- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsamolzsa
tag
Sziasztok.Nekem nagyon melegszik a vidi karim!Nem vágom mért?85'C fokot is eléri 1920*1080 HIGH grafikán!Mit tegyek?
A HÁZ-ban elöl és hátul van 1500 rpm-es ventillátor,nyitott a ház teteje és oldala is,szellöző helyen van!
Nincs semmi tunning a gépben,de 2-szer már elszállt a videó driver,nem vezérelte a ventit csak alap fordulaton forgott és sikerült 98'C-ot elérni,
nem zuhant meg a rendszer semmi baj nem lett szerintem,mert gyanús volt hogy nem forog,
majd ki asztal és adtam neki lassan fordulatot(de viszont amikor kiléptem asztalra windows logoval,1 sec és mér csak 90'C mutatott)!
Kiváncsi vagyok ha én nem látok semmi romlást a dolgokban,honnan tudhatom meg hogy lett e akármilyen baja Videókártyának?Rendszer :
-Gigabyte GA-P55A-UD3
-i5-760 LGA1156
-Gigabyte HD6870 GV-R687D5-1GD-B
-Chieftec CFT-600-14cs
-GEIL Value Plus DUAl Channel GVP34GB1600C8DC
-Thermaltake V3 BlackMilyen megoldást adnátok,hogy kellemes hőmérséklete legyen a videókártyának és ne legyen hangos?
És a HÁZ elejébe szeretnék egy megbizható,halk,manuálisan vezérelhető,2000 RPM-et is tudó,12cm ventit.Milyet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest