- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceripapa
aktív tag
Igazad van kulon programmal nem neztem viszont nemtudom neked milyen vga-d van mert nekem anno 660-n nem porgot fel attol hogy bongesztem vagy flash-t lejatszott elmondasod alapjan akkor minimum ha csak bongeszek 21kw koruli plussz fogyasztast kene produkalni... De ez nem igy, van less meg egy gpu testet ,az igaz hogy high power es amd kartyak kicsit sokat esznek, de a monotorok tobbet esznek high contrast mellett illetve egy 40w-s ego is ha annyi ideig megy tobbet eszik.
Igaz nem ismerem a programot de nemhiszem hogya vga-t teljessen lelovi max ilyen hiber allapotra de akkor is fogyaszt , mert nem mindegyik rendelkezik rendes energiamenedzsmenttel.Ha egy 660 10w-t eszik blueray alatt mennyit is ehet bongeszes kozbe ? Nem hiszem hogy tobbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest