- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca54
csendes tag
Hello mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Vásároltam egy Sapphire 7750 1GB DDR5 kártyát és ezt szeretném beszerelni a gépembe. (Alaplap:ASROCK B75M, op: Windows 7) Leírná valaki a menetét, nem szeretnék elrontani semmit, mert nem vagyok egy nagy pcmágus.
A leírásában pl olvastam ilyet, hogy le kell tiltani az alaplapi vga-t. Ha le kell, pontosan hol, s hogyan?
A másik kérdésem hogy két slot is van az alaplapon, melyikbe tegyem?Pl hűtés szempontjából? Egy SHARKOON Vaya házam van, elöl alapban van egy venti, plussz hátra is tettem eggyet, így jó kereszthuzat van.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS ROG STRIX RTX 4070TI 12GB
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged