nyúlnék. van erre vaami kis okos util? Köszöntem !
-
betegphiu
senior tag
sziasztok. létezik olyan,hogy egy alaplapban a vga a pci-e -1-es slotban egyik napról a másikra nem működik,csak a 2-esben ?
mert velem ez az érdekes eset történt. egy másik alaplapban pedig működik a kártya rendesen,ugyanazokkal a ramokkal,vinyókkal ,csak a proci más. ?? -
Tomi229
tag
És igen rögtön előjönnek, már a pályák betőltésénél látszik először a probléma.
-
Tomi229
tag
A videokártyát 3 éve vettem, viszont egy hangkártyát mostanában vettem amit már ki is vettem a gépből emiatt. Alien Isolation és Operation Flaspoint-ot próbáltam ami ugye más grafikai szinten van de mégis ugyan az a helyzet.
-
badcoy
csendes tag
Tanácsra illetve érvekre lenne szükségem hogy melyik ill. milyen VGA-t vegyek.
Jelenleg Shappire 260X-em van.(Fx 8320,8Gb Ram társaságában)
Ezt fogom cserélni.A kérdés MSI GTX 770 vagy MSI 280X vagy Shappire 285 OC.Esetleg jobb ötlet a felsoroltaknál.
COD,Wow és majd Evolve amivel játszok..
A válaszokat előre is köszi.
Üdv. -
nonsen5e
veterán
válasz
Tomi229 #44309 üzenetére
Írtad, hogy egy hete nem futnak jól. Akkor szerezted be a kártyát, valami új alkatrészt a gépedbe, vagy egyszerűen csak reggel bekapcsoltad és pukk ilyen lett?
És melyik játékok és milyen gyakorisággal?
Rögtön előjönnek amint belépsz a játékba, vagy bizonyos idő után?De neked legalább jönnek - nekem AMD oldalon jelenleg az a legnagyobb bajom, hogy nem...
[ Szerkesztve ]
-
aftercooler
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #44288 üzenetére
Köszi!!
-
Tomi229
tag
Sziasztok!
A problémám az hogy egy hete nem futnak rendesen a játékok a gépemen. Gyakoriak a hiányzó textúrák, akadások vagy visszhangzás olyan játékoknál melyek eddig tökéletesen futottak. Felraktam win 7, 8.1, 10-et és mindig ugyan ez a helyzet. Mi lehet a rossz? Videokártya?
(Nvidia geforce gtx 550 ti, amd phenom x4 3.2gh) -
Aron989
csendes tag
válasz
Permet Elek #44303 üzenetére
Szia, nem ! A legnagyobb gondom ,hogy nem tudok 2 monitort kiterjeszteni, úgy hogy a vga kimeneten az egyik dvi, a másik a hdmi megy. Ha pedig az alaplapra kötöm a hdmit + a dvit akkor egyiken sincs kép. Magát a dvit kötöm csak a vga-ra akkor jó az egyik monitor. Nem tudom mi lehet..
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Aron989 #44302 üzenetére
Ha jól értem egyszerre akarod használni az alaplapi és a rendes videókártyát? Az úgy nem fog menni.
Vagy ha én értem rosszul, és a mindkettő a videókártyára van dugva. Akkor terjeszd ki vagy oszd meg a képernyőt ha a gép látja. Akár catalystba, akár a képernyőfelbontásnál.[ Szerkesztve ]
-
Aron989
csendes tag
Sziasztok! Van egy Hd 5450-es videokártyám, van rajta egy dvi, egy hdmi, egy crt kimenet . 2 db monitorom van 2db Dell u2713hm . Hiába akarom mind a két monitort használni egyikbe dvi másikba hdmi amelyikben van a hdmi nem reagál (nincs kép) hiába rakom az alaplapon található dvi vagy hdmi foglalatba azt a kábelt amelyik azé a monitoré ami nem jeleniti meg a képet sehogy sem jó. Az lenne a lényeg hogy nekem pokerre kéne mind a két monitor az eddig R9 290 volt 2 db dvi mind a kettőt rá kötöttem úgy jó volt. Nem szeretnék másik vgat, valaki tud valaki valami alternatívát, hogy mind a kettő monitoron legyen kép ? köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Autóhifi
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd